77 reacties op “Vaarwel, mijn lieve Mags.

 1. Tranen stromen over m’n wangen…
  Wat een liefde stroomt uit je verhaal. Ach ja, had ook niets anders van je verwacht.
  Ik schrok me zondag kapot toen ik het hoorde. Ook op mij had Mags een diepe indruk gemaakt. Weet nog goed die keer dat ik bij je voor de caravan zat in Bergschenhoek. Op de grond, tussen de mandjes en met Maggie die alleen maar wilde knuffelen. Wat een lieverd was het en wat een fanatieke meid tijdens het coursen.
  Als het mij al zo veel doet, hoe kapot moeten jullie er dan wel niet van zijn… Vreselijk.
  Je hebt hier een prachtig en pakkend eerbetoon aan jullie kanjertje geschreven. Ze zal gemist worden!
  Heel veel sterkte voor jullie…

  Dikke knuffel,

  Naära

 2. Annemarie , Martin En David, meis wat een zondag , konden we deze maar weg nemen , konden we hem maar over slaan … Terug draaien … Maar wonderen bestaan dan niet… Oneerlijk JA , waarom willen ze al onze lieverd zo vroeg al van ons afnemen??? Maggy je bent bij je vrienden en blijf je passie volgen REN MEISJE REN ….. Geef makey een lebber van mij ….

 3. O Annemarie, wat mooi, wat triest.Wat is dit stukje alles wat Maggie ooit was. Voor jullie maar ook voor zoveel anderen. Ze was een zonnestraaltje in ieders leven die haar kende. En nu een sterretje aan de hemel.

  Voor altijd in onze gedachten is dit prachtige whippetmeisje.

 4. Man,wat vind ik het knap dat je dit nu al kan schrijven….
  Zo mooi….maar zo verdrietig natuurlijk.
  Ik zit hier weer een partij te janken. Ik heb zo verschrikkelijk met jullie te doen.
  Wat was ze bijzonder,het opperhoofd van jullie roedel….
  Die lieve,lieve maggie.
  Wat waren mijn meiden ook verliefd en haar en donna na de eerste kennismaking. Ze vonden ze zoooo lief.
  Het is zo onwerkelijk. Maggie hoort gewoon bij jullie.
  Het is al zovaak gezegt,maar we wensen jullie zoveel sterkte toe.

  Liefs,dennis,Brenda,Luci,Sandi,Hunter en Bella.

 5. Tjonge annemarie, wat een bijzondere blog. We vinden het zo bijzonder wat deze hondjes met een mens doen, wij voelen dit elke dag, meer en meer. Ze maken echt iets in je los, wat je niet kan beseffen, als je er geen eentje hebt…. We kunnen jullie alleen maar zeggen, het is heel bijzonder wat jullie doen! Denk maar terug aan de fijne momenten!
  Liefs uit enschede

 6. Wat vreselijk dat dit blog geschreven moest worden…Konden we de tijd maar terugdraaien. Ik heb vannacht gedroomd dat ik Maggie terugvond; ben er veel mee bezig. Hoe moet dat dan wel niet voor jullie zijn… Dag Mags, nooit meer je lieve grijze snoetje met de steekoortjes op de hei ontwaren. Het ga je goed, samen met Harley.

 7. Jeetje Annemarie ik zit hier keihard te snikken, wat mooi geschreven, wat een verschrikkelijk einde…. Een mooie gedachte is dat ze bij haar grote vriend Harley is! Ook al heb je nog drie andere hondjes, Mags laat een grote leegte achter bij jullie thuis dat weet ik zeker.

  Toen jouw oproep kwam op facebook, voelde ik het ook, dat het fout zat en niet goed zou aflopen. Heel raar en ik durfde het niet te zeggen, durfde mijn gevoel niet te vertrouwen.

  Lieve, lieve, mooie Maggie rust in vrede en ren vol geluk met je grote vriend Harley, ik zal je nooit vergeten.

  Annemarie, Martin en vooral ook David; Heel, heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken, dikke knuffel,

  Andrea en Xanthi

 8. ik heb jullie Maggie nooit gekend. Maar wat een verpletterende indruk heeft ze nagelaten zeg. Ik moest glimlachen bij het beeld van de crazy Maggie op schoot bij opa en de muur vol rode wijn. De foto’s die je maakte, zijn prachtig. Wat een zalig dondertje zeg. Maar wat een triest einde… Ik vind dit zo erg voor jullie en de kleine Cyrus. Wat moet die bang geweest zijn, om dat maatje zo te moeten verliezen. Ik hoop dat Harley Maggie de weg toont en dat ze samen weer kunnen rennen zo hard ze kunnen. Want dat is tenslotte wat Maggie zo graag deed…
  veel liefs van Rebba en Inthe, twee whippets uit Kaprijke…

 9. Prachtig geschreven. Al heb ik dit niet in 1 keer kunnen uitlezen.
  Je moet je troosten met de gedachte dat Maggie een fantastisch leven heeft gehad : coursen en dagelijks door haar bos rennen en jagen.
  Sterkte aan jullie allemaal …

 10. Wat een prachtig, en ongelooflijk triest verhaal. Prachtig opgeschreven, maar Annemarie, wat had ik je nog vele jaren samen met Maggie gegund! Heel veel sterkte..

 11. De tranen stromen over mijn wangen. Zo mooi geschreven, zo intens en zo vol liefde voor Maggie. Ik ben blij dat ik haar heb gekend, deze speciale Eijck dochter die mij altijd zo aan haar vader deed denken. Dezelfde passie voor jagen en het leven, en dezelfde rustige persoonlijkheden in huis. Haar afscheid laat een leegte achter, de herinnering aan haar blijft bestaan.

  “Nu ik weg ben huil dan niet.
  Ik ben niet echt dood, moet je weten.
  Alleen het lichaam dat ik achter liet.
  Want echt dood ben ik pas, als jij me bent vergeten”

  En vergeten doen we haar niet!
  Sterkte Mart, Annemarie & Daaf

 12. Wat ongelooflijk mooi geschreven Annemarie.
  Ik hield het absoluut ook niet droog.. 😦 het is zoooo oneerlijk dat zo’n lieverds veel te vroeg moeten gaan.
  Ik heb Maggie spijtig genoeg niet gekend, maar ik zie zo wat een prachtig hondje het was. En wat een leegte ze nu achterlaat. Veel te vroeg.

  Erg veel sterkte Annemarie, Mart en Daaf.

 13. Jouw blogje vol met de gebruikelijke humor, zelfs in deze zwarte dagen, toverde zo maar een lach op mijn gezicht. Tot de foto van Maggie voor het laatst in haar mandje. Die is confronterend en komt zo hard binnen, want hoe netjes en lief ze er ook bij ligt, je ziet toch dat zij al over de regenboogbrug was gegaan. Je bent het grootste deel van de nacht bij haar gebleven. Misschien bad je wel om wakker te mogen worden uit alleen maar een boze droom, dat is wat ik in jouw plaats zou hebben gedaan. Maggie had een koninklijk leventje; het heeft te kort, maar 8 1/2 jaar geduurd, maar ze heeft voor 17 jaar plezier gehad. En zoveel liefde gekregen dat ze er zelf van over liep. Voortaan galoppeert ze aan Harley’s zijde, allebei helemaal gaaf en vrij van pijn. En eigenlijk zullen ze nooit meer bij je weg gaan nu. Steek je neus maar in de warme lijfjes van jouw roedel en laat je troosten en verwarmen door deze drie, die het Ballistic vaandel verder voeren.

 14. Lieve Maggie een prachtige, verdiende en veelzeggende brief aan jou van je vrouwtje. Lieve Annemarie, gezin en broer René dit is één van die dagen die je je leven lang zul blijven herinneren. Onuitwisbaar en hoe bijzonder René dat jij Cyrus gevonden hebt.

 15. Zit hier met tranen in mijn ogen, wat moet dit vreselijk voor jullie zijn geweest. Sterkte met Cyrus, want voor die is dit ook vreselijk, zo jong en dan zo’n ervaring. Denk steeds aan jullie.

 16. ach ach ach lieve Annemarie wat mooi geschreven allemaal , beseffend dat je dit NOOIT had willen schrijven .Heb het met een brok in mijn keel gelezen .Ik werd even in de tijd terug geworpen, toen onze Iky werd vermist en kort erop onze Laila moesten missen dus mijn hemel wat weet ik hoe je je voelt hier zijn geen woorden van troost voor ,maar onze gedachten zijn bij jullie dike knuffels voor jullie en de hondjes

 17. oh annemarie

  ik zie haar zo weer op de renbaan voor een leuk rondje en jou in paniek terug komen omdat er een andere hond het binnendak van je auto gesloopt had niemand zal haar zo gauw vergeten want waar jij was daar was maggie aan jou zijde wens jullie heel veel stekte de komende tijd

  michon en jolanda

 18. Lieve Annemarie en familie,

  ik kende Maggie niet, maar door jouw prachtige verhalen van de nesten van Donna, waar Maggie ook altijd een rol in had, was het toch of ik jullie kende. Ook door de wederzijdse liefde voor de windhonden, en in het bijzonder de whippetjes. Woorden van troost schieten hier tekort. Ook hier tranen. Je bent zo’n gevoelige schrijfster van jouw blogs, dat iedereen, en zeker ik, daardoor geraakt werd. Maggie heeft een prachtig leven gehad en een onuitwisbare indruk achter gelaten. Je moet je troost nu vinden bij Donna en Cyrus. Wat een geluk dat Cyrus gevonden is.
  Liefs, Lia

 19. Geen woorden meer over, ik kan alleen maar hopen dat het ooit een plekje krijgt voor jullie allemaal. Maar dat zal veel tijd nodig hebben. Veel kracht toegewenst.
  De 3e foto van onderen… zo ga ik aan jullie lieve Maggie denken, zoals ze was op d’r mooist voor jullie. Xx

 20. annemarie, Mij ken je niet maar wat heb ik vaak je verhalen gelezen over maggie en over alle pups. vaak met mijn vriend er over gehad wat een pracht honden je hebt. Ik las dat de hondjes vermist waren via lilian en al snel las ik het over Maggie. ik heb jullie nog nooit gezien maar oh wat kreeg ik een brok in mijn keel. Na het lezen van deze blog staan de ogen in mijn ogen. Sterkte voor iedereen!

 21. Tranen bij ons alle drie, je was zo’n bijzonder lief klein meisje. Djeff die in oktober 2011 na de eerste kennismaking zei: Ik hoef geen puppie mama, ik neem Maggie wel en doe Donna er ook maar bij. Hij zegt net dat hij nooit zal vergeten hoe lekker ze kon zoenen. Maggie je onvoorwaardelijke liefde raakte velen mensen diep in hun hart. Ook die van ons. Meisje je rent en jaagt nu samen met je geliefde broer Harley, vriendjes en vriendinnetjes in de eeuwige bossen.

  Heel veel licht, liefde en kracht, Annemarie, Martin, David, Donna, Truffel en Cyrus

 22. Schitterend geschreven, moeilijk lijkt me..
  Ook hier tranen en een brok in mijn keel, heb er geen woorden voor
  Toen ik zondag mijn fb nakeek zag ik het meteen, wat geeft dat een naar gevoel…

  Jullie hebben echt schitterende foto’s van Mags, ik heb haar niet gekend maar heb wat gemist lees ik!

  Hoop dat Cyrus het een beetje kan vergeten, maar met zulke baasjes moet dat lukken!!

  Fijn dat Maggie weer thuis is en dat jullie haar in jullie hart hebben gesloten, het valt niet mee om je lieverd te moeten missen!
  Heel veel sterkte daar en vergeten doen we haar geen van allen!

 23. Lieve Annemarie, Mart en Daaf,

  Ik volg het nieuws over Maggie, en hou het iedere keer niet droog.
  Wat een drama.

  Nu is het tijd om verdriet te hebben, later komen de herinneringen terug en zal het duidelijk worden welke mooie bijdrage Maggie in jullie leven heeft gebracht.

  Sterkte,
  Jenno

 24. Lieve, lieve Maggie,

  Lieverd, wat was het een voorrecht om jou gekend te hebben. Weet je nog, de laatste keer bij de clubkampioenschappen, en ik met plezier als menselijke lounge-stoel voor je fungeerde? Niet te geloven dat dat de laatste keer was dat ik jouw warme lijfje mocht knuffelen.

  Oh zo innemende maar tegelijk zo bescheiden Mags, met ogen die meer te vertellen hadden dan de mond van menig tweevoeter. Pientere Mags, die met coursing vaak al precies wist waar het haas heen zou gaan. Dappere Mags, die een agressieve rotherder het hazenpad liet verkiezen boven een hapje Donna-bil. Tante Mags, die op haar eigen, onnavolgbare wijze Donna meehielp met het bijbrengen van hondse etiquette aan haar neefjes en nichtjes. En Mags, gewoon onze Mags die gek op knuffels, en, nou ja, eigenlijk gek op alles en iedereen was. Behalve autorijden, dan.

  Lieverd, jij had minstens 17 jaar moeten worden. Het is ongelooflijk hard dat dit niet zo mocht zijn. Pas je samen met Harley een beetje op Donna, Truffel en Cyrus?

  Vaarwel Maggie, dankjewel voor al je kusjes, je knuffels en je spetterende coursingritten, en al het andere wat jou tot oh zo bijzondere en speciale Maggie maakte.

 25. Hallo Annemarie,

  We zullen elkaar vast weleens gezien hebben op de WvCNL. Geschrokken las ik afgelopen zondag je bericht van de vermissing en op afstand meegeleefd.
  Nu lees ik je prachtige verhaal over Maggie en het raakt me diep. Wat een prachtig verhaal maar vooral een prachtige whippet was jullie Maggie.
  De tranen biggelen over mijn wangen .
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.
  Warme groet,
  Marcelle Clumpkens

 26. Ook hier rollen de tranen uit mijn ogen, respect dat je in deze moeilijke tijd zo’n mooi eerbetoon over jullie Maggie weet neer te pennen. lieve Maggie, ik heb je jammer genoeg nooit persoonlijk ontmoet maar ik weet dat je roedeltje,mens en dier jou aanbad. Ik ontmoette Cyrusje in Merksplas, zo’ n lieverd, ik hoop dat het goed met hem gaat.
  Ren Magie ren daar over de regenboogbrug en waak over je mensen hier beneden. Heel veel sterkte Annemarie,Mart, Daaf, Rene, oma en opa.
  Hilde

 27. Al geruime tijd volg ik je Blog en de mooie nesten die bij jullie geboren zijn , soms een traan maar vooral heel veel plezier , lol en liefde spraken uit de teksten .
  Heel verdrietig dat er nu zo”n Blog moest volgen , maar wat heb je dat goed gedaan !
  Veel sterkte voor iedereen die van Maggie hield , en dat er nog maar vaak over haar gesproken mag worden .

 28. Lieve Annemarie,

  Ik ben erg ontroerd door je mooie blog en ook zeer verdrietig dat Maggie er niet meer is. Ergens troost mij de gedachte dat Maggie ook een beetje in Sprotje verder leeft omdat zij haar deels mee heeft opgevoed. En ik zal nooit vergeten, de eerste keer dat wij bij jullie waren, hoe Maggie op mij kwam staan -toen ik op de bank zat- en mij overstelpte met zoenen. Toen wist ik zeker dat ik een whippet wilde.
  Ik wens jullie nogmaals alle sterkte toe.

  Liefs van Rene en Marijn

 29. Lieve Annemarie wat een nare zondag zal dat geweest zijn met zoveel verdriet! Ik leef zo met je mee! Een mens verliezen is het ergste wat je kan overkomen zoals René maar een lieve trouwe hond verliezen is op een andere manier net zo erg. Dat juist hij Cyrus vond is heel bijzonder, misschien hielp els can boven hem wel mee en stuurde hem naar de goede plek. Nou moet je weer gewoon door en dat is moeilijk he? Stop maar al je energie en liefde in je andere hond die nu ook eenzaam is zonder z’n maatje . Over een tijdje kun je misschien weer een andere pup nemen. Hij vervangt Cyrus niet maar geeft je afleiding en misschien krijg je weer een lieve vrolijke hond erbij . Nou meid sterkte en een hele dikke zoen van letty xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 30. Beste Annemarie,

  Gecondoleerd, ik begrijp wat je voelt, ik heb het ook mee gemaakt met Monty mijn Whippet. Heel veel sterkte.

  Maar wat ben ik blij voor je, dat kleine Cyrus is terug gevonden.

  • En Annemarie,

   Gelukkig heb jij je meisje nog netjes gevonden,….in tact, na 2 uur, dan kon je haar nog weg brengen voor crematie. Daar ben ik blij voor je om. Kon je nog afscheid nemen.

   Ook dat was niet voor mij weg gelegd, na Monty 30 min. kwijt te zijn geweest, .hij had een dood haas geroken………na ontmoeting met de Politie erbij, op de N57! Spitsuur! Was er : pate van hem over, en 1 poot stak recht overeind!
   Alles is daar afgezet met hek!! Heel veilig!!
   Het enigste wat kan zijn gebeurt, hij is gesprongen over het wildrooster, of zich onder het klapdeurtje ernaast hebben gewurmd, anders had hij daar nooit kunnen komen.
   Ik ben in SHOCK geraakt, en heb 1 week niet kunnen lopen, heel veel steun aan de plaatselijke Politie gehad als steun, op dat moment, ik heb jankend in hun armen gehangen.
   Hij moest van de weg geschraapd worden door de Gem.

   Verschrikkelijk! Ik raak dit beeld nooit meer kwijt!

   Dit was s’morgens om 7 uur!!

   Steun Cyrus momenteel, want die heeft ook een klap gekregen, van het gebeuren.

   Sterkte!!

 31. Lieve Annemarie,

  Gecondoleerd met dit zware verlies….woorden schieten te kort!

  Maggie klein sterretje …zo geliefd! Rust zacht….

  Liefs Alie

 32. oh wat verschrikkelijk. Ik ken jullie niet en jullie schatten ook niet maar ik kan de pijn begrijpen die jullie voelen. Je hebt het levensverhaal prachtig neergezet en tranen rollen over mijn wangen. Ik wens jullie heel erg veel sterkte met dit groot gemis. Een ze prachtig, lief, zacht windekind af te moeten staan is verschrikkelijk. In jullie gedachten en in deze prachtige foto’s leeft Maggie een beetje verder.
  Heel veel sterkte voor allen die Maggie hebben gekend en gekoesterd.

 33. Lieve Annemarie,

  Ik ben geen mens van grote emotionele woorden maar ik wil je langs deze weg nogmaals heel erg veel sterkte toewensen.
  Ik heb de eer gehad om Maggy te ontmoeten en ze was een heel heerlijk whippetje. Een karaktertje zoals je dat soms wel ziet als ze al een dagje ouder worden. En die hondjes kruipen onder je vel en laten je nooit los.
  Mags was er eentje naar mijn hart: hevig en vol passie …

  Ik hoop zo dat alles goed gaat met jullie kleine Cyrus en dat je troost vindt in je roedeltje.

  Dikke knuffel

 34. H Annemarie,

  Ik heb je blog gelezen met vreugde maar vooral ook veel verdriet, hartverscheurend. Een prachtig verhaal en de foto’s, echt mooie herinnering. Veel sterkte voor jullie onze gedachten zijn bij jullie. Xx

  Date: Tue, 26 Nov 2013 18:37:56 +0000 To: jenny.bulteel@hotmail.com

 35. Ik heb het vernomen via fb zondag na de wandeling met de whippetclub , ik heb er al de ganse week niet goed van al ken ik Maggie niet , het pakt me . vreselijk moet het zijn voor jullie . heel veel sterkte ! Rita

 36. Tranen blijven stromen, wat ontzettend mooi geschreven! Ook al sta ik niet zo heel dicht bij jullie, doet dit mij heel erg veel. Dat heb je als je een hondenmens bent. Het is het ergste gevoel wat een hondenliefhebber kan hebben. Wij wensen jullie nogmaals ontzettend veel sterkte met dit verlies! Liefs, Esther van nr. 53

 37. ook hier met tranen in men ogen , ik ken jullie niet eens en heb Maggie nooit gezien , maar wel jullie verhalen gevolgd via WHF …Toen ik de oproep las dacht ik eerst ” dat kan niet , die kunnen niet gaan lopen zijn , DE Maggie … ” maar helaas … een zeer kleine troost is dat ze ene geweldig leven heeftgehad bij jullie … heel veel sterkte …

 38. Lieve Annemarie, Mart en David,
  Met tranen en kippenvel van verdriet om Maggie heb ik het stuk gelezen. Ik weet verder ook niet meer wat ik schrijven moet, wil, kan. Maggie zal in een heleboel harten blijven bestaan. Een hele dikke troostknuffel voor jullie en veel sterkte.

 39. Tranen vloeien ook hier rijkelijk … vind het zó erg, Heel veel sterkte met dit zware verlies, jullie Maggie was een kanjer … hele dikke knuffel XoX

 40. Wat verschrikkelijk dit bericht, Albert kwam thuis met het verhaal dat je maggie en Harley kwijt was, hij heeft nog zijn hele wandeling gezocht, maar te vergeefs, ik zei nog, oh die zijn samen een konijn achterna, die komen wel terug, maar een paar uur later hoorde ik dat ze aangereden was en overleden aan haar verwondingen. Wat vreselijk! En wat heb je mooi geschreven!
  Heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Liefs Albert en Simone ( baasjes van gipsy de boxer)

 41. Met tranen in mijn ogen je verhaal gelezen, om op deze manier je hond te moeten verliezen, wat een nachtmerrie moet dat zijn, wens jullie heel veel sterkte toe.

 42. Lieve Annemarie ,

  Wat heb je de tijd met Maggie prachtig en ontroerend omschreven . De liefde spat ervan. Wat kan het leven soms hard zijn denk ik terwijl de tranen over mijn wangen rollen.

  Dank Annemarie dat ik een glimp mag opvangen van de liefdevolle bijzondere band tussen jullie en Maggie.

  Ik wens je veel liefde, kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd. Maggie zal altijd een bijzondere hond blijven. In de harten van vele mensen. Ook die van mij. Ook al heb ik niemand van jullie ooit persoonlijk ontmoet toch is het zo. En dat zegt meer over jullie en Maggie dan over mij.

  Sterkte!

  Liefs,
  A

 43. Wat een vreselijk bericht dat jullie zo onverwachts en op trieste wijze afscheid hebben moeten nemen van jullie lieve Maggie.
  Laat het een schrale troost zijn dat ze bij jullie een goed leven heeft gehad en haar passie als windhond ten volle heeft kunnen naleven.
  Wat zullen jullie haar vreselijk missen.

 44. Lieve Annemarie en familie,
  Jullie honden zijn in de eerste plaats geliefd, dat spreekt uit gans je blog. Sterkte met het verlies van Maggie. Gelukkig -in de ware betekenis van het woord- dat je Cyrus wel terugkreeg. Ik neem je van hieruit eens heel stevig vast (zoals wij dat zeggen). Kurt

 45. Wat een levensverhaal… Wat een prachtmeid!

  Vanaf afgelopen zondagavond denk ik nog elke dag aan jullie Maggie en dan tranen m’n ogen weer.
  Nog zo vol levensvreugde, zo vol met liefde om uit te delen…
  Ja, ze rent nu met haar maatje over hemelse speelweides maar hier viel ook nog zoveel te beleven…
  Verdorie wat wilde ik ze graag beide weer veilig thuisbrengen…!

  Heel veel sterkte,

  Ron.

 46. Wat een mooi en ontroerend stukje heb je geschreven over Maggie. Gelukkig heeft ze een fantastisch leven bij jullie gehad. Heel veel sterkte!

 47. Wat afschuwelijk wat jullie overkomen is.Ik huil in stilte omdat ik zo goed weet hoe groot jullie verdriet is. Ik mis mijn eigen overleden hondjes dan zo…

 48. Beste Annemarie, Martin en Daaf,
  Vandaag pas gezien/gelezen wat er gebeurd is. Wat is dat erg. Ik voel jullie pijn, huil met jullie mee en hoop dat je ergens de kracht vandaan haalt om dit groot verdriet te kunnen dragen.

 49. Annemarie, Martin en Dave,

  ik wil jullie langs deze weg heel veel sterkte wensen met dit intense verdriet na het verlies van jullie geliefde Maggie.
  Maggie is bij haar maatje Harley, beide hebben jullie nu verloren op veelst te vroege leeftijd.
  Maggie is eervol en vooral liefdevol herdacht.
  ik wens alle betrokkenen heel veel sterkte met het gemis van jullie liefdevolle Maggie.

  Patricia, Queenie en Joy

 50. pffffff…..kon dit NU pas lezen.
  Lieve Annemarie, Martin en Dave, ik ken jullie niet persoonlijk. Heb Maggie nooit in het echt gezien (misschien beter nu), maar er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan dit vreselijke ongeluk denk. Ben al heel blij dat Cyrus het heeft overleefd, maar het zal je maar overkomen. Als ik dit zo lees, weet ik gewoon dat Maggie een bijzonder hondje was. Ze had het verdiend heel oud te worden. Het heeft niet zo mogen zijn. Lieve Mags, het ga je goed. En jullie Annemarie, Martin en Dave, wens ik heel veel sterkte. Maggie zal NOOIT vergeten worden.

  Liefs
  Ellen en Pippa

 51. Een prachtig verhaal over uw Maggie. Ik lees het met tranen in mijn ogen. Sinds het FB-bericht heb ik aan u en uw gezin gedacht en uiteraard aan Cyrus. Mist hij zijn vriendinnetje? Wij hebben zelf 3 huskies waarvan 2 nooit los mogen lopen. Maggie heeft een mooi leven geleid en werd gekoesterd. Veel sterkte.

 52. Wat een verhaal zeg zoo liefdevol !!!» respect voor beeld voor vele mensen met dieren r.i.p maggie heel veel sterkte annemarie ,martin ,dave met dit intense …….verdriet lfs marina

 53. It has taken me a while to get around to reading this in the English translation and that made it no less moving. A beautiful story of a beautiful girl who brought so much sunshine and smiles into so many lives, both human and canine.

  Rest in peace Maggie and may you chase rabbits over the rainbow bridge forever.

  And our thoughts are with you Annemarie and all your family and all who knew Maggie. The brightest stars never go out as long as they are remembered in the hearts of those who loved them!

  Love and sympathy from Kate and Freya xxx

 54. Lieve mensen, ik heb het bericht zien verschijnen op FB toen ze vermist waren. Toen ik wat later ging kijken zag ik er de melding bijstaan dat Maggie aangereden was en Cyrus nog vermist. Gelukkig is Cyrus terecht. Je hebt haar prachtig beschreven en de liefde voor haar is voelbaar. Ook ik ben te ontroerd om nog veel meer te zeggen…
  Heel veel sterkte, liefde en moed om door te gaan. Je hebt haar een prachtig leven gegeven waarin ze vrij kon rennen en spelen. Geef de andere hondjes een extra knuffel….
  Liefs,
  Linda (LINDA D), Tootsie en Mauro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s