13 reacties op “Oban en Donna getrouwd..de eerste dekking is een feit.

 1. En hier tellen we met jullie mee, spannend! Ik heb de indruk dat Donna er deze keer meer aan toe was dan vorig jaar? Het worden vast mooie babies!

 2. We gaan duimen draaien, kaarsjes branden, schietgebedjes zeggen, mantra’s opdreunen, vruchtbare energie sturen en hopen dat je kleine meisje binnenkort weer moeder is van een prachtig gezond nest om weer enkele hondenmensen gelukkig te maken met een prachtige Ballistic pup.

  Tegen die tijd kom ik weer graag puppy-sitten (of eerder je theevoorraad opdrinken 🙂 ).

 3. Ja, dat geloof ik ook, Monique. voor haar goede fatsoen moest ze eerst nog even mopperen, maar daarna liet ze het zich prima welgevallen en de koppeling duurde 15 minuten, terwijl Donna volstrekt op haar gemakkie was. Eh..kom jij nog wel eens langs dat kapelletje?

 4. GEFELICITEERD de zwangere Donna mag verwend worden , en daarna al de pups die er geboren worden, we kijken er naar uit, welke kleurtjes, reutjes , teefjes en aantal….. laten deze weken niet al te lang duren en dat alles voor spoedig gaat… een gezond nest dat we zeker komen bewonderen en knuffelen Annemarie GENIET ERVAN !!!!!!!!!

 5. De positieve krachten, gedachten en alle andere dingen hebben hun steentje bij gedragen.
  Dat is heel fijn om te lezen. Nu gaan we dat allemaal nog eens op dinsdag en donderdag overdoen en dan gaan we hopen op een gezond en prachtig nestje….maar dat kan ook niet anders met twee van die mooie whippetjes.

 6. Heerlijk geschreven stukje, zo lekker over the top, heb er zalig om kunnen lachen. Wat fijn dat Donna Oban aardig genoeg vond om hem toe te laten. Hij is dan natuurlijk ook een zeer goede catch, welk teefje laat haar dat nou niet welgevallen 😉

  Nog twee spannende momenten te gaan en dan is het volop duimen draaien en hopen dat het gelukt is. Spannende tijden!!

 7. Wat fijn dat het allemaal vlot verlopen is he. Wat een topgriet is die donna toch . En samen met oban moeten er inderdaad wel superpuppies uit komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s