11 reacties op “Beetje sneeuw

 1. wat een schattig parttime hondje en wat een giller dat Truffel denkt dat het haar puppy is. Nou ja 10 x beter dan ons Dootje die na haar loopsheid denkt dat een balletje met een piep erin haar pupje is. ๐Ÿ™‚ Dikke knuf voor de aanstaande moeder!

 2. En toch…vind ik stiekem nog steeds leuk om smorgens in de vroegte te wandelen en dikke donzige vlokken op hunters hoofdje te zien landen…. Je kan er ook zo leuk naar happen als ze uit de lucht vallen…. Dat was vanmorgen. Een paar uur later liep ik weer heerlijk in t zonnetje,ook heel erg lekker!
  Ja,dat is een mooie boom. Dat is de boom waar sandi perse in wil klimmen als we bij jullie zijn.
  Jammer dat donna niet op de foto staat. Je wilt ons straks opeens verassen he,met een dikke bolle donna,hi hi.

  Groetjes, brenda

  • Nou..ze is al een beetje dik en bol. Maar dat komt door het extra eten dat ik haar heb gegeven, omdat ze vorige keer aan het einde van de zwangerschap (laatste twee ร  drie weken) nauwelijks meer kon eten en ze zo mager werd.. Ze heeft nu wat reserve. Maar als ze nog meer reserve krijgt, zet iemand er een plant op, in de veronderstelling dat we er een bijzettafeltje bij hebben. ๐Ÿ™‚ Vandaar dat er deze keer weinig te zien is aan de onderbelijning, je zou denken dat er een bataljon pups in zit. Maar..volgend blogje weer een foto van Donna, beloofd!

 3. Ik heb de whippet gevonden. Wat heb ik nu gewonnen? De whippet? Hoop van wel ๐Ÿ™‚

  Heerlijk zo langs het bos te wonen. Wij moeten er eerst toch wel zoโ€™n paar honderd meter voor lopen. Pfoeheej, maar dan hebben we ook wat ๐Ÿ˜€

  • Nou,die whippet houdt niet zo van auto rijden, en jullie gaan binnenkort per camper naar Italiรซ..als je het niet erg vindt, houd ik onze Mags maar lekker bij me. Gelukkig kunnen we jullie nog even knuffelen voor de reis!

 4. Het voordeel van de natuur naast de deur is…. dat het altijd mooi is, ongeacht het weer. Wat dat betreft brengen de vier seizoenen al die mooie variatie, wanneer je vergelijkt met een tropische vegetatie, die het hele jaar door hetzelfde is. En dan altijd zon….. dat zou toch ook vervelen ;>)). Tjibbie denkt volgens mij ondertussen dat hij een whippet is. en het parttime whippetleven lijkt hem prima te bevallen ;>)). Truffel oefent al lekker dus, op het grootbrengen van puppies….. die gaat zich dit jaar vast stevig bemoeien met haar halfbroers en zussen wanneer ze in de benen zijn. En iets zegt me dat Donna dat helemaal niet erg gaat vinden ;>))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s