17 reacties op “Maggie met pensioen

 1. Zonde he, dat ze moet stoppen. Hopelijk mag ze nog wel trainingsrondjes lopen. Het is jullie eerste whippet en een kanjer. Dat is zo speciaal !

 2. We zijn blij dat we er bij zijn geweest, we hadden het niet willen missen! En we hebben genoten van Maggie, op he veld en naast het veld. Met drank en zonder drank. Het was een super gezellig modder weekend.
  Hopelijk zien we nog met regelmaat op een training lekker en coursje lopen…….
  Jammer dat de pannenkoek niet geholpen heeft…..maar dat ze weer heel terug mee naar huis is gegaan is toch wel het aller belangrijkste, dikke kus aan Maggie.
  Ik zal het filmpje nog eens proberen op Youtube want dit is echt niets…..sorry!

 3. Tjee, wat een mooie verhaal over Maggie. Mij schoten toch ook tranen in de ogen als ik zo over dit officiële afscheid van Maggie lees. Voor mij is ze altijd een bijzonder whippet dame geweest, snel, wendbaar, makkelijk in de omgang en daarbij ook een dochter van onze Eijck. Maar ook een dik complement aan jouw adres Annemarie; zonder jouw inzet en zorg had ze nooit zo ver kunnen komen. Jullie hebben haar altijd alle mogelijkheden geboden waardoor ze heeft kunnen stralen! Natuurlijk is haar plezier in het coursen nu niet over na haar “pensionering”, maar kan ze misschien nog nieuwe jonge honden helpen bij hun coursinglicentie. Iets waar zowel Maggie als de jongste generatie veel plezier van zou kunnen hebben, want absoluut betrouwbaar is ze! Een dikke knuffel voor deze TOP dame !!

 4. Nou,dat was het dan maggie….
  Ik kan me voorstellen dat je een flinke brok in je keel had tijdens maggies laatste keer….
  Kon ze maar begrijpen waarom ze niet meer mag coursen he….nouja,als ze zo af en toe nog een stukje mag rennen tijdens de training,dan zal ze er zelf weinig van merken misschien…
  Aan je blogje te zien hebben jullie weer een heel gezellig whippet- weekend achter de rug….
  Heerlijk!

  Xx,Brenda

 5. SUPER MAGGY ….. Zo ga je nu je leven door, lekker genieten van al het andere moois nog om je heen, we komen je zo snel mogelijk weer opzoeken, en dan lopen we ons eigen rondje Kiss wil wel weer met je mee , dikke knuffels voor alles wat je behaald hebt ….

 6. Een mooie coursingcarrière van zeven jaar, afgesloten in stijl. Wat wil een hond nog meer…… waarschijnlijk gewoon voor altijd doorgaan. Gebrek aan beweging zal ze nooit hebben, en met af en toe een gezellige training of proefronde lopen, dan blijft zij vast wel happy. Zo’n weekend met gemengde gevoelens, is er juist zo eentje die je niet meer snel zal vergeten. Jammer dat ik er niet bij kon zijn!

 7. Pensioen is nooit leuk … maar er moet ergens een grens zijn … en trainen mag ze nog zolang haar gezondheid mee wil en whippetjes kennende is dat heel lang! Leuk jullie eens in real live tegen te komen, werd ook eens tijd natuurlijk en wat een mooie lieve kinderen hebben jullie ! met wat geluk komen we lekaar volgend seizoen hier en daar ook nog tegen! tot snel zeggen we hier thuis altijd dat duurt nooit lang 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s