29 reacties op “Ballistic reünie: de foto’s.

 1. I’ve said it before, but I’ll say it again, it was a wonderful wonderful day! And the soup was delicious (and I don’t even like courgettes!!). We definitely need more whippety meet ups in the future. Kate, Sander and Freya xx

 2. Wat een super-whippetdag! Het is leuk op zo’n dag om gelijkenissen te zoeken tussen de broertjes en zusjes maar ook met de mama. Ongetwijfeld neemt iedereen de mooiste en liefste whippet weer mee naar huis.
  Goed georganiseerd, Annemarie (& Co) !

 3. Prachtig! Ik heb genoten van alle foto’s! Echt super om al het grut weer bij elkaar te zien. En tips voor slecht etende teefjes? Daar had ik ook bij moeten zijn. Hier ligt er ook zon één naast me op de bank….

 4. oh zalige foto’s, en eendenekken … ik kan enkel aan kippenekjes geraken, maar die vinden ze ook al heerlijk 🙂 en die taart … hmmmm 🙂 Ik ben afkomstig van Brasschaat, dus misschien ken ik de bakker wel 🙂
  Dit was duidelijk een heerlijke dag ! En volgens mij hebben ook de honden erg genoten van hun broers en zusjes ! Was er nog enige herkenning onderling ?

  • Ik denk wel dat er herkenning was. Maar hoe of wat, geen idee. De hormonen spelen nu ook mee, Melvin ging niet zo broederlijk met zijn zusters om, hij vond het gewoon een stel lekkere meiden en was met name verliefd op Freya. Hunter en Truffel trokken wel met elkaar op, dat gebeurde in het nest ook al. En Kootje en Truffel zijn erg op elkaar gesteld, maar die zien elkaar ook wat vaker.

   Tinne, als Belgische kun je in ieder geval trots zijn op jullie gebak. Ik weet nog altijd die kunstwerkjes die je meenam op de puppiekeurdag, de ene nog mooier en lekkerder dan de andere.

 5. Allereerst: jullie heel erg bedankt dat wij een pup van donna en jagga mee naar huis mochten nemen.
  Bedankt voor het vertrouwen dat je in ons had.
  En natuurlijk voor de steun die je gaf de eerste dagen….die had ik hard nodig. Goh,wat heb ik een mails vestuurd….en jij hebt ze allemaal beantwoord.
  Toen kon ik me niet indenken wat voor een fantastische hond hunter( tje) nu zou .

  Maar nu even over de reuni…ik heb het al gezegt,maar zeg het gewoon nog een keer…het was genieten! Zo leuk om te vergelijken met zusjes en broers. Gewedig om ze allemaal te zien. En ze zijn allemaal te gek.
  Hunter kan niets zeggen,maar als hij het kon zou hij zeggen dat hij het ontzetend naar zijn zin heeft gehad.
  Bedankt.
  Xxx,brenda

 6. Wat een ontzettend leuke foto van allemaal even prachtige kinders van je eigen Donna!
  Dat is zeker te weten genieten, zo leuk om ze allemaal in een keer terug te zien met hun baasjes.
  Een hoop gezelligheid en kan me voorstellen dat je super de luxe trots bent dat ze toch nog steeds een heel klein beetje van jou zijn.
  Mooie taart, inderdaad jammer dat die er aan moest….die eendenekken…tja de hondjes zullen er vast van hebben gesmuld….hihihihi

 7. DANK allemaal, zo leuk om alle puppen in volwassen maat nog een keer te zien, te voelen etc. Dik genieten, wij kijken terug op een hele gezellige dag.

 8. Je schrijft : iedereen zit met elkaar whippets te knuffelen. Inderdaad.En dat vind ik zo leuk.Ze vinden iedereen lief en gaan gewoon naast iemand liggen die toevallig op de bank zit.Totaal niet eenkennig.
  Dennis heeft wel duizend kusjes gekregen van Indy 🙂

 9. Heerlijk om te zien wat het een fijn verjaardag is geweest van je eerste nestje Annemarie. 🙂 Maar wat vooral zo fijn is om te zien, dat je whippetjes in dat nestje, het allemaal getroffen hebben met zo’n lieve baasjes…!!!

 10. Een heerlijke reünie, met alle pups en hun personeel erbij, allemaal gezonde en levenslustige en aantrekkelijke whippets, wat wil je nog meer. Nou…. misschien nog meer van dat heerlijke en vooral ook prachtige Belgische gebak ;>). Die taart is inderdaad bijna zonde om in te snijden! Ook bij Virginie in Brugge kunnen ze er wat van, en daar in Reet bij Tinne ook al, dus ik ben blij dat ik er niet woon, want dan zou ik geheid dichtgroeien. En die fles Moët….. doet me denken aan de puppykeurdag, toen ze nog maar zeven weken oud waren. Ook dat was een gezellige dag, met zo’n grote fles van de partij, geschonken door de trotse fokker van het eerste Ballistic nest. Wat lijkt het nog kort geleden. Ze zijn allemaal met hun neus in de boter gevallen met hun baasjes, alleen Melvin niet, die is er met zijn gat in gevallen, want zo doen de Belgen het kennelijk ;>). Maar dat gegeven heb je helemaal aan jezelf te danken Annemarie, ik ben ervan overtuigd dat je de juiste en prettige mensen naar je toe trekt voor je pups, als je als fokker goed bezig bent en alleen het beste wilt voor je pups. En het mooie is dat je er dan echt samen met de eigenaren van kunt genieten……

 11. Nee, in België wonen, dat zou ook voor mij niet best zijn. Teveel lekkers, en teveel Bourgondiërs daar. Wat dat betreft maar beter naar India, daar val ik altijd een kilo of drie, vier af. Maar daar wonen geen Belgen, en da’s dan ook weer jammer.
  Monique, weer bedankt voor je fijne warme commentaar. Het is snel gegaan hè, en ook jouw pups alweer een jaar. Jij hebt het ook buitengewoon getroffen met je puppie-eigenaars, om dezelfde reden, denk ik dan maar.

 12. Het was inderdaad een zr leuke dag, wij hebben er alle drie van genoten. Melvin was uitgeteld op maandag geen energie, Marcel kwam op bezoek en begreep niet waarom zijn speelmaatje geen zit had om te spelen. Voor mij en Frank heeft het ook goed gedaan om na drie weken van spanning en verdriet z’on leuke dag te hebben. Bedankt Annemarie, Martin en David en ook de 3 girls. 🙂

  Frank, Jenny en Melvin

  Date: Fri, 4 Jan 2013 18:07:14 +0000 To: jenny.bulteel@hotmail.com

  • Jùllie bedankt! Ondanks alle verdriet en zorg, toch nog de energie opgebracht om te komen. Heerlijk om jullie en Melvin weer te zien. Ik hoop dat jullie binnenkort eens komen wandelen, en kletsen. En die taart..die gaat de geschiedenis in, wordt nooit vergeten. 🙂

 13. Een gezellig blog, net of we er allemaal bij waren. Heerlijk dat alle pups zo goed terecht zijn gekomen en het zo fantastisch doen!
  En wat een geweldige taart!!! 🙂

 14. Ik heb nu net naar onze vakantie, eens heerlijk op mijn gemak de berichten over je reünie kunnen lezen Annemarie. Geweldig om al die mooie Jagga x Donna kids te kunnen zien met zo veel plezier in elkaar en het spel. Wat een geweldige fijne mensen heb je voor je pups kunnen vinden, en dan met z’n allen zo’n mooie dag doorbrengen is wel iets bijzonders. Maar niet alleen jij mag blij zijn met zulke fijne mensen, zij mogen ook heel blij zijn met jou als fokster. Betrokken, openstaan voor advies, maar ook altijd advies willen geven, en een onvoorwaardelijke liefde voor de whippet, zijn steekwoorden die mij zo te binnen schieten als ik aan je denk.
  Ik hoop dat je nog lang mag genieten van “je”pups, en dat er nog vele van die mooie dagen mogen komen.

  • Ik hoop het ook Katja. En jij nog zo bedankt voor alle begeleiding en advies bij dit eerste nest…het was, in één woord, geweldig. Het was heerlijk om jou als mentor te hebben en je was er altijd voor me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s