17 reacties op “Een weekend met een gouden randje.

 1. Tja,wat was dit een heerlijk weekend voor je he….
  Ben heel blij voor je dat je zo hebt genoten!
  Wat zal jij trots zijn op de dochter van jouw Donna. Mooie Leila.
  Wij hebben ook zeer zeker genoten. Heerlijk om whippetjes te bekijken en met whippetmensen te praten. En zeker om jouw hondjes te zien,vooral Donna,omdat dat de moeder van ons vrolijke meisje is. En wat was het leuk om Oban,met zijn lekkere dijen een keer te zien en te mogen voelen. Heerlijk.
  Het was een leuke dag!
  En jij hebt er weer een mooi blog van gemaakt.

 2. Tja Annemarie … als dit jou weekend niet was, dan weet ik niet hoe jou weekend er wel moet uitzien ! Fantastisch toch !! Ik heb Leila heel lang niet gezien, maar op de foto’s ziet ze er inderdaad voor haar leeftijd al erg mooi uit. En dat gaat alleen nog mooier worden denk ik dan. Dus even Trea en Leo lief aankijken en zorgen dat die 2 volgende CAC’s er ook nog komen !
  Geniet nog maar lekker na van dit fantastisch weekend !

 3. Ik lees het alweer een geweldig weekend , trots op alles , mooie foto’s en hele blije gezichten …knappe honden die na zo’n show weer hond mogen zijn … Dan heb je een geweldig huis gevonden … Voor iedereen heel veel proficiatjes en veel geluk met jullie winnaars ….

 4. Wat een fantastisch weekendje was dit voor jullie hè?! Nogmaals gefeliciteerd! Toen Leila zaterdag door de ring liep, en we nog niet wisten welk hondje dit precies was, zeiden Elly en ik al tegen elkaar: ‘Wat een mooi hondje is dat.’ Later bleek dat ze door jou was gefokt. Jij bracht je honden trouwens ook prima voor hoor. En met Cyrus komt het ook wel goed. Met Ivy heb ik ook heel wat werk gehad, maar nu gaat het showen prima.

 5. Om het op z’n ballistics te zeggen: “een schot in de roos”-weekend!
  Leuk hé, dat de Ballisticjes zo talrijk waren en dan nog zo’n mooie resultaten neerzetten. Je bent waarschijnlijk zo fier als een gieter. En Trea en Leo, je hebt de smaak te pakken hé nu, steel nog maar eens een showtje!
  Dikke knuffel voor Cyrusje dat hij zich maar gauw weer goed voelt in z’n velleke.

 6. Het was een heerlijk weekend; gezellig, en met allerlei spannende momenten. Leila is een absolute beauty, ze gaat het echt helemaal maken op de shows want ze heeft echt een x-factor. Als je goed je best doet Leo, hoef je nog maar een paar keer de ring in en dan is het klaar en kun je weer dingen doen die ze vast leuker vindt, zoals wandelen en coursen ;>)). Jullie zijn lieve en redelijk nuchtere mensen, maar ik denk dat jullie nog steeds op cloud number 9 zitten…..Annemarie in ieder geval wel, dat weet ik zeker ;>). In drie jaren tussen 2003 en 2010 was ik zo bevoorrecht om het ook mee te maken, met Chloe, Jewel en Maestro en ook al is het alweer even geleden, ik weet nog precies hoe het voelde, en dat bijzondere gevoel duurde zeker wel een week lang. Het is jullie van harte gegund. En ik had het zondag echt te kwaad toen Leila letterlijk voor de tweede keer de show stal. Net als toen Maggie haar eerste coursingwedstrijd won. Maar dat is dan ook geen toeval……….

 7. Wat een geweldige prestaties. Chapeau. Klasse. Top. Of zoals Virginie zo prachtig zegt: Je bent zo fier als een gieter. Een uitdrukking die ik niet kan en wil overstijgen. Supertrots op deze geweldige hondjes. Supergefeliciteerd. Ook voor Trea en Leo een dikke felicitatie en een extra koekje (of doe eens gek: een hele zak!) voor deze buitenaards mooie Leila. A (show-)star is born.

 8. Geweldig Annemarie, een topweekend voor jullie allemaal. Proficiat! Nou moet Leila ook aan het eind van het jaar de Winner even winnen, natuurlijk 😉

 9. Na de foto’s en alle verhalen over dit weekend zit ik ineens hier ook heeeel blij te wezen. Natuurlijk iedereen ontzettend gefeliciteerd, wat een bijzonder weekend! En Leila is inderdaad een prachtig hondje. Trouwens het hele nest mag er zijn. Gewoon, nou ja gewoon, een perfecte combo Donna en Oban. Tja en dat jullie nu in de 7e hemel zitten dat is helemaal niet gek.

 10. Geniet!!!!!!! Ieder heeft zo een moment waar hij nog met kippenvel aan terugdenkt, telkens weer opnieuw! Dat is één van de vele zaken maar die onze hobby zo mooi maken!

 11. Lieve Annemarie de tijd en liefde die je in de pups hebt gestoken word zo beloont het is jullie en de bazen van de pups heel erg gegund ,ik vind het zo leuk hoe blij de mensen met hun honden zijn . Groeten Leo en Syl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s