17 reacties op “Hazel en Truffel

 1. Wauw,wat ziet dat er weer perfect uit!
  Wat een mooi stelletje hondjes bij elkaar zeg!
  En die weer die tekst over die knikkerzak,ha ha ha…waar haal je `t vandaag joh.
  Prachtige foto trouwens,2 van die ielepieletjes naast zo`n grote bonk!
  Veel te kort hè,zo`n weekend……

  xxx,Brenda

 2. Prachtige foto’s van een prachtig weekend ! Allebei whippet pups, maar volgens mij erg verschillend ! Vooral de hoofdjes lijken erg verschillend van elkaar en dan bedoel ik niet alleen de kleur. heel opmerkelijk. Ik hoop beide dames snel nog eens te zien. Jonge hondendag ?

 3. Het was een heel leuk weekend en ben blij dat ik jou en Truffel beter heb leren kennen.
  Ik lig regelmatig plat van ’t lachen bij je teksten.
  Het was machtig om Truffel en Hazel samen te zien stoeien. Dat moet je beslist nog eens overdoen.

  • Ik hoop het ook nog vaak over te doen, Virginie, en het was leuk om jou en je mooie whippetmeiden eens nader te leren kennen. Nog iets om eens over te doen. 🙂

 4. Heerlijk weekend! Tja, ook ik lag dubbel van het lachen van jouw teksten. Volgens mij worden Truffel en Hazel wel dikke vriendinnen. We boften dat het nog zulk redelijk weer was zodat jullie strand/duin foto’s en onze zondagwandeling zeer geslaagd zijn.

 5. Het was een superfijn weekend… heel lief ook Monique d’r gastvrijheid! Zo jammer dat het al weer voorbij is! Maar wel heerlijk om te kunnen nagenieten van al de foto’s!
  Wat een prachtfoto’s van Truffel en Hazel op het strand, spelende pups, wat is er mooier?
  Leuk dat die twee het zo goed kunnen vinden en nu maar heel vaak afspreken samen, alles voor de vriendschap van de pups toch?? 🙂
  En ik vond het heel fijn om Truffel en Hazel na al de verhalen eindelijk eens in het echt te bewonderen en te knuffelen, heerlijk!! 🙂

 6. Geweldig verhaal weer en wat zij Hazel & Truffel een paar mooie stevige pups! En zoal Tinne al schreef heel verschillend in kleur en bouw, maar wat mooi dat ons ras zo veel verscheidenheid in zich heeft! Wat dat betreft mogen we ons gelukkig prijzen met zo veel verschillende bloedlijnen en mogelijkheden voor de toekomst!

  • Het zijn allebei onmiskenbaar whippetpups, maar zo verschillend..en allebei op hun eigen manier mooi. Inderdaad, nog verscheidenheid en mogelijkheden voldoende!

 7. De slaapzakje komen trouwens van Yvolon design maar vind ik niet zo goed. De pluche binnenin blijft pluizen, aan de buitenkant blijft het haar plakken en ze zijn niet goedkoop, ook al door de verzendingskosten. Maar ze strelen wel het oog.

  • Goed dat je het zegt, Virginie. Ik was al even wezen kijken op de site en werd inderdaad een beetje wit om mijn neus van de prijzen. En als je dan topkwaliteit hebt..maar nee dus. Maar mooi zijn ze..

 8. Pingback: Een goed bezet weekend « SALTY SAND'S WHIPPETS

 9. Pingback: Weekendje Den Helder « Dust 'n Dunes

 10. Het was zo leuk om die twee samen te zien; dit waren toch onze gezamenlijke “projectjes” waar we jaren mee in de weer zijn geweest en voorpret van hebben gehad ;>)). Ik ben heel benieuwd of die twee elkaar herkennen, wanneer zij elkaar weer zien op de JHV-dag!

 11. Pingback: Den Helder 2012 | Syldogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s