12 reacties op “Stukje varen

 1. Ik denk dat René erg blij is dat je Hyacinth niet bent, anders was hij Onslow 🙂 Maar de Titanic kan niet tippen aan zijn jacht (ik doel dan op de boegscene van Rose en Jack); er zijn topacteurs aan jullie verloren gegaan! En live muziek van Guus Meeuwis, een etentje met speenvarken, een uitzicht met echte koeien (nee, geen rekwisieten), een kratje Bavaria achter de kapiteinsstoel, je lieve ouders erbij én mooi weer. Wat wil een mens nog meer? Niks, dacht ik. Het leven is soms vurrukkeluk.

 2. Ohhh gewéldig die Hyancinth vergelijking. 🙂 Super serie die hier regelmatig in het kader van de zogenaamde Onslow-vergelijkingen wordt aangehaald. 🙂 Heerlijk blogje en zalige boot met prachtige voorplecht.

 3. Oh,wat een leuke foto van jullie als Rose en Jack!
  Heerlijk zeg,om zo’n boot te hebben!
  En die foto van cyrus met zijn vader……moooooooi.

  X,Brenda

 4. Oh mrs Bucket … there is room for a pony on the yacht ! So Mart is Richard ?? Poor man … 🙂 Maar hij houdt tenminste de deur van de auto voor je open.

 5. Da’s geen straf, zo’n broer met jacht, en wat heerlijk toch dat jouw lieve ouders nog zo kwiek zijn en gezellig meevaren en er ook echt van genieten. Waar hebben jullie nou gevaren? Ondertussen werden vader en zoon dus vereeuwigd…. heel erg leuk voor nu, maar vooral ook voor later. Ja, Cyrus lijkt op paps, maar toch zie ik nu duidelijk ook heel veel Donna in Cyrus’ hoofd en hals. Leuk, en mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s