16 reacties op “Vijf weken al weer.

 1. Oooooooooooooooo wat zijn ze gegroeid en wat worden ze mooier met de week!
  En de grote nep Donna en kattentunnel is wel erg in trek en leuk om te zien.
  Nog even genieten van alle rennende kleine whippetkinders.
  Weer een leuk verhaal met mooie foto’s.

 2. Het leven van een puppy die bij jullie woont is mooi!
  Wat zijn ze allemaal mooi! Behalve die ene,daar zie ik iets aan…..ik denk toch inderdaad die rare oogjes…..
  Wat heerlijk voor de puppies dat ze in het voorjaar geboren zijn. Dan kunnen ze lekker naar buiten. Het vorige nestje stond na een minuut al te bibberen,hi hi,het was toen min 10 toen we huntertje kwamen ophalen.
  Nog twee nachtjes slapen en dan kunnen wij ze weer zien,ruiken en voelen. Ik kan niet wachten!

  Xxx,brenda

 3. Het leven van een puppie is mooi, maar nog mooier als je als Ballisticje bent geboren en zo’n geweldige start krijgt. Ze zien er echt super uit.
  Wat een bende maakt zo’n puppie-tornado er toch van. Je verveelt je geen minuut met zo’n lekker stel, en niet alleen omdat ze zo leuk zijn om naar te kijken!

 4. Ik weet het niet, Annemarie, maar denk je niet dat Donna een keer vreemd is gegaan ? Met de reiger of zo ? 😉 Wat zien de pups er heerlijk vol uit ! En ik ben me nu al aan het afvragen wat ik zal aandoen om me in die puppykennel te wagen zaterdag …

  • Wat een heerlijk verslag weer, van de afgelopen week. En dat mooie weer, is nu net op tijd gekomen voor de bende. Ik neem zaterdag mijn paraplu mee, zou dat iets zijn om ze op afstand te houden wanneer ze een massa attack uitvoeren? Ik heb er zin in hoor ;>))). Het is een mooie traditie, om bij elkaar puppies te bekijken met 6, of 7 weken. Heel gezellig, en leerzaam ook.

   • Ik zie er ook enorm naar uit, en het geeft me wellicht ook wat duidelijkheid in mijn hoofd want ik ben er nog lang niet uit. Eh..een paraplu? Dan maar niet eentje waar je aan gehecht bent. 🙂

 5. Tja, die vreemde eend in de bijt is erg verdacht; vast via de ooievaar gekomen. Prachtig hoe Sandy al multitaskend twee pupjes op verschillende locaties tegelijkertijd kan knuffelen. Ik zal mijn schoenen met spikes aandoen als ik kom puppieknuffelen 😛 Heerlijke foto’s weer; vooral die van de mobiele melkbar die het liefst een sprintje richting coursingveld wil maken.

 6. Weer een heerlijke bijdrage op je blogje Annemarie! wat hebben de pups het maar goed bij jullie. Al die aandacht, inzet en socialisatie; TOP! En leuk hoe zo’n “klein” zusje (Truffel dus) omgaat met de pups. Dat is het bijzondere van een roedel, die verbondenheid en het meehelpen. Ik zie al weer een paar hele mooie dingen bij de pups, en ben benieuwd hoe dat jou vergaat. Ligt je keuze nog steeds bij dezelfde pups of zijn er veranderingen? We zijn heel benieuwd naar a.s. zaterdag als we ze live kunnen zien. Tot spoedig!

 7. Wat een heerlijke bende ondeugden zijn het geworden! Ik heb ze nu alweer anderhalve week niet gezien en kan bijna niet geloven hoe ze (vooral) mentaal gegroeid zijn. Wow!
  Je weet niet wat je ziet, stelletje schoenenmonsters. 🙂

  Die tunnel, die is gááf zeg!! Heeft het zin dat ik er zelf ook eentje aanschaf of kunnen ze daar met 9 weken al niet meer doorheen?

  Die socialisatie daar bij jou Annemarie, werkelijk.. petje af.

 8. Wat zijn ze al gegroeid Annemarie, en een dikke pret met elkaar!! LOL!!
  Die kattentunnel, …………lachen , goed idee!! Filmpje is leuk.
  Geniet er nog maar van, het gaat hard genoeg.

  vr. gr.

 9. Dank je wel voor het filmpje , eindelijk bewegende beelden .
  Kan ik misschien ook weer een favoriet uit kiezen .
  Het vorige nest viel ik als een blok voor Sprotje 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s