35 reacties op “Met dankbaarheid en blijdschap

 1. Zo, eindelijk dan foto’s 😉
  Het puppenspul ziet er prachtig uit, dat heeft de kersverse moeder even super gedaan, evenals die vlotte bevalling.
  En nu kan het grote genieten beginnen al zul je ze over een paar weken ook weleens vervloeken, hahaha!

 2. van harte met jullie eerste , prachtige nestje, ik ga je blog de komende weken goed in de gaten houden, ben zeer benieuwd hoe deze phippeltjes opgroeien, succes en geniet er van !

 3. Ik vind het zoooo mooi…
  8 pups en allemaal met alles erop en eraan en met moeders ook alles goed gegaan tijdens de geboorte…..het lijkt zo gewoon,maar het is ècht een wonder!
  Misschien ben ik je door alle emoties vergeten te feliciteren….Van harte met dit heerlijk nestje.
  Ik ben trots dat ik van dit nest,met zo`n moeder en zo`n baasje een pup krijg.
  Groetjes,Brenda

 4. Prachtig… de foto’s en het vrehaal en het gevoel wat je hierbij krijgt… Heerlijk spul. Fijn dat ze het allemaal prima doen en Donna is een supermoedertje. Ik ben al weer benieuwd naar de live beelden straks! 🙂
  Geniet ervan hoor!!! 🙂 (maar dat is waarschijnlijk overbodig om te zeggen….:) )

 5. Het lijkt vanzelfsprekend dat er almaar whippetnestjes gemakkelijk en gezond ter wereld komen, maar dat is het natuurlijk niet…. als fokker hoop je erop, maar je bent ook bang voor tegenslag. En dus zijn dankbaarheid en blijdschap heel erg op hun plaats. Ik weet hoe lang dit nestje al in de planning zit Annemarie, eigenlijk al sinds Donna zelf is geboren, praktisch 4 jaar geleden, en hoe geduldig je het moment heb afgewacht, waarop de vakantiedagen waren opgespaard en in alle andere opzichten het sein op groen kwam te staan. Zo lang als de voorbereidingen zijn geweest, zo kort is de tijd die je samen met je pups hebt, voor ze uitvliegen. Die van jou zullen goed uitvliegen, met passende namen en naar mensen voor wie het een feestje zal zijn op die dag. Als je fijne puppykopers hebt, dan is dat afscheid helemaal niet moeilijk, is mijn ervaring; samen vier je dan dat feestje van “overdracht”. En natuurlijk daarna zie je het grut nog regelmatig terug, en ze zullen je voor altijd herkennen en in de armen van hun fokker vliegen. Dat zijn ook allemaal momenten van dankbaarheid en blijdschap, het houdt niet op na 8 weken ;>)) Genieten, dat is nu het devies ;>). En als er iemand dat kan, genieten, dan ben jij het wel. En het is je van harte gegund…..

 6. Proficiat Donna en Annemerie !!!! 8 pups, kan het nog mooier? :-))
  Mooi verslag.
  Geniet er maar ten volle van! En zoals Monique mooi zegt, het houdt niet op na 8 weken 😉

 7. Haha, ik zie het nu inderdaad Naära… geweldig! 🙂
  Ben vraagt al of de cam uitkan, want ik sta dus met m’n bord voor de computer te eten… Geweldig om te zien!! (en ben komt steeds ook stiekum kijken hoor, hij vindt het ook heel leuk…)

 8. Zo mooi !!! Wij krijgen er geen genoeg van om naar de webcame en de foto’s te kijken. Wat een prachtige kindjes, zorg er maar goed voor Donna samen met je fantastische baasjes. En wij zijn heel dankbaar en blij dat ook wij over 8 weken een wondertje van jou mogen gaan verzorgen. YIPPPIE

 9. Wat een prachtig verslag van zo’n bijzondere gebeurtenis! Wauw!
  Proficiat Donna met je 8 kinders en tante Maggie met een hoop nieuwe speelkameraadjes (hopelijk gaat het vreemde er snel vanaf) en natuurlijk de hele familie Rouw met de 8 huisgenootjes. Geniet ervan!!!

 10. Dikke proficiat met jullie eerste nest, Donna heeft het super gedaan, en de pups zien er schitterend uit. Geniet ervan want de 8 weekjes zullen snel om zijn!!!

 11. van harte gefeliciteerd!! Wat een mooi verslag weer en wat een mooi stel heeft Donna op de wereld gezet. Ik snap dat je reuze trots bent!!! Geniet ervan! Jullie kerstcadeau is al binnen!! 😉

  groetjes
  Nuelle

 12. Congratulations!!! Your first puppies! I think it was a special moment for you and your family and Donna did a very good job. And special greetings from Yukon to his half-cousins. 😉

 13. Wat een heerlijke pups! Ongelofelijk dat al dat grut allemaal uit dat buikje is gekomen (al is ze de dagen na Sinterklaas nog wel exponentieel gegroeid zeg, aan de foto’s te zien…). Kan niet wachten tot ik ze kan komen knuffelen!

 14. Wat een bijzonder mooie belevenis! Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nest. En het is geweldig om te lezen hoe jullie met volle teugen genieten! Groetjes, Jozet

 15. Gefeliciteerd hoor! fantastisch gedaan Donna! Je weet er weer een spannend verslag van te maken annemarie. Geniet er maar van want ja een eerste nestje krijg je noooit weer hahaha

 16. Wat een prachtige foto’s zijn het toch altijd weer van een nieuw leven. En in dit geval acht nieuwe wezentjes; dat maakt de blijdschap acht keer zo groot. Wat zijn ze klein met die roze neusjes, schattige staartjes en mininageltjes, en wat zullen ze hard groeien. Binnenkort kom ik ze één voor één een voorzichtig knuffeltje geven. Maar een extra dikke knuf is op zijn plaats voor mama Donna want kind, dit was letterlijk een hele bevalling! En ook graag een dikke knuf aan tante Mags.

 17. Wat een prachtstel is het! En zo mooi gelijk van grootte, geen achterblijvertjes. Nogmaals geeliciteerd met de 8 pupjes en als het mag/kan/uitkomt willen we jullie zo rond de 5-6 weken een bezoekje brengen.

 18. Proficiat Donna en niet te vergeten Annemarie, Martin en David (de laatste natuurlijk ook met zijn verjaardag). Het is heel erg mooi om de foto’s te bekijken en de pups te zien. Maggie is nu acht keer tante. Wij zijn ook heel erg blij en met de zekerheid van een pup voor ons en voelen ons daar heel goed bij. Laat het leven in de brouwerij maar komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s