10 reacties op “Gezondheidscheck voor Truffel.

 1. Mag ik aub het dieet voor slanke taille en bolle billetjes? Een modderbad alleen zal niet afdoende werken denk ik. Je dames zien er prachtig uit (en dat groene blaadje ook 😀 )

  • Dank, Liz. 🙂 Het geheim is rauw vlees, vrees ik, ik weet niet of je een dieet van carpaccio, filet americain, smuldier en carnibest ziet zitten? Gecombineerd met hollen door het bos? Maar die slanke taille heb je al, de bolle billetjes weet ik niet. 🙂 Lief groen blaadje heb ik hè..

 2. Soooow,wat een joekel is die griet toch zeg!Wat fijn dat ze weer goed gekeurd is he,al was het geen verassing….ik mag inderdaad ook een gratis puppy-check laten doen…gauw maar eens bellen.
  En wat een geweldig gezicht he,al die rassen spelend en stoeiend met elkaar.Das genieten.
  Enne….nu al mensen op de wachtlijst??Nou nou….tja,ik vind het niet zo gek hoor…..Donna is dan ook een heerlijk hondje!
  Groetjes,Brenda.

  • Ik denk dat Hunter ook met vlag en wimpel door de check komt..wat weegt hij nu, Brenda, weet je dat per ongeluk? Het is heerlijk om al weer fijne mensen te hebben voor een volgend nest. Degene die het langst moeten wachten, zijn er in elk geval heel blij mee…toch? 🙂

 3. Hahahaha, dat naakte hondje ken ik wel. Dat is een American Hairless terriër.
  Jaja, we hebben heel bijzondere rassen hier in Geldrop 😉
  En fijn dat Truffel met vlag en wimpel door de gezondheidscheck is gekomen!

 4. Ik kende het hele ras niet.. als het aan die jongeman ligt, hebben we over een week of tien een nestje American Hairless whippetterriers, en dat wilde ik toch even voorbij laten gaan. Even rust voor onze Donna. Tja, ik had al wel een idee dat Truf behoorlijk lekker gezond is, maar een beetje bevestiging is altijd weer leuk. 🙂

 5. Wow 11,7 kg ! Dat zou je haar niet aangeven ! Maar het zal wel in de billen zitten (zoals bij mij :-))
  Wat een heerlijk leventje hebben jou dames (en jou man, en jou zoon). Laat ze maar genieten van het bos en de andere honden !

 6. Natuurlijk is Truffel kerngezond….. het ziet er in ieder geval allemaal heel gezond uit. Gewicht is ook mooi voor haar leeftijd. Fijn dat er alweer wat mensen zijn om volgend jaar de draagtijd en geboorte van de pups mee te beleven – hun geduld wordt vast beloond met een fijne pup! Het is inderdaad wel eens druk in de buurt van de ingang van jullie bosgebied; er wonen denk ik heel wat mensen met honden in die torenflat, en gelijk hebben ze; het is de ideale woonplek met honden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s