19 reacties op “Mooie Melvin

 1. Wow Melvin is inderdaad prachtig!! Jammer van die beschadiging van zijn oor, maar daar zie vast snel niets meer van. Die Truf toch, kleine bitchy hahaha! Komt wel erg bekend voor trouwens.

  • Andrea, je moet even goed kijken om het te zien, en later zie je het alleen als je het weet.. maar toch, het zijn van die dingetjes. 🙂 Enfin, een uurtje muren schrobben en de sportschool, vandaag voldoende beweging gehad. En de eigenaars van Melvin zijn easy going en begripvol, gelukkig.

 2. Wat een prachtige reu is Melvin, een echte Donna look-alike. Whow !
  En heeft niet elke, zichzelf respecterende whippet, hier en daar een schrammetje 😉
  Zo’n oortje kan inderdaad erg bloeden.
  Wat wel eens wil helpen: een sigartettenblaadje erop hangen.

  • Tja, vloeitjes hebben we al tien jaar niet meer in huis, sinds Martin gestopt is met roken. Maar het is een goede tip, zal eens een pakje halen! Melvin is inderdaad Donna in het mannelijke, maar net iets mooier qua hoofd en belijning. Ben echt trots op hem. Hij wordt in het buitenland echt ontzettend veel gefotografeerd (tot vervelens toe van Jenny en Frank) en hij krijgt zelfs diverse dekaanvragen..

  • Dat was niet leuk, met Cyrus. Hij was de hele dag al zo druk en rennerig, en dan zijn halfbroer nog op visite.. Het rennen op de hei werd echt teveel, had het gelukkig op tijd in de gaten dat hij het echt te warm kreeg. Opgewonden standje..

 3. Melvin is inderdaad een prachtige reu. Had je hem al die tijd niet meer gezien? Dat moet een zeer prettige verrassing zijn geweest. Die Truffel toch, sja.. hoort er een beetje bij.

  • Ik heb hem vorig jaar nog gezien, toen hebben we bij Jenny en Frank gebarbecued op de warmste dag van het jaar, op hun dakterras. Maar gezellig was het. Alleen was toen Donna net loops geweest. 🙂 Melvin deed zelfs een poging bij zijn moeder, maar door haar reactie was hij iets eerder overtuigd dat dat geen optie was. Hij was toen ook mooi, maar at slecht. Nu komt hij echt tot volle wasdom en jee, wat is hij mooi.

 4. ach wat leuk om melvin weer te zien!! Gek,maar ik krijg toch weer kriebeltjes…omdat hij natuurlijk heel goed ons hondje had kunnen zijn.Ik vind het een heerlijk ding om te zien.En inderdaad,zo in die cave is het precies zijn knappe moedertje.
  Sneu van zijn oortje…
  Jij weet weer wat je kan gaan doen als je je zit te vervelen he….jouw weekenden zijn tenslotte vaak wat leeg….kan je mooi je muren gaan sauzen….:).

  • Jaah, die kale lege weekends 🙂 Ik heb geen flauw idee waar ik de tijd vandaan moet halen om de muren opnieuw te witten, maar het zal onderhand moeten, we wonen hier nu bijna zes jaar. Ik wou dat ik twee personen was. Ik denk dat jullie ook gelukkig geworden waren met Melvin, maar dat is achteraf praten. Hunter is ook zo’n heerlijke hond..het waren twee heerlijke reutjes in dat nest.

 5. Het is altijd fijn om je pup te zien uitgroeien tot een mooie volwassen reu en je wordt helemaal blij als je ziet dathij goed verzorgd wordt en de eigenaars veel om hun hond geven

  • Dat is inderdaad het allerbelangrijkste..zou echt niet goed worden als ik wist dat er een pup was die het minder getroffen had. Ze blijven toch altijd een beetje “jouw” puppies.

 6. afgelopen week tijdens één van zijn renpartijen haperde onze Zoran met één van zijn wolfsklauwen in een haag waar een geleidedraad door geweven was. Zijn nagel hangde er nog schots en scheef aan vast en wat druppels bloed werden doorhemzelf gretig afgelikt. Dan maar naar de dierenarts geweest die met een korte ruk de nagel verwijderde. Nog wat ontsmettingsproduct op de wonde, een spuitje met ontstekingsremmer en een spuitje voor de pijn te verzachten. De volgende dag was alles terug normaal. Zoran weegt momenteel 15,350 kg.

 7. Arme Zoran. Hij was het enige puppie waarbij 1 duimpje niet helemaal compleet verwijderd was. Toch weer een voorbeeld dat die dingen echt last kunnen geven. Maar het mag niet meer in Nederland, de volgende nesten zullen hun duimpjes houden. Gelukkig heeft hij geen last meer nu, toch even vervelend. Mooi gewicht voor Zoran!

 8. Wat een leuke reactie van iedereen voor mijn knap ventje Melvin, hij is inderdaad een mooie jongen geworden, en zoals ik zondag nog zei “de enige vent die nog de hele dag achter mij aanloopt 🙂 .
  Wat betreft zijn oortje dat is allang vergeten hoor, er is al een korstje aangekomen, een whippet hé zijn niet schramvrij. Nog eens bedankt voor de leuke zondag en tot later.

 9. Inderdaad twee druppels water met zijn mam, die Melvin, leuk is dat! En qua hoofd doet hij me ook wel wat denken aan Gijs, een van de nestbroers van Donna. Hij ziet er super uit en is duidelijk met z’n gatje in de boter gevallen bij Jenny en Frank. En wat zijn die meiden toch stout tegen de jongens…. arme Melvin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s