19 reacties op “Snoozercave, masterclass met broccoli en een korte vakantie aan zee.

 1. Wat een heerlijk blogje weer met prachtige en lekkere foto’s !
  Van de whippetwijn weet ik alvast dat hij lekker is 😉 En van de cave weet ik dat de whippets hem zalig vinden. Net als het strand. Volgens mij heb je een gezellige week gehad !

 2. Het viel mij ook al op dat Cyrus zo mooi kleurt in die (beige) natuur van Den Helder. Hij is een beeldschoon manneke, fijn om hem zo vrolijk te zien. 😍 Wat een verwennerij daar bij Monique, wat kookt ze mooi (of het lekker is kan ik natuurlijk niet beoordelen), het ziet er prachtig uit. Blij te horen dat Truffel het goed maakt, ik had niet anders verwacht. Blijft ze al die weken? Anders is ze hier ook nog welkom hoor. Cyrusje in de cave.. 😍

 3. Gewoon,… genieten voor mens en hond! maaaaaarrre Annemarie ikke wil wel graag streepjes hoor 😉 Leuk om ook de mama van mijn aanstaande (hopelijk dan) pupje zo mooi in beeld te zien!!

 4. Dat pitabrood is werkelijk de uitvinding van deze eeuw of vorige? maar ik heb hier iedere (vooral) avond 2 alleen maar super genietende hondjes in alle standen liggen. Heerlijk om alle hondjes weer op de foto’s te zien en rennen blijft het allerleukste.

 5. Haha, heel herkenbaar, doe pootjes uit de snoozercave. Soms denk ik, heb ik nog wel een hond?? Nergens meer te vinden, alleen in de cave!
  Verder weer een hoop gezellige en lekkere (gezonde) dingen 🙂
  Ga zo door Betty Boop! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s