22 reacties op “Dagelijkse dingen.

 1. Beer is mooi! Zoran die typische puppie-oren en Cyrus zo schattig! Jullie wil ik niet tegenkomen na een feestje behalve dan wanneer Mart met zijn zaag komt ๐Ÿ™‚ Heerlijk zo’n handige man ! Ik ben benieuwd naar het resultaat.

 2. Verliefd op BEER wat een plaatje, en die houtenbedbanken dat komt wel goed… De dames komen ze graag uit proberen. Wees op deze klusser zuinig …. Je hebt hem nog HEEL vaak nodig hรจ Cyrus ๐Ÿ˜‰ …

 3. Bij het zien van de foto van Zoran schrik ik bijna: Hij lijkt als 2 druppels water op zijn zus, het gele bandje, bij ons bekend als Nabin!

 4. Oh wat zijn Beer, Cyrus en Zoran toch groot gegroeid en wat lijken ze op elkaar! Zo leuk om een foto van Zoran tegen te komen, hem heb ik niet meer gezien sinds hij 8 weken was. Huib.. ik ben zoooo benieuwd hoe het met Nabin gaat, hoe ze eruit ziet. Zou je niet eens een foto willen plaatsen of sturen? Ik heb altijd een zwak gehad voor dat leuke, kleine ding.

  Mart! Wat doe je dat goed zeg! Leo is zwaar onder de indruk zegt ie. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Wat voor hout gebruik je? (vraagt Leo)

  • Trea, ik heb het even gevraagd.. hij gebruikt (nieuw) grenen steigerhout, planken van 3 cm dik. (Eat your heart out, Cyrus. ๐Ÿ™‚ )
   Oh ja, Huib heeft me binnenkort foto’s beloofd van Nabin, die zal ik hier, als hij het goed vindt, zeker plaatsen!

 5. Wauw verliefd geworden op dat ‘kleine’ Beertje, wat is die prachtig!
  En Zoran, dat wordt een lekker stevig mannetje, zijn pootjes verklappen wel wat, denk ik.
  Die witte borstkassen ai ai ai zo mooi!
  En Cyrus, een grote doerak, maar z’n overheerlijk lekker koppie, daar kan je niet snel nee tegen zeggen….
  Mooie foto van Cyrus en Oma.
  En die mooie manden…..wiiiiiii die worden zeer sjiek hoor Annemarie.

 6. De kleine mannen zien er alle drie heerlijk uit, Beer is ondertussen geen Beertje meer, da’s duidelijk. Maar Zoran…. was mijn favoriet bij de heren en als ik dat mooie hoofd weer zie….. komen jullie allemaal naar de jonge hondendag van de NWC volgend jaar? Ik ben heel benieuwd. En Mart…. is het dit weekend al klaar, dan kom ik de boel even bewonderen. Heb je dan nog wel tijd voor de viscurry vraag ik me af ;>)). En Annemarie en ik maar achterover leunen, wat zijn de taken toch goed verdeeld……

  • Annemarie en ik hebben het schema voor het weekend al ingevuld. Inderdaad, jullie leunen achterover en de viscurry wordt gemaakt. Alleen om jouw dames de manden te laten proberen mag je nog een keer terug komen, dan leunen jullie weer achterover, de dames proberen de manden uit en ik maak wat jij dan wilt. Goeie deal toch? Tot vrijdag Monique!

   • Jeetje, een schema, vooruit dan maar ;>). En ik hoef niet eens wat spijkers voor je vast te houden Mart? Ik heb er zin in!

 7. Wat mooi om foto’s te zien van de broers van Cyrus! Een paar knappe mannen zeg, en heel fraai qua borstbreedte voor deze leeftijd. Mooi bone ook. Ik ben heel benieuwd om ze eens in het echt te zien. Ben ook heel benieuwd naar de manden als ze traks af zijn, zet hem op Mart!!!

 8. Nou,ze zijn zeker geweldig,die Beer en Zoran!
  Gek he,als ik dat koppie van cyrus zo zie,zie ik hunter weer…zo lijken ze allemaal wel een beetje op elkaar he… Maar Bella lijkt dan weer helemaal niet op Hunter. Niet qua uiterlijk en zeker niet qua karakter,ha ha ha….echt niet!
  En Bella heeft ook de eetlust van haar vader blijkbaar….hap,hap,bak leeg! Heerlijk.
  Die manden worden vast heel mooi. Dat kan Martin wel. Dat was te zien aan de werpkist,die was ook zo mooi.
  En we moeten binnenkort maar eens afspreken he,ben zo benieuwd naar cyrus en de meisjes!

  Xxx,brenda

 9. Geen enkele kermis-attractie kan tippen aan jouw auto-rijstijl, dus als Cyrus dat heeft meegemaakt, raakt ie niet meer onder de indruk van de achtbaan ๐Ÿ™‚ Maar waarom je nu weer een foto van mij hebt geplaatst van die ene ochtend na dat feestje…

  Hoewel alle pupjes even lief en mooi zijn, blijft Beertje me toch het meeste bij. Hij was al een prachtpup maar hij wordt een droom van een volwassen hond; mooi kereltje. Ik vind dat Mart voor alle puppen zo’n mooie mand (naar stijl, kleur en wens van het pup-personeel) moet timmeren ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s