30 reacties op “Eindelijk..ze zijn er!

 1. De eerste foto’s, wat een genot. Ze zien er, net als mama Donna, heel mooi en gezond uit. Een heel dikke pluim op jullie hoed Annemarie, dat hebben jullie maar goed geflikt met de bevalling en alles. We hebben Oban op de hoogte gebracht van het heugelijke feit. Hij ligt nu samen met de groot-moeder van de pups; Djinny in de tent om de zaak te bespreken. We zijn in ieder geval heel benieuwd naar de ontwikkelingen van de pups.

 2. Wat zijn ze mooi!! Zie Donna gelukzalig kijken. Die relaxdagen met Tinne zien er ook heerlijk uit! Annemarie en Katja gefeliciteerd hoor! Ik kan niet wachten op de rest van de foto’s.
  Zo fijn ook dat het kleine kereltje het zo goed doet! Die krijgt vast een heel speciaal plekje.

 3. Wat zijn ze mooi! Donna heeft een gelukzalige blik in haar ogen, ze heeft het weer ontzettend knap gedaan. En wat heeft ze toch een lief koppie. Ik ben erg benieuwd naar de ontwikkeling van deze babies en ik kom ze heel graag een keer knuffelen over een paar weken. Geniet van ze!

 4. Heel fijn Annemarie! Dat heeft Donna dan toch maar even netjes snel afgehandeld 😉 Ik ben blij dat ik er toch 2 heb zien geboren worden op de webcam.
  En de 3dagen waren, ondanks geen bevalling, wel reuze gezellig !
  Toch nog heel erg bedankt voor de gastvrijheid !

 5. Zit ik effe niet op te letten,staan er ineens hele leuke foto’s!
  Wat heerlijk om te zien zeg!!!
  Wat zal jij weer trots zijn op je whippetmeisje….

  Xxx,brenda

 6. Van harte gefeliciteerd !! Wat een rijkdom weer en dat wordt ongetwijfeld weer genieten de komende weken. Voor jou maar ook voor ons. 😉

 7. De eerste foto! Wat een prachtig stel, zo ongelofelijk vertederend!
  Donna ziet er gelukkig en tevreden uit, dat heeft ze fantastisch gedaan. Een hond om trots op te zijn!

 8. De foto van dikke Donna in de mand vind ik prachtiig, zwangere whippetjes zijn toch zo ontroerend….. Van harte gefeliciteerd, et is weer helemaal goed gegaan, en Donna weet nu helemaal precies wat haar te doen staat. Als kleine broertje zich net zo goed ontwikkelt als de twee kleintjes destijds bij ons nestje van Chloe, dan hoef je je geen zorgen te maken. Zo nodig af en toe wat ellebogenwerk verrichten namens hem, dan doet hij zelf de rest ;>)). En tip …. of het nu door hun geboortegewicht kwam of niet…. onze twee kleintjes bleven toevallig wel het mooist in de maat ;>)). Op de foto zijn duidelijk allerlei kleurschakeringen te zien – leuk hoor! Die hele donkere, is dat Truffel’s evenbeeld? Ik hoop al het moois binnenkort te mogen bezoeken. Heel veel plezier met ze! En voor de toekomstige eigenaren: geniet ook van de voorpret, want de acht weken vliegen om (voor de fokker misschien iets meer dan voor de wachtenden) en voor je het weet zit je in de auto met zo’n gaaf kleintje op schoot richting huis.

 9. Gefeliciteerd, wat een mooi hoopje whippetpupjes! En allemaal met barcode 😉 Fijn dat alles goed is gegaan, maar jullie waren ook zo goed voorbereid. Het was leuk voor ons om te volgen, dank aan je zoon! Geniet van het kleine spul.
  Nu die kleine nog wat extra aandacht geven en het komt allemaal goed.
  Is Paars het kleintje?

 10. Hallo Annemarie,

  Van harte!!! Het ziet er allemaal geweldig uit. Ik zat gisteren de hele dag in spanning, alles is gelukkig goed gegaan. Erg leuk om via de webcam naar Donna en haar kinderen te kunnen kijken bij mijn zus Saskia. Geef Donna maar een extra knuffel van mij en alle pups ook!

  Met vriendelijke groeten, Elly van den Berg-van der Werff

  Op 27 apr. 2013 om 14:20 heeft ballisticwhippets het volgende geschreven:

  > >

 11. Zo Fijn dat alles goed is gegaan, nu kunnen jullie met zijn alle genieten…om weer alles TE MOGEN MEEMAKEN is GEWELDIG, zo klein, en in een mum van tijd een prachtig hondje, dat al heen snel op eigen benen staat ,drinkt, kruipt, eet ,speelt , rent en klimt overal op en onder….alles maak je weer mee ieder zijn eigen karakter… Annemarie ik ben Jaloers…knuffels voor allemaal…dan ben je toch even bezig… ❤ ❤

 12. Pingback: England! | The Wonderful World of a Wiggly Whippet!

 13. Lieve Annemarie, Donna en fam.

  Van harte Gefeliciteert met je mooie nest, Leuke kleurtjes!!! ik zal duimen dat het goed blijft gaan.
  Geniet van ze, ondanks het vele werk, en straks bij het uitvliegen:……………….veel tranen.
  Ik denk aan je.

  Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s