25 reacties op “Drie en een halve week.

 1. Oooh wat gaat het hard, en wat een enige fotoserie is dit weer Annemarie. Dat staande drinken, ik herken het allemaal, maar ik kan me totaal niet voorstellen dat zoiets over twee weken hier ook aan de orde zal zijn…….Wat gedragen ze zich volwassen opeens, vind je niet….. Het is voor Donna inderdaad een beetje afzien nu, met 8 van die gretige figuren met lange lijven en al scherpe tandjes eraan……maar ze gaan gelukkig steeds meer zelf naar binnen werken en steeds minder drinken in de komende tijd…..

 2. Gelukkig voor Donna wel. Ze blijft de sanitaire werken enthousiast voor haar rekening nemen, maar soms moet ik haar echt wel eens de kist insturen voor een maaltijd voor de puppen. En ach, dat doet ze dan ook weer braaf..

 3. Ongelofelijk hoe snel die snuitjes veranderen. Het zijn ineens echte hondjes geworden! Heerlijk, ik kan niet wachten om ze te knuffelen!

 4. Aagh, ik smelt van dat lieve gezichtje (die met die mascara!) maar die ene gele wollige pup vind ik een beetje een vreemde eend in de bijt. Leuk dat je de pigmentverkleuring van de neusjes nu goed kunt zien.

 5. Wat een stel heerlijke puppers en wat zijn ze toch om op te eten……
  En ik heb nu al medelijden met de gele eend…….hopelijk blijft hij wat heel….hihihihihi
  En tja volgens mij zit je hele dagen met een big smile op je gezicht hé Annemarie, zo heerlijk om al dat grut te zien.
  Een dolle boel gaat het zo wel worden met die extra ruimte die ze nu hebben gekregen….of wel nog meer genieten!

 6. Tja,wat zal ik nu weer eens schrijven……..hmmmm……toch maar weer hetzelfde dan,
  dat ze zo ontzèttend leuk zijn en dat ik niet kan wachten om ze aan te raken!
  nog maar 5 nachtjes slapen en dan…..puppytime !
  Ik vrees dat je ons de deur uit moet slààn zondag,hi hi hi.
  xxx

  • Ja, ze waren eigenlijk voor de geboorte allemaal al gereserveerd, Manon. En ik beslis met zes weken (en een heleboel hulp van whippetkenners) welke ik hou. Ik hou er eigenlijk twee, eentje gaat er onder fokkersvoorwaarden naar een fijne dame, en daar kan ik dan evt. nog een nestje mee doen.

 7. Hele leuke foto’s en verslag Annemarie 🙂
  Spijtig dat je geen foto hebt van dat karton. Ik vind namelijk dat je àlle aspecten van een nestje aan de dag moet leggen 🙂

  Bij foto 3 dacht ik spontaan ‘Oh komt dat nog helemaal goed?’ 😀
  Wat een moeder lijden kan.

  • Haha..ik zal speciaal een foto voor je maken morgen, want Donna vindt toch een beetje dat ik het nou zelf maar uit moet zoeken met die poep. En er komt heel wat uit.. Ze hebben sinds vandaag driemaal daags een beetje vlees. Donna wil regelmatig nog graag bij de pups, en springt vol elegance de hoge werpkist in, zonder ook maar één puppie te raken. Maar dan komen de piranha’s..en soms maakt ze dan, dat ze wegkomt. 🙂 Ze voedt nog een paar keer per dag (soms op mijn vriendelijk maar dringend verzoek) maar of dat nog heel lang duurt, weet ik niet. Enfin, alle pups kunnen nu zelfstandig vlees eten, en vanavond heb ik geprobeerd om ze water uit een bakje te laten drinken. Komisch, wel. Ze zijn nu soms een beetje in de war met de verschillende eettechnieken.

 8. Met Jewel hadden we geluk…. die bleef alles van haar zeven kids opruimen, tot het bittere eind. Maar over Hinde maak ik me geen illussies – de eerste paar uren deed zij er niets aan dus ik zag mijn geest al dwalen, maar ze heeft het toch opgepikt, gelukkig ;>))

  • Wij hebben vandaag dan ook de “kattenbak” geïntoduceerd..het is even hands-on maar ik denk dat 90 % van de plasjes en de poepjes van vandaag er al in terecht gekomen zijn. Ze ziet dan ook de hele tijd puppies op en neer vliegen na de maaltijd, als ze net wakker zijn, als ze gespeeld hebben..en dat met de strijk, het ontvangen van een aardige vertegenwoordiger waar ik nog KK 2 mee bleek gedaan te hebben, zuigen en poetsen, houdt me prima van de straat. 🙂

 9. Zeker weten, is al een giga-verschil met gisteren. Begin hun ritme nou een beetje te kennen en dan kun je heel veel ondervangen. (letterlijk en figuurlijk..)

  • Degene die die kattenbak voor pups uitgevonden heeft, mag wat mij betreft een Nobelprijs.
   Er zijn er al twee die nu naar de kattenbak lopen om daar hun plasje te doen..is toch geweldig!

 10. Ach, het gaat zo lekker, heb nu acht dikke pups, die elkaar de tent uitvechten, het is geweldig om te zien. Ik denk dat als ik slaap, Dennis van der Geest stiekum binnenkomt en de pups judoles geeft, om in de ochtend giechelend te verdwijnen, en mij stomverbaasd achter te laten. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s