12 reacties op “Coursing Merksplas, België.

 1. Ha ha,wat kan je toch heerlijk vertellen!
  Maar wat jammer dat je te laat was met Donna…..tjongejongejonge,Martin toch(hi hi).
  Een ding had ik niet achter jou gezocht……dat je in staat zou zijn iets te stelen….,maar goed,ik kan het wel begrijpen…Diego is een moppie om te zien.
  Ach,die arme Maggie….moet volgend jaar met pensioen…..Jammer he,als ze er nog zo enorm van geniet.

  Groetjes,Brenda

 2. Heel erg jammer van het weer, gemiste poging van dognapping en de 2de cours van Donna.
  Maar je heb het toch weer gezellig gehad. Maar met beter weer zoek je elkaar toch wat vaker op. Ik hoop dat er weer mooie tijden van prachtige pups aan komt zodat je de coursinggezelligheid kan vergeten……maar dat zal vast en zeker lukken

 3. Ik wilde wel komen kijken maar inderdaad het weer … En dat als je net van de kapper komt 🙂
  Arme Donna … zo haar course missen. Baasje is hopelijk op gepaste wijze gestraft ? Die nieuwe T-shirt toch maar even terug afpakken, ramen lappen, honden een extra keertje uitlaten, vrouwtje een dag op stap laten gaan met de visa kaart, zoonlief extra zakgeld geven, …

 4. Tja, dat krijg je, wanneer de legende zich niet aan de bovenkant bevindt…. maar Mart kan hartstikke lekker patat bakken en zijn handen kunnen maken wat zijn ogen zien, dus maar niet te veel zeuren ;>). En waarschijnlijk mag ik nooit meer komen logeren als Mart dit eenmaal heeft gelezen ;>). Of ik mag nog komen, maar krijg nooit meer die goddelijke viscurry van hem voorgeschoteld. Die Mags, wat is de tijd voorbij gevlogen. Weet je nog Annemarie, dat ik jou met de piepjonge Maggie uitnodigde om naar ons privé middagje whippet racing te komen in Spaarnewoude, toen de Permo’s een weekendje in Nederland waren? Het was haar eerste keer achter het haas meen ik, en de Permo’s bewonderden Maggie’s rappe lijfje. Toen kregen jullie de smaak te pakken en the rest is history ;>).

  • Monique, dat shirt kun je beter zo laten; the legend slaat op de moed die me in de schoenen zonk om Annemarie te vertellen dat ik met Donna te laat was. Legendarisch worden de blauwe plekken die ik aan deze misser heb over gehouden. Blauwe plekken die zich manifesteren in de spieren die eigenlijk al met pensioen waren en toch weer als ren-spieren aangesproken zijn in een vergeefse poging die gemiste course nog wél te halen. Legendarisch ook het schaamrood op mijn kaken toen ik ter plaatse van de paddock mij excuses aanbood aan de man die o zo duidelijk de naam van Donna een aantal malen omriep.
   En “the man” slaat op dezelfde man die nu nog steeds aan jou zal vragen of je frietjes wilt of viscurry als je weer eens naar ’t Zuiden afzakt. Je bent meer dan van harte welkom.

 5. 🙂 Monique, gevat als altijd. 🙂
  Die middag met de Permo’s herinner ik me als de dag van gisteren, ik denk dat dat haar eerste stapjes op het sportpad waren, zogezegd. Een middag waar ik met veel plezier op terugkijk!

 6. Wat een fijn verslag weer met veel emoties zo in 1 weekend. Fijn dat jij en Martin weer on “speaking terms” zijn, maar ik kan me de opwinding om de reden wel goed voorstellen. Ik zou er in eerste instantie ook erg veel moeite mee hebben en nogal \*#^%$^ zijn. Om me daarna te beseffen dat iemand zoiets niet opzettelijk zal doen, maar dat kost wel even tijd…
  En Maggs die al weer haar laatste coursingjaar in gaat, zucht dat gaat wel heel snel. Ik weet nog dat ze haar allereerste coursing in haar leven gelijk ook even won. Ach je kunt slechter beginnen, en toen was jij tevens hooked for life aan de coursingsport.
  En nu op naar de welverdiende winterrust en het geplande nest!

 7. Tja Mart, je moet je koppie erbij houden en aangezien mannen er vaak van worden beschuldigd hun hersenen op een andere plek te hebben (volg de pijl naar de legende!), is deze vergissing erg mannelijk. Een echte vent ben je nadat je je koffie gewoon opdrinkt na een tuf van Truf. En extra punten omdat je zo manmoedig op ging biechten bij je vrouw dat je het verkloot had. Dat doen niet veel kerels je na; die gaan gewoon frietjes bakken voor andere dames 🙂

  Ondanks het slechte weer en de gemiste course, zag het er toch allemaal gezellig uit daar. En ja, Diego’tje, daarvan smelt je ❤ Nu lekker chillend en loungend de winter door (eindelijk tijd om bij ons langs te komen, tot zaterdag).

 8. Jullie hebben het terug leuk gemaakt ondanks het modderige weer. En ja een course missen kan wel eens gebeuren. Het moest misschien zo zijn. En manlief heeft er spijt van. Wat wil je nog meer, ah ja die visakaart ;>) Ik duim voor je!
  Volgend jaar kan je er terug invliegen en maken Donna en Maggie het goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s