22 reacties op “Eten en slapen. En eten. En slapen.

 1. Prachtig!! Die mooie puppy’s, moeder Donna en Oma Maggie gaan we zondag allemaal een knuffeltje geven, een heerlijk vooruitzicht.

  En verder denk ik nog maar even niet ๐Ÿ˜‰

 2. Annemarie , ZO LIEFFFF heb je zelf al een voorkeur van een van de reutjes…leuk trouwens dat ze allemaal een bles en witte pootjes hebben…. ben ik gek op, dus pas op…

 3. Geel, roze en paars springen me in het oog, ook hun hoofdjes. Maar wij zien niet wat jullie zien, foto’s zijn maar foto’s ;>). Ze zien er super uit en zijn vlot in de ontwikkeling heb ik de indruk. Nog drie weken en we staan alweer voor de deur om te “keuren”! De tijd vliegt……

 4. Wauw,wat een heerlijke puppies!! En wat is het rode meisje ook leuk om te zien zeg.
  3 weken alweer…tjonge,wat gaat het hard he? Het kan mij niet snel genoeg gaan,nu ik ervaren heb hoe leuk het is om 2 whippets te hebben…Ik kan me voorstellen dat jij de tijd nu wel even stil zou willen zetten.Of in ieder geval heeeel langzaam laten gaan.Wat zijn ze leuk nu.
  Ik leg ook in een deuk als ik ze zie “lopen”in de kist en dan omrollen op hun ruggetje,hi hi.Dan wil het voorkantje naar links terug rollen en het achterkantje naar rechts…hi hi..gaat niet!
  Ik ben ook reuze benieuwd natuurlijk welke van de dames bij ons komt wonen!

  xxx,Brenda

 5. Hahahaha Herma, inderdaad! ๐Ÿ˜€
  Wat een mooie foto’s Annemarie! Zo zijn het al echt een beetje ‘hondjes’. Het verschil in halsjes is al duidelijk zichtbaar zo. Prachtige pups, zoveel verschil in aftekening en kleur. Oranje doet het minder goed op de foto’s dan in het echt vind ik. Dat was tenminste het eerste pupje dat me gisteren opviel in het echt. Heerlijk genieten al dat puppie-grut. De tijd vliegt! Over vijf weekjes gaan ze al uitvliegen.

 6. Ik vond het hartstikke leuk om de wormpjes eens in levende lijve te aanschouwen.
  Zelf vond ik reu zwart (ondanks zijn muizenkleur, hahaha!) een knapperd. En teefje oranje een leukerd. En rood erg mooi. Of roze. En dan die lieve lichtblauw…
  Nou ja.
  Als je weer van mijn fotodiensten gebruik wilt maken dan schreeuw je maar hoor. Ik sleep me wel naar je toe ๐Ÿ˜‰
  Of, nรณg leuker, als je eens druk buitenshuis bent en ik moet komen oppassen. Ook al zo’n corvee ;-)))

  • Zou wel leuk zijn om Bakkie eens te introduceren als ze een week of zes, zeven zijn. Er komt al een Afghaanse dame om aan te wennen, maar een Puli zien ze anders ook niet elke dag. ๐Ÿ™‚

   • Het vorige nest heeft Bakkie toen ook gezien. Ik kan nou niet zeggen dat die pups toen onder de indruk waren, hahaha! Ze vonden die viltbaalmeneer maar doodgewoon ๐Ÿ˜‰

 7. Wat gaat het snel! 3 weken geleden waren het nog 9 blinde molletjes en nu eten ze al zelf en hebben ze al allemaal een eigen karaktertje. Het is zo mooi om dit allemaal van zo dichtbij te kunnen volgen! En het is ontzettend leuk om te zien hoe ze al echt om hun pootjes door de kist wandelen! En vooral als Donna verschijnt: ineens veranderen ze in fanatieke hardlopertjes. Ik kijk er ontzettend naar uit om ze straks in live te kunnen zien!!

 8. Wat een beauties allemaal. Ik vind het roze meisje het mooist. Het wordt de hoogste tijd om eens richting Geldrop te sturen voor een uitgebreide knuffelsessie, anders zijn ze al uitgevlogen voordat ik in NL ben. Ik hoop dat je mijn knuffeltijd een beetje van me over kunt nemen voor je puppies. Dikke knuf aan je drie grote meiden.

  • Ik zal ze ernstig van je knuffelen, en meld je maar zodra je terug bent, voor een knuffelsessie. Truf kan ik even niet voor je knuffelen, die wordt momenteel geknuffeld bij Brenda, ze logeert een paar dagen bij broer Hunter, omdat het hier wel een beetje saai voor haar is nu.

 9. Wat een heerlijke pups, en wat zie ik al een hoop mooie vlakke schedeltjes en fraaie hoofden en halzen. Ze zien er echt aangenaam uit!!! Ben zo benieuwd om ze volgende week live te kunnen zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s