13 reacties op “Tuinieren met Truffel..

  1. Ja, als ik deze foto’s zie dan is de lente inderdaad in het land….. maar dat water, wat ziet het er nog koud uit, daar zou ik die van mij denk ik niet in krijgen ;>(((. Truffeltje ontdekt de wereld, alles is leuk en alles is goed, en bij de roedel ben je veilig. En zo hoort een pup ook in het leven te staan. Ik kijk erg uit naar de ontmoeting van Truffel en Hazel over een paar weken!

  2. Fijn dat Maggie en Donna weer heerlijk samen kunnen rennen en spelen. Lief hoe mama Donna haar Truffelpup helpt met haar eerste stapjes… in het water 🙂

  3. WATER, en dan er over heen lopen. Hihi dat is al eerder uitgeprobeerd. Heerlijk om dit verslagje te zien. Dik genieten met 3 mooie dames.

  4. Ik had nu echt gedacht dat Truffel gewoon mee zou lopen met de rest, het water in tot aan de buik. Of houden die grote haar in de mot?
    Wandelen is tof maar eens goed spelen en dollen d

  5. Wandelen is tof maar eens goed spelen en dollen vinden ze net zo fijn. En dan heb je even een momentje dat ze liggen te crashen in de zetel dat je heel goed kan gebruiken om te poetsen of zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s