27 reacties op “Awakenings

 1. Wat doen ze het toch goed de sterretjes! En weer zulke mooie portretjes, ik ben er weer helemaal van ondersteboven. Iedere keer overvalt het me weer, de impact als ik ze zie… wauw. Wat een droppies zijn ’t toch.

  En een speciale knuffel voor Truffel, al die veranderingen dat valt ook niet mee. We tellen de dagen totdat we in ’t echie met Donna, Truffel en vooral de puppies mogen knuffelen!

 2. Inderdaad best sneu voor truffeltje….helemaal alleen in haar eentje….
  Breng ze maar hier,dan mag ze hier logeren een paar dagen. Kan ze lekker met hunter spelen. Lijkt me leuk.

  Wat leuk dat de oogjes open zijn he. Een heel ander gezicht alweer.
  Het wordt leuker en leuker!! Ze worden mooier en mooier!

  Xx,brenda

   • Dat is ook gezellig. Maar dat duurt nog eventjes. Kijk maar wat je doet…ze is in ieder geval van harte welkom.

 3. Het BLIJFT toch zo mooi, en ja die arme Truffel, hier is ook nog wel en plekje, Kiss voelt zich in ieder geval erg op haar gemak..Kiss zegt, .want niet alleen puppen kinderen zijn ZO ANDERS Truffel, kleine mensen kinderen die nog niet goed kunnen praten/lopen en spelen maar die wel heel de dag je naam roepen Tiss Tiss daar word je ook nie vrolijk van , dus mag ik zolang bij Jillz en Riff wonen erg relaxed …Dus DOEN liefs Kiss

 4. Prachtig! Over vier jaar ben ik met pensioen en wil ik graag opnieuw een Whippet…
  Zijn er al die een thuis hebben?

  Veel succes verder,

  Marc

 5. oooooooo wat zijn die foto’s schattig ! die eerste met z’n geeuw, die met de pootjes vooruit … lief !
  Arme Truffel meid. Kom een dagje hier met Dyllis spelen 🙂 Maar nog even wachten en die pupjes worden heerlijke speel vriendjes 😉

 6. Eindelijk, een nieuwe update, en de oogjes! Sommigen hebben al veel pigment op hun neusje zeg, en je ziet heel goed aan de hoofden wie de reutjes zijn en wie de teefjes. Die blik van Truffel op de portretfoto van het rode meisje spreekt boekdelen…… duh, boeien! Komt wel weer goed; als ze er eenmaal een beetje mee mag spelen wordt het vast wel leuker voor haar. Nog een paar weekjes, dan is dat zover, nietwaar?

  • Ja, als ze een week of zes, zeven zijn vindt ze het vast veel leuker. Donna is in het algemeen redelijk tolerant, alleen als ze ligt te voeden wil ze dat Truf even optruffelt.

 7. Wat een schatjes allemaal, je kan er blijven naar kijken! Dat donkere teefje heeft iets leuks. En zo’n mooie foto’s. Zucht, wat zijn puppies toch schattig hé ! Eigenlijk gaat dat allemaal veel te snel…

 8. Wat een dotjes zijn het toch; om op te vreten. Stuur Truf maar naar Italië; we zitten nu in de Appenijnen waar het heeeeeerlijk rennen is voor de kleine meid. En trouwens, een beetje zonneschijn is ook goed voor de puppies, dus stuur maar langs.

   • Welkom schatjes, morgen wordt het een zonnige dag. En op die leeftijd hebben de pups nog een chaperone nodig. Nu de oogjes langzaam open gaan, kunnen ze meteen visueel goed socialiseren en waar kan dat beter dan in Italië? 🙂

    Kun je meteen aan de taart want onze Lady is jarig.

 9. Genieten om ze eindelijk in de snoetjes te kunnen kijken, hè wat hebben we hier op gewacht.
  Ze zijn prachtig Annemarie, we blijven het maar zeggen. Die blik van Donna op de tweede foto wel heel erg leuk. Alsof ze wil zeggen: ‘kijk mij nou toch eens liggen’.

  O trouwens.. het donkerblauwe jongetje lijkt toch echt een rood bandje om te hebben op de foto hierboven 😉

 10. O, verhip.. vergat ik het nog te zeggen.. Die film is prachtig! Een van mijn favorieten. Leuk dat je dit blogje zo genoemd hebt. Heel toepasselijk!

 11. Awakenings, zeker een mooie film. Awakenings voor de pups die langzaam de wereld gaan leren kennen en ontdekken wat leuk en veilig is en wat niet. Een prachtig stel! en och arme Trufje, geef haar maar eens een extra knuffel.

 12. Super foto’s!
  Wat zijn het toch dotjes, die oogjes, neusjes en die roze voetjes……aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gehalte van heb ik me jou daar!
  En straks denkt Truffeltje….waren er maar niet zoveel…….hahahahah ik wil RUST….hahahahha
  Lekker verder genieten dit wederom prachtige nest whippetjes.

 13. Nog maar zolang geleden dat ik er ook eentje had, zo’n schattig puppietje (May-C uit nest Virginie) en nu al terug verliefd op die kleine rakkers. By the way een mooi nestje… echte schatjes !!

 14. Wat leuk dat ik vandaag de puppies mocht bekijken. Dat fleurde meteen de hele grauwe regendag weer op. En wat zijn ze mooi! Dat wordt straks nog moeilijk kiezen, Annemarie….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s