18 reacties op “De keuze is gemaakt!!

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige meisje TRUFFEL! Wat superleuk Annemarie! 🙂
  Een heel mooie keus, een lekker wijfie! Met d’r parmantige koppie! ( En als ze net zo eigenwijs en lief is als Flow d’r “nichtje” Truffel… 🙂 )
  Maar ook de andere pupeigenaren van jouw nestje hebben geen misser, want zo te zien zijn het allemaal prachtexemplaren.
  Zal best een goed gevoel zijn om de knoop doorgehakt te hebben, want oh wat is dat moeilijk lijkt mij.
  En ja het blauwe reutje, sprong er voor mij toch wel een beetje uit al die tijd, lief, mooi en zacht om te zien!

 2. Wat fijn dat alle Ballisticjes goed uitvliegen en over twee weken landen op een liefdevolle thuisbasis. “Mijn” oranje meisje valt helemaal met haar kont in de boter zo vlak bij het strand. Als ik Syl over Truffel hoor praten, vind ik dat altijd zo’n leuke naam en nu heb ik een Truffie dicht bij huis! Echt een gezellige naam. Hoop dat er nog wat gebak over is want we stappen zo in de auto richting jullie, Wim legt nog even de laatste hand aan je bestandjes/foto’s/weetikveelopdelaptop!

 3. Geweldig! Mooi om naar te kijken, leuk om te lezen. fijn dat alles voorspoedig verloopt. Ik kan me voorstellen dat je nog niet nadenkt over het moment waarop de meesten afscheid van je gaan nemen. Bijzonder allemaal. Je moet me nog eens meer uitleggen over dit alles. Over b.v. het kiezen van stamboomnamen/roepnamen, over alles wat erbij komt kijken. Ik mag het op deze blog vast niet “hardop” zeggen… ik ben van nature geen hondenmens… Maar jouw enthousiasme, je gedrevenheid, en bovendien de liefde voor de honden, voor dit ras, is heerlijk om te zien/over te lezen! Ik weet zeker dat je in staat bent van mij een hondenliefhebber te maken….!

 4. Wat leuk Annemarie. Zelf vond ik meisje rood er ook uitspringen.
  En leuke naam ook, Truffel. Is dat ook een vliegtuig? 😉
  Ik hoop haar nog vaak hier op de hei te zien rondhopsen en zou het een eer vinden om Reign On de Tweede eens te mogen voorbrengen. 😉

 5. Ik vond het heerlijk om al die pups te mogen knuffelen en betasten, al waren zij niet even zacht met mij 🙂 En goed dat je nu je keuze hebt gemaakt onder het goedkeurend oog van velen. Je zal er zeker geen spijt van hebben ! Hopelijk kunnen we de ontwikkeling van alle pups blijven volgen op je blogje !

  • Wat een Hooligans hè..het is maar goed dat ze over een week of twee naar hun definitieve tehuizen gaan, en dus een één-op-één opvoeding krijgen.
   Uiteraard blijf ik iedereen die de moed heeft om op dit blog te klikken, eindeloos vervelen met de wederwaardigheden van Truffel, in de hoop dat jij nog vaak samen met haar op de foto komt.
   Nog bedankt voor het perfecte voorbrengen van een hele kudde jeugdige delinquenten. 🙂

 6. krijg gewoon een brok in m’n keel bij dit verslag. wat zal het straks moeilijk zijn om ze uit te zien vliegen…
  Gewéldige naam “Truffel” . 🙂 Alle “nieuwbakken eigenaren” van pupjes uit dit nest: héél veel plezier en geluk en van hárte gefelcitieerd.

 7. Nou,Annemarie….je weet dat ik het geen prettig gevoel zal vinden als ik met Hunter bij jullie de deur uit stap,maar na wat je nu hebt geschreven voelt het helemaal moeilijk denk ik….Ik krijg echt een flinke brok in mn keel van het stukje dat je schrijft over Hunter…
  Ik vond de blauwe al heel lang heel erg leuk,maar ging er toch een beetje van uit dat hij bij jullie bleef wonen.Mijn gevoel was dus toch goed,dat jij ook wat voor hem voelde….Maar uiteindelijk ben je teef voor een dametje gegaan.
  Maar laten we 11 februari maar niet ècht afscheid nemen.ik hoop echt dat we elkaar nog veel vaker zullen zien.Dan kan je nog lekker van deze jonge man genieten.En ik hoop dat je ooit vol trots kan zeggen na een show “deze mooie man is een zoon van mijn Donna”.

  En ik vind de keuze van de naam voor jullie meisje echt helemaal te gek.Het klinkt zooo schattig.
  Al keek ik wel even raar toen ik het las.Ik verwachtte zo`n naam helemaal niet.Maar,heel erg leuk!
  En ook leuk dat Dakota ook Dakota blijft heten.

  Nog 12 nachtjes slapen en dan is het zover.Eindelijk.

  xxx,Brenda

 8. Gefeliciteerd met je keuze Annemarie een hele mooie dame Truffel. En natuurlijk alle toekomstige puppie eigenaren gefeliciteerd. De puzzel compleet, eindelijk de spanning eraf.
  De jongens heben gisteren een poosje met mij staan dansen in de kamer. Het roze meisje wordt ANYL (= godin van de wind). Ze is zo welkom, er ligt nu een onzichtbare hond in de bench die door Djeff vertroelteld wordt !! Heel komisch om te zien, eten geven, toedekken, spelen, hij laat haar zelfs uit, (in het echt gaat dat niet gebeuren, Djeff is nog iets te jong en onbezonnen). Beide jongens hadden een grote voorkeur voor deze mooie dame, Djosh al vanaf de 1e x dat hij de puppies zag (ze waren toen 3 dagen oud) en Djeff vanaf het puppieknuffelen. Djeff was zeer zeker van zijn “besluit”, nam zelfs al een roze bandje mee naar huis. En ik, ik ben helemaal verliefd op dat koppie, zo’n mooi zieltje zichtbaar in haar oogjes, zo vertederend. Haar portretje staat nu op mijn bureau op het werk. Heerlijk om de hele dag naar te kijken / dromen. En werken tja dat doen we ook wel af en toe.

 9. Dat stukje kopbrekens is nu dan ook volbracht Annemarie, en alle betrokken mensen, puppy eigenaren en jijzelf, kunnen nu met heel andere ogen kijken naar de foto’s bij de verslagen van de komende anderhalve week. Want: ze hebben nu allemaal een naam, en iedereen weet welk pupje bij wie zal gaan wonen. Het wordt dus extra genieten van de laatste momenten voor ze uitvliegen. Een werkwoord dat ik altijd gebruik bij nesten, en dat bij dit nestje zelfs een extra dimensie heeft gekregen ;>). Het kijken naar pups door andermans ogen is altijd heel waardevol; je eigen mening wordt erdoor getoetst, niet persé bijgesteld. Maar al die invalshoeken van andere whippetmensen, die weer anders zijn dan je eigen invalshoek helpen je voor je zelf de technische balans op te maken van je uiteindelijke keus. Uiteindelijk kiest je fokkershart toch, op basis van wat je ogen al die weken zien, en het wezen van de pup dat je in die weken leert kennen, en last but not least: de koers die je voor je kennel hebt uitgezet, en die nooit dezelfde zal zijn als die van een ander.

  Ik wens Truffel, Dakota, Hunter, Anyl, Sprotje, Freya, Melvin en “Paars” een lang, en vooral gelukkig leven toe, en hoop ze nog eens een keertje terug te zien! Want puppies bekijken en knuffelen is geweldig, voor ons is het kunnen terugzien hoe een pupje uiteindelijk uitgroeit minimaal zo leuk en interessant ;>))

 10. Nou Annemarie, er zal vast een hele last van je schouders zijn gevallen toen je je definitieve keuze maakte! Nu wordt het de komende tijd gewoon alleen nog maar lekker genieten van je mooie nest. En als ze uitvliegen begin je weer aan een leuke, nieuwe periode, waarin je een hechte band gaat krijgen met Truffel.

  Net als Monique hoop ook ik de pups nog een keer terug te zien als ze volwassen zijn. En natuurlijk moeten we dan wel de aantekeningen erbij houden die Sabrina zo goed heeft gemaakt! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s