22 reacties op “Bijna twintig dagen

 1. Ohhhhh, ze worden echt met de dag leuker hé!!! Wat een moppies… Heerlijke foto’s weer! 🙂

  Ben heel benieuwd welk hondje er nou naar wie gaat (en wie welke naam krijgt). Hoop het appelgroene meisje nog eens op renbaan of coursing tegen te komen, zij is nog steeds mijn grote favoriet!

 2. Ja enig zeg! De pups gaan op mini-honden lijken met aan de foto’s te zien wat meer beweging en ondeugende streken. Hardstikke leuk om iedere dag even naar ze te kijken. Donna heeft het er maar wat druk mee en veel geduld. Wat een geduw en gefriemel om een goed plaatsje te bemachtigen. Geniet en nog maar een tijdje van Annemarie…………. enne, van harte gefeliciteerd met Martin.

 3. Ach, wat worden het alweer echte mini whippetjes – wat een verschil met de marmotjes hier! Dit is een geweldige fotoserie, dik genieten! Mijn en Nikki’s favorietje is het paarse meisje, althans, zo op de overzichtsfoto te zien. Prachtige belijning. Geniet maar lekker door!

 4. Alles wat je hiervoor beschreven hebt zit ik nu te kijken via de webcam. Ze zijn al behoorlijk actief en interactief. Het is jammer dat er geen geluid bij is maar dat verzin ik er wel bij. Voor mij zijn ze gewoon allemaal even favoriet. Ook voor ons is het nog steeds genieten.

 5. Gefeliciteerd Martin. En nog de best wensen voor 2012 allemaal.
  Leuk, leuk ze worden met de dag groter en actiever. Ze zijn zo lief !!!!!
  GENIET Annemarie het gaat zo onwijs snel. De individuele karaktertjes worden nu waarschijnlijk ook zichtbaarder of nog niet ?

  • Dat begint nu een heel klein beetje te komen, Herma, maar zodra ze nog meer in de benen zijn en meer ruimte krijgen, gaat dat vast meer worden. Het kleinste meisje, het kerstmeisje, is een echt dondersteentje.

   • Wij houden ook al een tijdje het kerstmeisje (zo schattig) in de gaten en vroegen ons al af of ze werkelijk zo rustig is…. We zagen op lifestream al dat ze haar streken heeft en ze haar zusje in de staart beet en verder ook erg actief is… niks geen rustig hertje…hahaha

 6. Wat zien ze er gelijk anders uit hè wanneer de oogjes open zijn….nòg leuker eigenlijk.
  Het ging best redelijk,maar nu ik deze leuke foto`s zie begin ik toch weer ongeduldig te worden!
  ik wil ze voelen,vast houden,kroelen,kusjes geven….meenemen!

  • Nog 5 1/2 week, Brenda..het gaat snel nu hè. En de 15e zien we jullie, ze krijgen al tandjes nu dus kunnen ze jullie heerlijk als bijtring gebruiken.. 🙂

 7. Was even niet bij de les en met andere dingen bezig, mijn been zit in het gips! maar wat heb je een mooi nest mag je trots op zijn, hoop voor jullie dat ze een super mooi leven krijgen bij nieuwe eigenaren, heel veel succes!!!

  groetjes jannie winkel.

  • O jee, Jannie, da’s niet best. Hoop dat je snel opknapt.
   Ik denk dat ik voor de pups een aantal ontzettend leuke stellen/gezinnen heb, ze zijn allemaal al hier thuis geweest, en ik vond ze allemaal erg leuk, ze zijn door de ballotage gekomen. Ik heb er veel vertrouwen in.

 8. Prachtige foto’s van ongelofelijk lieve ( zo te zien…) mooie whippetjes…..
  Martin, van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, nog vele gezonde en mooie jaren erbij!!
  Hiep Hiep Hoera!!

  En lekker blijven door genieten Annemarie, dan doen wij dat ook met je telkens weer leuk verslag voorzien van mooie foto’s.

 9. Van deze foto’s krijg je nooit genoeg. De webcam mis ik helaas veel te vaak maar morgen is er weer een nieuwe kans. En het life ontmoeten van de puppies komt ook steeds dichterbij. Kannie wachtùh!

  Ik had je man al gefeliciteerd (met 55 blikjes bier!) maar bij deze nog maar een keer en ook aan de echtgenote van het feestvarken van harte gefeliciteerd.

 10. It was so lovely meeting you both and of course all the dogs and puppies at the weekend!! Thank you for being so welcoming and so much fun! 🙂 I can’t believe how much they’ve grown just since we were there, can’t wait to see you all again!

  Kate x

 11. Het gaat ontzettend hard en ze doen het perfect zeg! Op de bovenste foto is het donkere pupje al lekker fotogeniek! 🙂
  Veel plezier vandaag met hun eerste vleeshapje! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s