23 reacties op “Hondjes met ballen!

 1. Nou Annemarie, dat zijn inderdaad een hoop paspoorten die in orde moeten worden gebracht ! Zijn ze ook gechipt of is dat net zoals bij ons de RvB die dat komt doen ?
  En vooral, PROFICIAT MET DE BALLEN ! Dat is inderdaad telkens weer ongeduldig afwachten of ze er wel zullen zijn 😉

  • Dank je, Tinne. 🙂 De chipper, van de Raad van Beheer, komt maandagmiddag. Dan moeten de namen aan de hondjes verbonden worden..
   En moet ik dus gekozen hebben, het moment komt dichterbij.. (slik).

 2. Ja, dat wordt nog spannend, welke gaan het worden voor wie…. ik vind het leuk om deel uit te maken van het proces dat daaraan vooraf gaat ;>). En natuurlijk verwacht ik jou hier over drie weken, wanneer die trommels bij ons gaan roffelen ;>)). Enige halsbandjes, met het thema erop! Onze bandjes arriveren zondag, en ik ben ook heel benieuwd hoe ze er uit zijn komen te zien! De ballen eraan, wat wil een mens nog meer. Ik zou er ook voor tekenen, en ook hier is het afwachten of dat wel in orde komt bij de twee heren, aangezien Hinde net als Donna kans maakt om draagster te zijn. Het is lastig om ervan weg te fokken, de dames verklappen ons hun geheim niet en zijn daarmee de zwakkere schakel in de fokkerij, en de heren…. tja, die moeten zich eerst elders bewezen hebben én bovendien een eigenaar/fokker hebben die eerlijk over het nageslacht vertelt….

 3. Inderdaad Annemarie, ‘het moment komt dichterbij’ 😉 Wat gaat het ongelooflijk snel hé??
  Paspoortjes, bandjes, dekentjes, mandjes …
  De toekomstige eigenaars zijn bij jou ook met hun g*t in de boter gevallen, zoveel is duidelijk 😉 Heel leuk trouwens dat er vliegtuigjes op de stof staan. Er is echt aan alles gedacht 😉

  Ook een welgemeende proficiat met de balletjes!
  Wat ook een pluspunt zou zijn is dat ze lekker ‘in de vacht’ zitten. Dat is bij James namelijk zo en hij krijgt er nog steeds geweldig positieve kritieken op. :-p
  Hé Monique?

 4. Weer een mijlpaal bereikt! En weer een mooi verhaal met dito fotootjes, heerlijk om te lezen. Superleuk die halsbandjes mèt thema!
  dat wordt een heel spannend weekend, we zijn allemaal reuze benieuwd………. 🙂

 5. Geweldig Annemarie! Het is toch altijd spannend of de reutjes wel beide balletjes krijgen…. Wat leuk bedacht, die halsbandjes met thema! Dit wordt een heel spannend weekend voor jou. Ik vind het heel leuk dat ik ook mag komen kijken en hoop er weer veel van te leren, want goed naar puppies kijken blijft toch heel moeijk…… Vooral ook omdat pups er uit elke lijn weer anders uitzien, en je goed de lijnen moet kennen wil je weten hoe een pup zal uitpakken. Tot zaterdag!

 6. Nou.., ik ben ook wel reuzebenieuwd naar de pupjes “in stand”….Ik denk dat de foto’s niet gaan ontbreken hé Annemarie. Leuk ook deze foto’s met de DA en al de entingboekjes.
  Ja. ik geloof dat de pupeigenaren wel de meest verwende pupeigenaren zullen zijn AM, wat een mooie halsbanjes zijn dit…!!

 7. Goedenavond!

  Ik wil graag toch even laten weten dat ik al wekenlang enorm geniet van je verslagen, ken jou niet en op zich niet specifiek geinteresseerd in dit hondenras (al moet ik zeggen dat ik ze wel prachtig vind hoor!!), maar vind je verslagen en fotografie heerlijk om te lezen, ga vooral zo door wou ik dus even zeggen 😉

  Groetjes,

  Miriam

 8. Wat gaat het snel Annemarie, na het weekend je EIGEN PUP spannend, een voorkeur heb je altijd maar om het te zeggen het definitieve, je zal ze het liefste allemaal houden.

  Slaap er nog een paar nachtjes over en welke je ook kiest, het is de beste .Geniet ervan….het is nog maar zo kort dat ze allemaal bij jou ravotten.

 9. Gefeliciteerd met de balletjes! wat zal jij trots zijn! En dan ook nog eens de complimentjes van de dokter…nou nou….
  Maar jij bent natuurlijk niet allèèn blij. Ik ook .Dat ik een pup uit dit prachtige nestje krijg,met alles erop en eraan,bij een fantastische fokker vandaan.Dit voelt zo lekker.
  6 weken alweer….Weet je nog?het eerste contact via het forum? De tijd dat het eventuele nest geboren zou worden leek nog zoooo ver weg….Donna moest eerst nog loops worden en dan was het maar de vraag of de dekking zou slagen….en zie nu…..
  Ik kon het niet laten vandaag om zijn benchje al klaar te zetten….Luci heeft `m “ingericht” met speelgoed en knuffels…
  Hij is er nog niet helemaal klaar voor,maar wij wel.
  lieve pup,ik kijk zo uit naar je komst….

  En wat een mooie halsbandjes krijgen we mee zeg.Helemaal het einde.Zeg dat maar tegen de mevrouw die zo haar best heeft gedaan.Super.

  xxx,Brenda

  • Ik zal het doorgeven aan Karolien, Brenda. Natuurlijk zit er ook een lijntje bij, en een mandje met dekentje. Ik weet zeker dat de knuffels in de bench bij jou geen afbijtbare oogjes, neusjes en wat dan ook hebben. Je hebt al twee dochters prachtig groot…(nou ja, bijna).
   En ja, ik weet nog die eerste contacten..een Whippet, iets voor ons? En je ging ook bij een andere fokker (een hele goede) kijken en toch koos je een voor een pup van Donna.. Dat maakte mij best wel trots. 🙂 Ik ga dan ook mijn best doen om een reu voor je aan te bevelen (jij hebt de keus) die bij jullie past, waar Dennis trots als twee mannen mee kan lopen, en waar je wat mee kunt, als je zou willen coursen en showen. Zoals het er nu uitziet..de toekomst zal het leren.
   Maar ik ben blij dat er één van Donna’s kinderen bij jullie mag komen wonen, en ik hoop de pup in kwestie nog heel vaak terug te zien, met jullie erbij.

 10. Prachtig verhaal met ballen! hihihihi, fijn te lezen dat die goed gekeurd zijn.
  En prachtige foto van Dr. van de Rijt.
  Zelfs ik vind het spannend te lezen straks welke je gaat nemen….ik wens je veel succes!
  Succes met het onderzoek van de kleine puppers en ik wacht geduldig…..( uhem) af wat welke mooie reu het gaat worden………..
  Geniet ze verder van je prachtige puppers.

 11. Allemaal gezond, compleet en geent, dat is toch de wens van iedere fokker. Echt iets om super trots op te zijn Annemarie. Als toekomstig puppie eigenaar en natuurlijk het puppie worden we enorm in de watten gelegd met mooie halsbandjes, mandje, dekentje, zo goed verzorgd en over nagedacht. Een nestje met heel veel liefde, aandacht en harmonie, dat is zo bijzonder om te zien. Ook hier staat de bench klaar met alles erop en eraan.

  Succes met het kiezen van het hondje dat blijft, lijkt me zo ontzettend moeilijk met een nestje vol pracht exemplaren.

 12. The puppies look so great! I am a fan of nice collars. And what a good idea your “airplane collars” for the “flying crew” . I am impressed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s