13 reacties op “Hondenleven op het Herdersveld

 1. Ik ben natuurlijk geen kenner,maar die is echt wel in blijde verwachting hoor! Yeah!
  Ben benieuwd hoeveel van die kleine obannetjes en donnaatjes er dan wel niet in zitten……
  Nog 7 nachtjes slapen en dan weten we het zeker.
  Gezellig dat trea ,leo en nora op bezoek zijn geweest. Zal wel weer dolle boel geweest zijn met al die meiden. Heerlijk rennen in jullie geweldige bos…..daarna lekker moe natuurlijk….
  Groetjes,brenda

 2. Ik kan niet wachten om weer te komen puppy-sitten. Kan ik er alvast eentje voor Trea uitzoeken 🙂 En de rest gaat gewoon mee naar Lierop 😛 Het ziet er naar uit dat Daaf zwaar aan het verliezen is van opa.

  Beterschap, Anyl.

 3. Goh ja, ik verbaas me telkens weer hóe open jouw honden zijn met bezoek. Geen enkele last van belemmeringen of verlegenheid, welnee, je vullingen worden gelijk gelikt hoor. 🙂
  Maar als ik hierboven zie hoeveel mensen je ook over de vloer krijgt snap ik dat ergens wel, ze worden ermee grootgebracht!
  Ik heb ook héél sterk het gevoel dat Donna puppy-duppy’s in haar buikje heeft. Ogen dicht en naar binnen voelen, en ik weet het zeker.. ik heb ze echt geaaid. Meid, wat was het toch weer gezellig bij jullie, als we komen, trek er dan maar een dag voor uit want je hebt ons zomaar niet naar huis hahaha.
  Ben benieuwd Monique wat je uitzoekt voor ons.

 4. Stroopwafels voor Tjibbi, elke bezoeker dus een stroopwafel meenemen, anders hapt hij in je kuiten hihihih. Oh Donna heeft echt wel babies in haar buikje, leuk om te volgen. Mooie Nora lekker rondcrossen in de bossen met Truffeltje heerlijk.
  Dank voor het meeleven met Anyl, ze herstelt elke dag een stukje verder.

 5. Wat fijn dat ze lekker looiig is! Kan het aftellen echt gaan beginnen.
  Wat een happy dogwood zeg, al die andere rassen…heerlijk als het kan.
  En die mop zou ik nog wel eens willen horen Knuffeltruffel…..
  Leuk verslag met mooie foto’s. Nu gaan we allemaal aftellen tot de 25ste….hoeveel gaan het er worden……………

 6. Hallo Annemarie & co,

  Gefeliciteerd met de zwangere Donna, wat leuk dat je er weer een nestje puppies gaat bij krijgen. Wij kijken er al naar uit om je blog te volgen!!! Met Melvin is alles prima, als we nu op de hondeweide zijn reageerd hij heel anders dan daarvoor, de teefjes hebben rust en wij ook.:-) Hij eet zr goed, zoals jij zei misschien nog op dieet, hij weegt nu 12,900kg, Maar hij is zo een schat onze lieveling, we zijn echt gek op hem, en hij weet dat natuurlijk, af en toe haalt hij nog war fratsen uit. Zoals, de chocolade paaseitjes van de salontafel stiekem opeten, maar ja we kunnen er niet echt boos op zijn. Frank is nog erger die verbied helemaal niets!!! Het speeldde wel in mijn hoofd voor een vriendinnetje voor Melvin, maar tja Marcel is ook wel best veel bij ons dus laten we het maar zo. Het idee bij Frank is er ook om misschien een nieuw huis met tuin te kopen, maar daar zijn we nog niet helemaal uit, je hoort het wel.

  Groetjes aaan iedereen, Jenny &Co

  Date: Mon, 18 Mar 2013 20:11:14 +0000 To: jenny.bulteel@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s