24 reacties op “Grote namen voor kleine hondjes

 1. Helaas nog geen naam bij een hoofdje dus. Maar wel leuke namen hoor!
  Dakota springt er voor mij echt uit. Niet zo vreemd hé, Phoenix, Dakota… Stond trouwens ook op m’n lijstje toen ik een naam voor Phoenix zocht.
  En bij de mannen vind ik Hunter echt gaaf!

  Snap nu ook de “Airborne” uit je eerste aankondiging. Vermoedde al dat dat iets met de namen te maken zou hebben, gaaf!

 2. Enorm leuke stoere namen. En ook leuk het verhaal er achter en de foto’s erbij. En heerlijk voor jullie dat het met je vader weer goed gaat.
  En de pupjes, jaaaaa, schatjes!

 3. Wat een mooi en ontroerend verslag Annemarie!
  Wat is het toch fijn uit een warm nest te komen hé… hopelijk heb je je ouders nog een tijdje bij je! (ik heb hetzelfde geluk ;-))

  Ik vind de namen gewéldig! :-))
  Lekker stoer seg.
  Spitfire vind ik een héle leuke 🙂 Heel passend bij ons snelle ras.

  Kerst 2012 is eentje om nooit te vergeten!

 4. Wat een mooi gebaar naar je ouders Annemarie! Ik moest best even slikken van je ontroerende stukje, wat zijn jullie door een moeilijke periode gegaan dit jaar en wat ee kanjer die vader van je!
  Dat je ouders nog maar heel lang mee mogen genieten van jouw Whippetjes en gezin! 🙂 *In omgekeerde volgorde eigenlijk, maar ja het is toch een Whippetblog!*
  En dat de kleine 8 wondertjes maar heel mooi en gezond op mogen groeien! 🙂

 5. Was vandaag al in een snotterbui (kerst zonder Prince én mijn ouders) maar na het lezen van je berichtje stroomden de tranen over mijn wangen: van een lach (het nieuwe leven en de liefde voor je ouders en dat kleine lieve Daafje) en van een traan (Harley en de ziekte van je vader). De foto’s van JW zijn prachtig, vooral het koppie van Donna. Nu kan ik helemaal niet meer wachten om ze te zien en te knuffelen (ja, ik heb het nog steeds over de pups maar je ouders wil ik ook wel even knuffelen; wat een lieverds hè?). Wanneer MOET ik nu eindelijk komen helpen met dweilen en poepies opruimen? 🙂

 6. schitterend!!! En wat heb je het mooi opgeschreven Annemarie, echt heel mooi! Wat zal je vader trots zijn!

  Fantastische namen, Paul zit knikkend naast me en vindt ze ook erg stoer!

 7. Wat een ontroerend verhaal….!
  Als ouder zijnde moet je toch wel even een zakdoekje pakken denk ik bij het lezen van dit blogje….
  En wat een geweldige namen.ben benieuwd of wij Hunter of Spitfire zullen krijgen…
  “Huuuuuunter..kom’…..Spitfiretje,ga je mee met `t vrouwtje?”…..klinkt goed!
  Schattige foto`s ook!
  Nog maar 7 weekjeeeeeees……..
  groetjes,Brenda

 8. Hele mooie namen , en een heel mooi gebaar om ze te vernoemen .
  De foto”s van Jacq…. zijn ook te gek , ik begin al te neigen naar een favorietje 🙂
  Bij de namen val ik vooral op Firefly en Spitfire , Fire ( net zo snel als een Whippet ) .

 9. Leuk stukje, Annemarie ! En wat heerlijk dat je altijd een puppysit bij de hand hebt 🙂
  Geweldige namen ! al denk ik dat sommigen er toch een roepnaam op na gaan houden. want als ze een keertje een hert zien en je moet roepen : Fouga Magisterrrrrrrr …. dan zijn ze ondertussen al vast in Belgie 😉

 10. Wow Annemarie, wat een ontzettend mooi en ontroerend verhaal. En leuke foto’s ook. Het raakt me echt. Opa zal het geweldig vinden! Echt leuke namen trouwens! Kan niet wachten om de pups te zien!

 11. Wat een prachtig en ontroerend thema voor het 1e nestje met zoveel liefde en respect voor je vader. De tranen branden in mijn ogen.
  Enne doe voor ons maar Sea Fury met het bij ons passende hondje graag hihi !!! Als strand liefhebber (om te wandelen) en met een diep respect voor de krachten van de zee. De roepnaam, tja die weet je al, een Godin van de wind wordt het, alleen uiteraard wel met 4 pootjes op de aarde in plaats van in de lucht.

 12. Zo mooi stuk en natuurlijk geweldige namen! En de pups zien er uit om door een ringetje te halen. Geniet nog maar lekker van je mensen en whippet familie!!

 13. Prachtig….. ik was stiekem al op de hoogte van dit thema en het hoe en waarom, maar desondanks zit ik te genieten bij het lezen van dit blogje en de mooie symbolische foto’s erbij. Wat zullen je ouders trots en blij hiermee zijn! En wat ontwikkelt het nest zich voorbeeldig….. je weet het, zo vanzelfsprekend is dat allemaal niet. Geniet maar lekker door!!

 14. Hi Annemarie,

  what an interesting story behind your choice of the names. So if we see a pup of Ballistic at a show or coursing in the future we will remember your story and your dad. Great!

 15. Ontroerend…dat was ook mijn eerste gedachte toen ik dit blogje las en aan de reacties te zien ben ik beslist niet de enige…;-)

  Wens jou en je familie een fatastische Kerst en ik weet zéker dat dit helemaal gaat lukken. Geniet er met volle teugen van Annemarie, het is je van harte gegund.

  • Er zijn zeker pupjes met een donkerdere streep over de rug. Die zal uiteraard lichter worden, maar is nu nog wel erg mooi, lijkt wel seal. En glànzen.. het lijken wel kerstballen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s