35 reacties op “In Memoriam: mijn lieve schoonzusje Els.

 1. In gedachten geef ik jullie een enorme troostknuffel.
  Het is gewoonweg k*t om het maar eens plat te verwoorden!
  Heel veel liefde van Ad en Carla…….X

 2. De lelijke en verdrietige dingen in ons leven komen altijd ongenood en onverwacht. Wat een klap is dit voor jullie, met daarboven op nog zorgen om je moeder. Het enige wat je dan kunt doen is er voor elkaar zijn, en je mag je ook op deze momenten gelukkig prijzen met de warme familie waarin je bent geboren. Maar ook met jouw twee mannen, die er voor je zijn in deze onwerkelijke situatie, en vrienden die links en rechts een stokje voor je opvangen. Heel veel sterkte met alles rond het afscheid van jouw veel te vroeg verloren schoonzusje. Voel je omarmd, en natuurlijk zullen we in gedachten bij jullie zijn, overmorgen.

 3. Lieve Annemarie ,wat een naar bericht ,het is zo erg als iemand zo plots in de bloei van leven overlijdt,we wensen jou en je gezin en bovenal je broer en zijn gezin heel veel sterkte en kracht de komende tijd!We denken aan jullie.Liefs van Leo en Syl

 4. Wat een vreselijk bericht. Zo’n zwaar en plotseling verlies is moeilijk te dragen, heel veel sterkte voor allemaal.

  Veel liefs,

  Marco en Sander

 5. Het is verschrikkelijk.Ik ben heel slecht in zulke situaties,ik weet gewoon niet wat ik dan moet zeggen.
  Maar weet alsjeblieft dat ik heel veel aan jullie denk.Echt waar.
  En als je voor me zou staan zou ik je een hele dikke stevige knuffel geven.
  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
  xxx,Dennis,Brenda,Luci en Sandi.

 6. Dag Annemarie,
  Wat een vreselijke gebeurtenis, helaas zijn wij met dezelfde situatie geconfronteerd in december, toen is onze schoonzus overleden, zij heet ook Els.

  Heel veel sterkte met dit verlies.

  Janet en Jenno

 7. We willen je heel veel sterkte wensen, wat een verlies! En natuurlijk gaan we dinsdag aan jullie denken. Het wordt vast een mooie uitvaart.

 8. Steeds weer als ik het bericht over je schoonzus lees, bekruipt me het gevoel van onbegrip ongeloof over hetgeen je geliefde schoonzus Els is overkomen. Dat het dit al met mij doet, moet de impact op jullie onbeschrijfelijk groot zijn. En dan ook nog de schrok van hetgeen je moeder overkwam, dat is wel erg veel allemaal. We zullen zeker aan jullie denken dinsdag, en weet dat we voor jullie klaar staan als we kunnen helpen. Hopelijk voelen jullie de steun en liefde van al die mensen om jullie heen, want ik merk en lees alleen maar warmte die jullie kant op komt. Liefs en sterkte voor de aankomende tijd!!

 9. Lieverds, onze gedachten zijn sinds het vreselijke gebeuren iedere dag wel een paar keer bij jullie. Dat zal dinsdag niet anders zijn.
  Heel veel sterkte, dikke knuffel.

 10. Annemarie en verdere familie gecondoleerd ,met dit enorme verlies en de zorgen om je moeder!! Heel veel sterkte dinsdag,en de dagen erna ,in gedachten zijn we bij jullie !! Denk aan de mooie herinneringen die jullie allen hebben! ” Voor altijd in jullie hart”
  Gr.Helen Wessels

 11. Sterkte Annemarie, enorm veel sterkte voor jou en de hele familie. We kennen elkaar niet persoonlijk maar dinsdag zijn jullie hoe dan ook in mijn gedachten.

 12. Woorden ontbreken me …… Heel veel Sterkte, Liefde, LICHT en Kracht voor de hele familie, zodat met elkaar het verlies gedragen kan worden.
  Liefdevolle knuffel, Herma

 13. Heel veel sterkte met het verlies van je schoonzus. Op zo’n jonge leeftijd iemand moeten laten gaan is erg. Wij steken een kaarsje aan voor jullie. En je mam, geef haar maar een dikke knuffel van ons.
  Goed dat haar kleindochter en man snel gereageerd hebben!

 14. Enorm veel sterkte, lieve Annemarie, Martin, David en jullie familie. Gecondoleerd met Els en beterschap met je mama. Als we iets kunnen doen, is Lierop letterlijk op een steenworp afstand waar de deur wagenwijd openstaat, of ik hup naar je toe om op je hondenkinders te passen of voor wat dan ook. Dinsdagmiddag aan jullie denken is wel het minste wat we kunnen doen.

  Veel kracht, liefde en steun voor je zwager en hun kinderen. Rust zacht, Els.

 15. H wat vreselijk erg, er zijn geen woorden voor, onze innige en oprechte deelneming. Veel sterkte voor de hele familie en dinsdag zullen we zeker aan julie denken. Het beste ook voor uw mama.

  Groetjes, Jenny en Frank, Melvin

  Date: Sun, 3 Feb 2013 13:16:25 +0000 To: jenny.bulteel@hotmail.com

 16. Al jullie gedachten waren bij ons, we voelden ons omringd door zoveel armen. De dienst is prachtig verlopen, een ontroerende gebeurtenis die ons lang zal bijblijven. De familiebanden waren sterk, en zijn nu verworden tot bijna onverwoestbaar. Een verschrikkelijke en tegelijk zo prachtige week. We zijn dankbaar voor alles wat we nog hebben, dankbaar voor elkaar en dankbaar voor al jullie kaarsjes, gedachten en medeleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s