22 reacties op “True colours

 1. Wat fijn dat de ramen worden gezeemd….die jongeman heb ik toch wel eerder gezien? ??
  Wat zonde van je sering….. Truffeltje ,truffeltje toch,ondeugende meid!
  Mooi is het nu buiten he….zalig. Geniet nog even van mooie weer.
  Groetjes,brenda

 2. Wat is de herfst MOOI, ook ik moest aan mijn verplichte hobby beginnen , er komt geen eind aan, een tuin is mooi maar al dat werk….. maaien, snoeien ,blazen en dan al dat onkruid :(( Jillz wil ook altijd (HELPEN ) met d’r frisbee in de bek , alleen als ik met electra bezig ga ,moet ze van mij ook naar binnen, zo eng ,z n spring in het veld met dat gereedschap.

 3. Hahaha, herkenning! En ik ben maar een beetje jaloers hoor met zo’n bos als achtertuin, die je zelf niet eens hoeft te onderhouden. Ik heb zelf een redeljke tuin en ben net 3 weken weggeweest dus ook ik zal er aan moeten geloven. Maar eerst de was en het huis weer kuisen. Jouw tuin ziet er weer prachtig uit!!

  • Dat bos is inderdaad super. Maar heeft voordelen en nadelen. (Twee flutherders die Truffel als prooi zagen..gelukkig is ze ongeveer vijf maal sneller). Die was..getver. Vooral de strijk. Succes!

 4. Prachtig alle herfstkleurtjes. Anyl heeft dezelfde tuinier ideeen als Truffel, ze helpt ook heel enthousiast met snoeien van net de verkeerde plantjes. Anyl heeft net heerlijk door de blaadjes rond gescheurd met ook een modderbadje als afsluiting. Dus nu verplicht benchrust totdat de modder opgedroogd van haar afvalt. Tja witte meubels en modder !

 5. Mooie kleurtjes, dat geef toch altijd een lekker warm gevoel en een soort van rust modus.
  Dat kleine truffelknuffel ding zoiets doet, had ik niet verwacht…uhem….Wel erg sneu voor je, volgend jaar maar een nieuwe kopen!
  Schone tuin en schone ramen, kan je weer heerlijk van je tuintje genieten.

 6. Goed plan Kurt…. de chabo`s zullen zeker een half uurtje meegaan. Voor een keer verse kippenvleugels in plaats van bevroren :)). Het is een combi die Virginie ook heeft uitgeprobeerd, maar met weinig succes meen ik me te herinneren! De tuin en het bos, ze zijn allebei een lust voor het oog, bedankt voor het meegenieten!

   • Eh..dom, nee, dat geloof ik niet Kurt. Maar ze krijgen hier inderdaad elke avond als snack verse kippenvleugels en nekjes, ik weet niet of ze de real life chickens zouden zien als friends, not food..Ik vrees dat het beter is om wat reserves te hebben, ook al is een toom kippen nog altijd een droom van me. Maar de tuin is te klein.

 7. Toch zouden ze heel mooi passen in zo’n mooie tuin. Bij mij was het al miserie en mijn meisjes zijn geen jagers. Ze kwamen er iedere keer met de schrik vanaf maar volgens mij was dat niet goed voor hun rikketik ;>)
  Prachtige tuin Annemarie en wat tof het bos als achtertuin.
  Wij hebben ook ons tuin moeten aanpassen naar de plannen van onze tuinarchitecten Dune en Dusty ;>)

 8. Mijn meisjes zijn absolute jagers. geboren en getogen, dus ik zou een absoluut stressvrij kippenras moeten hebben..vechtkippen ofzo. Ik durf het niet aan. Ja, de visie op tuinarchitectuur van mij en van Truffel verschilt best. Ik hoop dat ze zich aan mij aanpast, als de pubertijd voorbij is.

 9. De tuin is altijd prachtig! Die japanse esdoorn is een van m’n favoriete bomen, hier staat ook een kleintje in de tuin alleen hij oogt nu wat zieligjes zonder blaadjes. Of dat door de herfst komt of mijn gebrek aan groene vingers laat ik maar in het midden.
  Voor de tuin is het jammer dat de winter er aan komt, maar ach, elk jaargetijde heeft wel zo z’n charmes. Straks weer vogeltjes kijken die van opgehangen vetbollen eten, ook leuk.

  (Truf heeft nog steeds van die mooie J-Lo billen. ;))

 10. Ik denk echt dat het de herfst wel is..ik waad tenminste door een laag van 10 cm bladeren in mijn tuin. 🙂 Ben eigenlijk ook wel een herfstfan, van die mooie stille, iets nevelige dagen, heerlijk, paddenstoelengeur in het bos, blije meiden.. En de koolmezen hebben de vetbolletjes inderdaad al weer ontdekt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s