16 reacties op “Elke dag iets nieuws

 1. Oh Annemarie, wat zien ze er geweldig uit ! En zo’n mooie kleurtjes en guitige snoetjes ! Ik kan echt bijna niet meer wachten om ze ook een keer te knuffelen !
  Dat plekje in de keuken is echt wel ideaal als puppykamer.
  Dat worden vast en zeker heel goed gesocialiseerde hondjes ! 🙂

 2. Steeds meer leven in de brouwerij hebben wij gisteren met eigen ogen kunnen aanschouwen. Echt een heerlijk gezicht. En… je kunt er werkelijk uren en uren naar kijken.
  Donna is een geweldige en geduldige moeder. Over enkele weken is haar taak volbracht, arme Donna, nog eventjes dus. Annemarie zal jou intussen goed verwennen.

  • Leuk dat jullie er waren, Ivonne en Jan, ik heb genoten van jullie enthousiasme. Ben helaas vergeten een foto van jullie te maken..maar dat maken we snel goed!

 3. we hebben genoten vanmiddag! Wat leuk dat luci en Sandi de eerste kinderen waren .
  Dank je voor je leuke commentaar bij de foto(ben ik best trots op ze hoor).
  Er zit alleen wel èèn nadeeltje aan ons bezoekje…….nu we hebben geroken aan de pups,wordt het wachten toch echt wel wat moeilijker!
  groetjes,Brenda

 4. De foto’s zijn altijd leuk, de lifestream met bewegende beelden leuker maar het aller aller allerleukst is ze vasthouden en knuffelen. Alle acht om op te vreten; de pups dachten hetzelfde over ons! Het was errug leuk en ik kan niet wachten om woensdag te komen puppysitten (misschien moet je wel overwerken!). Ik ga ook tijdens het oppassen (als de pups slapen) wat quality time met Mags doorbrengen want dat is toch ook zo’n ontzettend lieve zachte geduldige schat.

 5. Er gebeurt nu zoveel in zo’n nest, het socialiseren is in volle gang zie ik! Dat is druk, maar het allerleukste van de hele puppentijd. Fijn dat ook jij allerlei hulp krijgt, het is ook veel leuker om samen met anderen te beleven, in plaats van helemaal in je eentje. Donna krijgt het nu gemakkelijker, eindelijk. Bij onze vorige nesten gaven we de moeder- en oma rond deze tijd ’s avonds steeds wat quality tijd met één pupje tegelijk. Ze konden er echt heerlijk mee spelen, en genoten er duidelijk van (en wij ook) – minder overweldigend dan zo’n overval van het hele nest…. A.s. zaterdag gaan we ook een puppyren bouwen, het is zo gek om bij jou te zien wat er hier binnenkort gaat gebeuren, het gaat zo razendsnel allemaal! En over anderhalve week zien we dan eindelijk de Ballisticjes live, ik kijk er erg naar uit. Heb jij het speeltunneltje al in gebruik, Annemarie, of zijn ze daar nog te klein voor?

  • Ha Monique,

   Lopen ze al, jouw mooie Sandjes? Hier rent, springt en doet het, maar af en toe ziet het er wel uit alsof Donna Chardonnay geeft, in plaats van melk. Ook hebben ze in hun ren een heel groot raam, tot de grond. Het concept van glas snappen ze nog niet helemaal, ik moet er, ipv van die vogelstickers, maar kleine whippetstickertjes op plakken. Want er wordt wat afgebonsd tegen dat raam, zeker in de avond als het glas weerspiegelt.
   Het tunneltje staat voor deze week op het programma..ze zijn nu net begonnen te spelen met kleine knuffeltjes en dergelijke. Het ziet er allemaal zo schattig uit….

   • Ha Annemarie,

    Ja, ze lopen wel, maar nog wel een beetje als bevende kameleonnetjes ;>). Dat glas tegen de tralies is super, en voorkomt de nodige schade – behalve dan de door jouw beschreven invliegschade, kennelijk ;>)). Ik kan dat niet doen, het zijn bij mij 6 meters omdat ik maar twee muren heb om mee te werken, de rest is allemaal tralies. Er komt helaas er altijd wel ééntje een keertje klem te zitten met het snuitje en dat is niet zo lollig……

 6. Ach wat schattig, die slapende snuitjes over de rand van de mand!
  Wat een stel doerakken zo met z’n allen, jullie hebben je handen vol, maar wat zal het leuk zijn om die pups van dichtbij allemaal zo te zien ontwikkelen, heerlijk genieten!! 🙂

 7. Wat gaat dat hard zeg… Het wordt nu steeds drukker voor jullie, maar waarschijnlijk ook steeds leuker. En natuurlijk breekt nu ook de tijd aan dat je steeds beter de kwaliteiten van elk hondje kan gaan zien. Dat wordt denk ik nog een hele klus om er eentje te kiezen! Ik kijk ernaar uit ze in het echt te zien!

 8. Ook ik ben heel benieuwd wie van de dames jullie team komt versterken in de toekomst Annemarie! Het lijkt me vreselijk moeilijk, je hebt zoveel keus… Maar wie weet is er toch ééntje die er steeds uitspringt voor je?
  Maar het duurt nog 4 weken hè, ze tonen al zo groot en beweeglijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s