29 reacties op “Vakantie in Normandië.

 1. Oooh al dat lekkere eten … jullie hebben ervan genoten, dat is duidelijk ! Normandië is dan ook prachtig. En jullie hadden geluk met het weer !
  Ik vind het vreemd dat de pups bij jullie niet mogen lopen van de ouderen. Dat hebben wij eigenlijk nooit gehad. Misschien omdat we ze van het begin af aan altijd met de volwassenen los laten ? Of zou het zijn omdat ze familie zijn en toch wel een band voelen die iets sterker en strenger is ?

  • Tja, ik kan het ook niet verklaren. Maggie deed het bij Harley, Harley deed het bij Donna, Donna en Maggie deden het bij Truffel en nu doet Truf het dus bij Cyrus.. wel duidelijk iets dat doorgegeven wordt per “generatie”, al kun je dat in ons geval niet helemaal zo zeggen. Maar de pups worden altijd flink in bescherming genomen, tegen zichzelf 🙂 maar ook tegen grote honden, daar mogen ze ook al niet mee spelen.

   • Wat een heerlijke week hebben jullie gehad, sprookjesachtig mooie kust is dat toch. Daar zitten superfoto’s tussen van jullie nieuwe cameraatje! Toen ik in de buurt van Parijs woonde reed ik regelmatig naar Normandië als ik de zee miste…..

    Bij ons gaat dat ook anders met de pups; ze gaan direct mee met de volwassenen (we maken dan de wandelingen korter en vaker, tillen ze een tijdje en houden ze af en toe aan de riem) en dan spelen ze meestal alleen met hun moeder, en ook met andere honden die we tegen komen. Moeder, oma en overgrootoma bemoeien zich er ook nauwelijks mee. Misschien kopieren ze toch wat ze als pup zelf hebben ervaren….

 2. Het lijkt wel of jullie weeeeeken onderweg zijn geweest aan al die mooie foto’s (goed cameraatje) te zien. Feit is dat jullie heerlijk genoten hebben mét de kids (Mart wordt nog eens een echte Dogfather). Ik kwam op Texel een bordje tegen met de tekst: “Hier waakt David”. Jullie kunnen er weer even tegen aan. Op naar de volgende vakantie. Werk ze!

  • Ja, morgen begint het werkende leven weer. 🙂 Maar in oktober een weekend London! Ook leuk, lekker shoppen met Esther, naar een musical oid..weer wat om naar uit te kijken. En het wordt weer eens tijd voor coursing, Donna is weer helemaal de oude.

 3. Mooi daar he……zo’n 30 jaar geleden ben ik daar ook met mn ouders nog geweest. In Etretat zelfs. Ik was toen puber, maar zag zelfs toen al wel dat het daar mooi was. En lekkere crêpejes eten…hmmmm.

 4. SUPER leuke, mooie geniet foto’s.
  Zeker een plaats om ook eens te bezoeken (maar eerst dus zoeken naar een zandstrand).
  Vakantie = mooi weer, je geliefden bij je (en dus ook honden) maar vooral lekker eten. In dit opzicht meer dan geslaagd dus 😉

  Wel spijtig voor David, van een auto naar koekjes als geschenkje ;-)) Pech!

  • Hij was gelukkig best blij met zijn koekjes. Maar na het lezen van dit blog, weet ik het niet zo zeker meer. 🙂 Oh ja, voor zandstranden moet je denk ik toch naar Bretagne, daar hebben ze énorme!

 5. Dat was een heerlijke vakantie voor baasjes en hondjes! Het is daar inderdaad prachtig! Ik heb ook ooit een keer daar aan de kust heeeeeeeeeeeeerlijke mosselen gegeten, en natuurlijk nergens anders meer tegengekomen! Vakantiesentiment heet dat denk ik 🙂

  • Mart is ook nog steeds op zoek naar een bepaald mosselrecept, hij heeft er aardig wat geprobeerd, maar toch dè ultieme mossel die hij een aantal jaren geleden gegeten heeft in Normandië, niet gevonden..

 6. ZO en dat was toch wel even GENIETEN… pracht foto’s om naar terug te kijken,
  ook hier word er bemoeid over het rennen, Jillz mag niet van Kiss, Jillz mocht niet van Makey,Jewel niet van Kiss, Makey niet van Robijn… ook allemaal Familie gezellig hoor.

 7. Ja, een hele leuke , korte maar wel fijne, vakantie. Jullie kunnen ook zo goed genieten! en jij kunt zo heerlijk schrijven. Uh, dat rennen verbieden is dat niet meer een tevending? (wel even goed lezen dus haha) Bij ons mag Elmo ook niet altijd rennen van Kiba, alleen als ze een zware boomstam draagt vindt ze het goed.

 8. Ik was al reikhalzend aan het uitkijken naar het verslag van jullie vakantie! Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad, en de hondjes ook zo te zien. Dat corrigeren als een na jongste tegenover de nieuwste aanwinst (pup) is zeer herkenbaar, maar ook het eindeloze geduld en spelen met de jongste door de een na jonge ken ik heel goed. Flo was druk met Lotec, Lotec was weer druk met Prada, Prada was weer druk met Oban, enz enz

 9. Jee,wat is het mooi daar. Dat heb ik allemaal niet gezien toen ik in Normandië was….
  Jullie hebben zo te zien een hele fijne week gehad. Heerlijk blogje weer hoor.

  Xxx,brenda

 10. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad zo te zien. De uitzichten zijn op zijn minst spectaculair te noemen. Ik had wel graag een foto van je bagage willen zien, op een stapeltje uiteraard. Als ik zag wat wij mee moesten nemen voor een weekje Ardennen (waar we een privé huis met omheinde tuin tot beschikking hadden) wil ik eigenlijk niet weten wat je mee moet nemen om jezelf comfortabel te voelen met 4 honden op een camping 🙂 Maar zo te zien had je niks vergeten, slaapzakjes en al. Ik vind het ook heel apart dat Truffel het stokje nu overneemt van Donna wb de bescherming van Cyrus. Dat is een gen wat Nora niet heeft. Andere honden worden wel weg geblaft (waarbij haar mond absoluut groter klinkt dan haar bange hartje) maar qua beweging mag Leila alles. Vraag me wel af of Leila dat gen ook geërfd heeft maar daar zullen we denk ik nooit achter komen.

 11. Tja, we hebben een grote caravan achter onze kont hangen, daar kun je heel wat in kwijt hoor. 🙂 We zijn er in getraind door alle coursings, dan hebben we precies hetzelfde bij ons, alleen wat minder kleding en vlees voor de honden.
  Ik zou ook wel willen weten of Leila dat gen heeft..daar kunnen we natuurlijk een prima oplossing voor vinden. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s