16 reacties op “En dan nu maar een weekje lijnen..

 1. Dat was weer een geslaagd whippet-weekend, en wat een heerlijke foto’s, dan besef je weer hoe makkelijk het ras onderling is.

  Misschien wat sneu maar wel makkelijk, één achterlijf, scheelt weer poep ruimen. 🙂 De laatste foto van Truf mag in een lijstje!

 2. Altijd een feest om bij jullie op bezoek te komen met al die gastvrije blije hondjes die je een warm welkom geven. Heeft helemaal niks met scones, slagroom, friet of ander lekkers te maken 😀 En je ziet dat het makkelijk kan (permanent) acht whippets onder één dak. Ik zie heel veel van mijn favorieten bij elkaar. Geweldige foto’s. Heerlijk zulke visite. En oh ja, ik ga donderdag de Amsterdamse Bijenkorf onveilig maken 😛 Succes met lijnen; ik zal een tompouce op jullie nemen 🙂

 3. Wat een gezellig weekend ! vol met leuke dingen en calorien 😉
  Mart is wel heel populair op zondag avond !
  Oh en nee, ik ga niet gelijk meubels wisselen bij het veranderen van het seizoen… ik haal wel de kaarsjes boven .

 4. Phoe dat is even schrikken van mezelf…maar verder wel een leuk stukje Annemarie. LOL. Wat staat de lamp mooi. Ik was erbij toen hij bij je thuis werd afgeleverd, maar nu kan ik hem ook zien hangen! Mooi hoor. En wat komen er een paar heerlijke gerechten voorbij! En die foto vab Truffel is heel fraai, ze is ook echt een mooie meid.

 5. Ach,die cyrus toch….een nietje in zn neusje….. Tja,bella kreeg pas ook op dr donder van Hunter. Hunter schrok er zelf van volgens mij. Na de correctie kwam hij direct heel gek blij naar me toe flink kwispelend…nouja zeg.
  Wat moet dat toch heerlijk zijn,zoveel whippetjes om je heen. Zalig.
  Jullie hebben weer een heerlijk weekend achter de rug. De whippetjes ook,met friet en frinkandellen. Stelletje verwende hondjes,hi hi.

  Xxx,brenda.
  P.s. Hele mooie foto van Truffie.

 6. Ik zit nog bij te komen van de lange maar gezellige dagen ;>)). En ik ben blij dat Cyrus zijn nietje zo goed doorstaat. Die arme schat heeft met harde hand geleerd dat je niet zomaar op ieder moment een dame kan bespringen…. hij was zo dapper bij de dierenarts, en schudde het hele gebeuren zonder problemen van zich af – en dat is een kwestie van stabiel karakter en een goede socialisatie. Volgende keer gaan we vroeger naar bed, en dan opnieuw proberen voor de tompoucen. Want ik ben nog steeds niet helemaal gesocialiseerd nu.

 7. Het zag er allemaal heerlijk uit, het eten, het gezelschap, de uitstapjes,…
  Een reu kan nooit te vroeg leren dat je de teefjes niet zomaar in de rede kan vallen. Girls Rule!
  Toffe foto van scheelkijkende cyrus! Iedereen aan de scones, Monique?
  Nou ik hoop dat één weekje lijnen zal voldoen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s