20 reacties op “Jarigen!

 1. Is het alweer een jaar geleden dat ze geboren werden ? Wat vliegt de tijd ! Ik hoop dat ook Maggie een stukje kip heeft gekregen van moeder en dochter πŸ˜‰
  Ik ben heel benieuwd om foto’s van dat feestje op 30 december te zien … ik heb stiekem al medelijden met de mensen waar het zal plaatsvinden πŸ™‚
  En Daaf op de foto … Dat is uniek ! Wat heeft het opgebracht, Daaf ?
  Maar het is inderdaad een zoon om fier op te zijn ! En volgend jaar 18 … nog even niet aan denken, Annemarie πŸ˜‰

  • De eerste serie foto’s waren zoals gebruikelijk..maar uiteindelijk gaf hij zich, om mijn aandringen, toch even over. Zodat we later niet alleen maar foto’s hebben van een totaal idioot uitziende knul. πŸ™‚ En Maggie blieft die kip niet..ze vindt dat ik teveel herrie maak als ik het ding in stukken sta te hakken.

 2. Van harte gefeliciteerd David, Annemarie en Martin. Jeetje, 17 alweer. Volgend jaar autorijden dus, he mam? πŸ˜‰ Wat een prachtige taart, hopelijk zat er geen katapult bij. (Was die kale kip in betere tijden ook een angry bird?)

 3. Gefeliciteerd Daaf, gave taart. Ik neem aan om op te eten en niet om af te schieten hihi.

  Anyl heeft een welness party gehad. Heerlijk rondscheuren door dikke modder samen met een duitse herder af en toe plaatsnemen in een lekkere diepe modderplas. Hoe viezer hoe beter, ze was zwart, de enige overgebleven optie was een warm douche en voor mij een schone broek.

 4. Natuurlijk kan je die verjaardag van alle puppers niet vergeten, wat leuk een speciaal feestje…..alvast een hele fijne en super gezellige dag……
  En Daaf, van Harte Gefeliciteerd nog met je verjaardag en wat een geweldig mooie taart maar mag niet hopen dat die angry niet op jou slaat……

 5. Een jaar oud, en allemaal happy en gezond – dat was jouw doel en dat is gelukt. En uiteraard moet dat worden gevierd! Het wordt vast een hele leuke dag. Daaf gaat ook lekker, wat wil een moeder nog meer. Volgend jaar 18, maar dan ben je vast voorlopig nog niet van hem af hoor ;>))). Niet zo lang er lekker wordt gekookt, er auto’s voor de deur staan etc. Hij vindt het stiekum helemaal geweldig thuis, weet ik zeker ;>)))

 6. Wat een late reactie van mijn kant Annemarie, maar niet minder gemeend ! Nogmaals gefeliciteerd aan alle A-tjes. Ik heb jullie geboren zien worden en vindt het heel bijzonder dat ik nu al hun 1e verjaardag een beetje mee kan vieren! Voor Daaf ook nog een dikke proficiat!!!

 7. Een beetje laat maar het wordt me vast vergeven πŸ™‚ Ik had je knappe zoon al op zijn verjaardag zelf gefeliciteerd en wat auto-ideetjes aan de hand gedaan voor zijn volgende verjaardag maar voor de puppen (die nu al stoere kerels en mooie meiden zijn) alsnog de hartelijke felicitaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s