16 reacties op “Klein blogje

 1. Wat ziet Cyrus er goed uit, Annemarie ! Dat wordt weer een knappe vent bij in huis 😉
  en toch wel typisch dat ze wel luisteren als ze alleen zijn, maar niet met de meiden erbij. Dat lijkt bij mannen altijd een probleem te zijn … waar zit het verstand dan toch weer he 🙂

 2. ha ha ik moest wel lachen hoor om het “af en toe aleen mee naar het bos, de Intratuin, de markt, de dierenspeciaalzaak”…. volgens mij komt dit hondje niks, niente, nada tekort. 😉 Annemarie, niet té bang zijn hoor, ik was zelf ook zo’n “angsthaas” maar na Tante Do haar entree plus aktiviteiten heb ik het hoofd maar in de moede schoot gelegd…:) Het rare is dat er hier op mijn eigen grond niet gejaagd wordt door de dame. de konijntjes springen om haar heen en ze geeft geen krimp. Is ze buiten haar territorium dan is het bal en kan ik roepen wat ik wil…Vréselijk toch die honden!!!! :-)))

 3. Leuk stukje weer. Cyrus is een prachtig mannetje aan het worden!
  En die tros bananen duurt nog wel even……hier luister eentje nog niet zo lang aardig goed, het begint nu wel te komen, dus nog even geduld.
  Altijd lekker z’n etentje in het Bredasche.
  Volgende keer maar weer een foto van alle 4 te samen als het kan……….

 4. Een hondje die lekker zich zelf mag zijn zonder het gekibbel van al die dames, want dan mag je niets alleen maar volgen achter hen aan, anders krijg je een snauw… Cyrus geniet nog maar fijn zo samen met jou vrouwtje en deze geniet nog 1000 x meer ! Het gaat hem goed hij ziet er zeker mooi uit….

 5. Een klein, maar leuk blogje. Wat is Cyrus al weer gegroeid! Mijn god wat gaat dat snel, maar wel heel verstandig dat je hem voorlopig nog steeds niet met de meiden los laat lopen. Ook echt niet doen hoor, dat kan hij later nog genoeg. Mooi tuig dat hij om heeft, wat voor ’n merk is dat? Kan je dat nog lang groter maken of moet je dan een nieuwe (grotere) kopen?

  • Ha Katja, het tuigje is van de Intratuin, een fijn dingetje. Ik kan hem voorlopig nog verstellen, hoef nog geen nieuwe te kopen. Als je er een wilt, haal ik die wel even voor je, hij was alleen wel rond de 20 euro, geloof ik. Cyrus mag voorlopig nog niet mee, hij wil veel te hard en te veel, dus ik volg je verstandige advies zeker op.

   • Ik vraag het van dat tuigje omdat ik die vraag weer kreeg van iemand met een pupje van ons. Ik zal het doorgeven dat je deze dus bij Intratuin kan kopen! Ik geloof het graag dan Cyrus graag en hard wil lopen. Hoe gaat het nu met eten?

 6. iets beter. Ik denk echt dat hij last heeft gehad van het wisselen, en dat een vakantie, hoe leuk ook, hem uit zijn ritme brengt. Wat dat betreft is hij net als mijn meiden…als er iets interessanters te doen is dan eten, dan heeft dat voorrang… Maar ik heb hem even gewogen bij de dierenspeciaalzaak vanmiddag, was tot mijn verrassing toch 9,7 kilo!

 7. Ik kijk ernaar uit om Cyrus binnenkort weer terug te zien op deze leeftijd; nog steeds een pup, maar met een duidelijke hint naar de toekomst. Een volwassen reu van 51 cm weegt rond de16 kilo, dus hij heeft nog marge genoeg met zijn 9,7 kilo ;>). Inderdaad niet handig als je hele roedel met pup en al in de bossen verdwijnt, want je hebt geen zicht op wat er gebeurt en het kan veel te lang duren. Dit is voor Cyrus de beste oplossing, gezien het enorme bosgebied waar je ze uitlaat. Ik laat de pups wel gewoon uit met de volwassenen, maar de wandelingen zijn dan niet langer dan 20 minuten, en op een gebied als de zeedijk heb je controle over wat er gebeurt. Is gewoon een heel andere situatie. En nu kan Cyrus zonder te worden ingeperkt door zussen of moeders interactie hebben met andere honden, dat is ook wat waard voor socialisatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s