18 reacties op “Overweldigend

 1. Het is waar, Annemarie ! Je staat versteld van de samenhorigheid in de windhondenwereld. Echt geweldig !
  We weten dat ze, net als Harley, in jullie hart blijft en bij elke ontmoeting wel even zal boven komen in een gesprek of een herinnering.

 2. Geen dank, het is toch fijn dat je leuke en minder leuke dingen met elkaar kunt delen in de windhondenwereld! Het voelt als een warme deken om je heen in een moeilijke periode en Maggie zal altijd een onderdeel in jullie leven blijven.

 3. Fijn dat jullie er kracht uit kunnen halen, maar eigenlijk zou het toch heel normaal moeten zijn, dat je er met deze nare dingen bent voor elkaar? Sterkte de komende tijd!

 4. Ik vind het inderdaad ook super mooi dat men in ” de windhondenwereld” zo meeleeft met elkaar. Heel bijzonder.Ik kan me voorstellen dat dat voor jullie heel fijn is geweest.
  En al kende ik Maggie natuurlijk niet zo goed als andere,ze zal ik zeker altijd in mn hart blijven,die lieve Maggie. Maggie die ons samen met Donna destijds liet zien wat we van een whippetje konden verwachten.
  Xxx,Brenda

 5. Ik ben er trots op dat wij als ‘windhondenmensen’ zo voor elkaar klaar staan! Het is heel fijn om dit te weten en dat je altijd mensen hebt bij wie je je verhaal, je verdriet, maar ook de leuke dingen kwijt kunt! En inderdaad Maggie leeft in jullie harten, maar ook in die van ons voor altijd verder!

  Dikke knuffel!

 6. Maggie is natuurlijk ook wel een hondje dat zo’n overweldigend medeleven ruimschoots verdient. Ik denk dat ze dat zelf ook wel zou vinden en als het volledig vanzelfsprekend zou aanvaarden 😉

 7. De windhondenwereld is inderdaad bijzonder, en bijzonder warm. Dat geldt lang niet voor alle rassen op dezelfde manier! We hebben binnen deze rasgroep gewoon veel fijne mensen om ons heen, die voor ons opkomen wanneer we het nodig hebben en meeleven in ons verdriet.

  • Ik geloof dat bepaalde mensen, ook het zelfde type mensen weer aantrekt. Natuurlijk zit er onderling verschil in, maar de mensen die zich het verlies van Maggie aantrekken en Annemarie met warmte en kracht omringen gaan allen op dezelfde manier met hun honden om. Deze mensen houden van hun honden: oud, jong, mooi of lelijk. Ze zien ze niet als dingen om hun ego te strelen, maar houden gewoon van ze om wie ze zijn. De mensen die dezelfde waardes aanhangen herkennen elkaar en vinden elkaar. Annemarie en haar familie is ook zo’n heerlijk mens die intens houd van haar honden en dat spreekt vele van ons allen zo aan, omdat we dat herkennen in onszelf, dat we voor haar opkomen en meeleven in haar verdriet.

 8. Maggie zal ook altijd in onze harten blijven. Wat Deliriouswhippets hierboven heeft gezet ben ik het helemaal mee eens. Het is gewoon “MAGGIAANS”.

 9. Mooie foto van Maggie en de juiste woorden van Deliriouswhippets.De meesten van ons hebben al eens een whippetje moeten afgeven en weten hoeveel pijn dat doet.Als het dan op zo’n afschuwelijke manier gebeurd “voelen we echt” met je mee, Annemarie.Fijn dat we U met z’n allen toch een beetje troost hebben kunnen bieden.Nog veel sterkte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s