17 reacties op “De laatste loodjes

 1. Zondag zijn wij in Geldrop geweest en hebben Donna gezien: Ze ziet er prachtig en ontspannen uit. Alles is in gereedheid, de puppy’s zijn meer dan welkom. Annemarie vertelde dat ze binnenkort de hele nacht gaat waken. Donna is in goede handen. Veel sterkte, wij leven mee op afstand!

  • Ziet er allemaal perfect uit Annemarie. Ze is erg zwaar. Hoop dat alles goed gaat.
   Veel sterkte en hoopend een mooi nest, waar jullie weer veel aan zullen beleven.

 2. Een echte hangbuikwhippet !
  Het zie er allemaal zo professioneel uit. Wij branden alvast elke dag een kaarsje tot de bevalling achter de rug is.
  Wat een goeie idee om het kot een avondje te verhuren πŸ˜‰

 3. Ziet er allemaal perfect uit. Spannend, want ze is erg zwaar.
  Hoop dat alles goed gaat, en dat er een mooi nestje komt, waar jullie weer veel plezier aanzullen beleven. Sterkte de komende ( slapeloosenachten), dagen.

 4. Ach gossiedemossie toch…die arme Donna… Ik vind het gewoon echt een beetje zielig. Ze is zooo dik! En dan moet ze nog een hele week. En die week zal ze nog aardig dikker worden,neem ik aan?
  Ik ben wel heel erg benieuwd hoeveel puppies er nou werkelijk in zitten. Ik denk echt meer dan 7. Maarja,wat heb ik er nou verstand van??

  Erg leuk om te zien dat alles al klaar staat voor de komst van het hele stel.
  Ja,donna is zeer zeker in goede handen. Fijn.

  Samen uit eten? Gezellig. Dat zal niet zo vaak voorkomen,denk ik?

  Tot zondag. Geef die dikke troela en erg dikke knuffel van me en zeg dat ze nog even vol moet houden.Ze is een kanjer!!

  Liefs,brenda

 5. Wow wat is Donna gegroeid! Ik heb wel een beetje met haar te doen, de laatste loodjes zullen zwaar zijn. Maar wat zal ze straks gelukkig zijn met haar puppy’s!
  de kraamkamer ziet er zeer professioneel uit, en wat een schattige gekleurde bandjes 😊 Geef Donna maar veel aaien, lekkere hapjes en knuffels. En reken maar dat er zeer veel positieve gedachten haar kant op gaan!!

 6. Tjonge wat een buik!! Hou vol Donna, de laatste loodjes zullen zwaar zijn voor haar. Misschien duurt het toch geen week meer….
  In ieder geval ontzettend veel succes voor Donna en jou Annemarie!!

 7. ANNEMARIE…. jeetje een melkgeitje… 7,8,9,10 hoever kunnen we tellen.. voor dit Arme schaap hoop ik dat het niet boven de dubbele cijfers gaat worden, maar ook voor jou niet Annemarie, dan kan je niet eens genieten, dan ben je alleen aan het zorgen.

  Donna ziet er gezond uit ook al is ze zo zwaar, mooie glanzende vacht, en toont zeker niet moe.
  Donna doe je best, nog heel even zal voor je duimen op een fijne rustige bevalling dat alles naar wens mag gaan.

  Annemarie , ik leef met je mee, al die nachten op dat matras…. krijg er nog rugpijn van… zelfs onze dierenarts lag uren gezellig op het matras te wachten voor het eerste puppy er was…..altijd weer spannend maar ook weer een mooi moment… nieuw leven.. en dan genieten van al dit moois.

 8. Och jemig, die arme Donna… wat een dikke buik, echt mega! Maar vol leven, hoe mooi en bijzonder is dat. Wauw.

  Nog één weekje te gaan, nog even volhouden lieve Donna. Dikke kroel van ons!

 9. Ik krijg honger van de tapasfoto’s. Stond het huis nog ongeschonden en overeind bij thuiskomst? πŸ™‚

  Waauw, wat is Donnie dik, als ik zo deze standfoto vergelijk met die van vorige keer zie ik wel verschil, geloof ik. Volgens mij zou het best heel goed kunnen dat er meer whippetbabies in dat buikje zitten, al was het achttal van haar eerste nest ook geen misselijk aantal… Lieve knappe Donna, de laatste loodjes, ’t is wat. Ik ga duimen voor weer zo’n vlotte en soepele bevalling als de vorige, aan de goede zorgen en liefde van haar baasjes en haar luxueuze kraamvertrek zal het alvast niet liggen.

 10. Wat een lekker en gezellig etentje hebben jullie achter de rug, geniet er nog maar even van want met het aanstaande nest zijn jullie wel een tijdje onder de pannen. Wat een mooie foto’s van die ronde Donna. Ze wordt echt dik zeg!! Nou dan worden er wel iets meer dan 7 denk ik zo. Ik krijg een beetje visioenen van Oban zijn eerste nest in Duitsland met 11 pups….Maar goed we zullen gewoon moeten wachten tot het zo ver om het zeker te weten. De kraamkamer ziet er in elk geval erg mooi en “klaar” uit, en met hondenluik, nou dat is niet mis. Je zal zien dat dat erg handig kan zijn met het zinnelijk maken van de pups.

  • Ben wederom diep onder de indruk van alle professionaliteit rondom dit kraamgebeuren. Wat ziet dat er allemaal goed voorbereid uit. Complimenten voor jullie!!
   Donna ziet er ondanks haar dikte toch nog heel goed uit vind ik. Oogjes staan zo glimmend goed. Dat gaat helemaal goedkomen hoor. Ik hoop voor jou een mooi medium nest zodat je er zelf heel veel plezier aan kan beleven. Ik moet me wel bedwingen om niet met een koffertje voor je deur te komen staan Annemarie. Voel een hevig verlangen om Γ³Γ³k op dat matras te komen slapen, een weekje of 8. πŸ˜‰
   Zoooooooo spannend allemaal.

   Kaarsjes en goede wensen komen jouw kant uit. Voor Donna een dikke knuffel voor deze laatste loodjes. Toi toi toi!

 11. Wat zag dat eten er lekker uit ! Gezellig !
  Arme Donna … volhouden meisje … nog een paar dagen ! En het hondenluik is er ! Heel goed en zo practisch ! Ik zou echt niet zonder kunnen πŸ˜‰ Ik weet dat Bowie het kende toen hij kwam. Hij was er ook mee ‘grootgebracht’ en dat kennen ze echt heel snel !

 12. Nog een heerlijk relaxt avondje uit….en een “lach” film na….klinkt als een geslaagde avond.
  En die Donna….meid meid meid wat een BUIK! Het arme ding kan hopelijk nog wel wat bewegen…… En natuurlijk sturen we weer een heleboel positieve energie jullie kant op en gaan jullie op de voet volgen….We wensen jullie veel goede energie toe deze laatste dagen en Donna lieverd een dikke knuffel en kus, je doet het zo goed Mooie Mama…..zet hem op meid!!!!

 13. De kraamkamer ziet er weer puik uit, en er hangen 9 kleurtjes klaar zie ik….. laten we hopen dat het dan ook bij dat aantal mag blijven ;>)). Het hondenluikje gaat vast goed werken, en het zal een hele hoop ribbeltjeskarton gaan schelen, vooral als het een groot nest is. Die film is een heerlijke film, bedankt voor de tip, want ik hem hem, en ga er binnenkort weer eens uitgebreid voor zitten, hij verveelt niet zo snel. De foto van jullie samen is heel erg leuk en dierbaar; jullie staan er immers niet zo vaak samen op. Zet ‘m op voor de laatste loodjes, en ik kom ze graag een paar keer bewonderen voor ze weer uitvliegen!

 14. Jeetje wat een bolletje is Donna en dan nog een week……………..pjoeh! Dat wordt wel een 11-tal….;) Maar alles staat klaar voor het puppievangen zie ik al. Geef Donna een dikke knuffel en geniet van die heerlijk bewegende puppetjes.

 15. Jeej, puppies zijn geboren!
  Van harte familie Rouw en natuurlijk Donna.
  Zodra het gezinnetje gesetteld is kom ik foto’s maken, als dat mag πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s