15 reacties op “Verjaardagsfeestje van het Sterren-nest.

 1. Geweldig zo’n reünie. Wat zal je genoten hebben om ze weer eens terug te zien en dan nog allemaal samen. Ze zijn allemaal bij fijne mensen terechtgekomen die op hun beurt fier zijn dat ze een Ballisticje hebben.
  Het volgende nest nu niet te groot hé, Annemarie of je moet misschien wel verhuizen voor de volgende reünie 😉

 2. Een onvergetelijke dag, waar we nog heel lang met heel veel plezier aan terug zullen denken, daarbij geholpen door de geboortefilm, gemaakt door Martin! Wat een mooie emotionele herinnering, waarop de geboorte van onze dierbare doggies te zien is. De weergoden hebben ook goed meegeholpen en wat was het goed verzorgd, ongekend! En wat een prachtig publiek, mensen waar je je volledig bij thuis kunt voelen, helemaal jezelf bij kunt zijn. Heel wat fijne gesprekken gevoerd onder het genot van heel veel champagne en heerlijke hapjes….Kortom: Wat wil een mens nog meer? Lieve Annemarie, Martin en David, jullie zijn mensen om van te houden, heel hartelijk dankjulliewel voor dit fijne feest!

  Lieve Marcel, Huib en Nabin, we hebben jullie ontzettend gemist….

 3. Inderdaad een onvergelijke dag, vorig jaar met een beetje afgunst de reunie-foto’s van het eerste nest gezien, nu maakten we er zelf onderdeel van uit. Een stel leuke, unieke mensen met even leuke unieke hondjes. Lekker bijgepraat, gelachten en heel emotioneel een traantje weggepinkt bij het zien van het geboortefilmpje. Martin, complimenten. De dag was super verzorgd, een bedankje aan het goed geoliede team van huize Rouw is wel op z’n plaats. Ook Jean bedankt voor de mooie foto’s, Gerdien voor de taart-in-een-glaasje en de mensen die voor onze pups een surprise meebrachten.
  Vooral erg genoten van kleine Beer die een heuse vent bleek te zijn geworden, Zoran die ik nu weer voor het eerst zag, Muffin die Leila onweerstaanbaar vond en het niet boeide dat het zijn eigen zus was, Hunter en Bella, Noortje die het zo warm vond dat ze wilde zwemmen, Sirius waar ik al een jaar lang verliefd op ben, Cyrus, lief Truffeltje, mama Donna en ook mijn eigen Nora die zich wonderwel goed voelde tussen al het jonge grut.
  Het was fantastisch (al dacht mijn hoofd daar vanmorgen ietsje anders over).
  Bedankt Mart, Daaf en Annemarie.

 4. geweldig dat je dit hebt aangedurfd, Annemarie 😉 Maar met het bos vlakbij maakt het dat de hondjes de eerste energie kwijt kunnen. Ze zien er echt allemaal prachtig uit !
  Hoe groot is Beertje uiteindelijk geworden ? Hij ziet er echt een hele gewone prachtige whippet uit 🙂

  • Hallo Tinne, wat lief, je belangstelling voor onze Beer. Zijn gewicht schommelt maar is ongeveer 11,9 kg. Hij is een kleiner en dunner ventje, maar kerngezond en hij heeft enorm veel levenslust en energie en doet niet onder voor zijn broertjes en zusjes. Wij zijn ongelofelijk gelukkig met hem! Maar ja, dat is iedereen, want zie hoe prachtig ze allemaal zijn!

 5. Die Donna toch … vindingrijk is ze zeker … maar goed is dat niet voor het hart van ’t baasje. Oef …
  Heerlijk al die mooi whippets bij elkaar. Misschien had ik stiekem even kunnen om er eentje te ontvoeren 😉
  Welk is het volledig gestroomde whippetje op de eerste foto ? Is dat ook een Ballistic ?

  Ik ben er zeker van dat iedereen zich deze dag nog lang zal heugen. Heel erg fijn.

  En die Muffin ziet er superlekker uit. Njamie !

 6. Het was weer een groot genoegen!
  Heerlijk om bijna alle nestgenootjes van Bella te zien( +een paar extra whippetjes).Ik keek mn ogen uit. Wat een heerlijke honden zijn het allemaal geworden. De één nog vrolijker dan de ander,de ander nog gekker dan die ene.
  En wat hadden we het getroffen met het weer. Het was droog en zonnig. Maar…je plantjes hoeven voorlopig toch geen water 🙂
  Ik vind het inderdaad ook heel moedig dat je het aan durfde,zoveel whippets in je huis en tuin. Maar volgens mij viel het mee….je tuin heeft er wel eens rotter uitgezien….en toen had je maar één hond op visite….
  Martin,hartelijk dank weer voor de mooie dvd. We zijn er superblij mee. En de placemat is ook t einde.
  De champagne was heerlijk,al neem ik nooit meer één slok van dat spul…hoe verleidelijk het ook is :).

  Heel vervelend dat de baasjes van Nabim er niet bij konden zijn. Bij deze wensen wij ze nogmaals veel sterkte toe.

  Xxx,Brenda

 7. Wat een gezelligheid zo met al die leuke mensen en honden bij elkaar en voor elkaar. Ik kon jullie hier horen lachen 😀 Ze zien er allemaal prachtig uit. Ik bedoel hiermee eigenlijk de hondjes maar dat lichtblauw staat je geweldig dus hierbij ook maar even dat het hondenpersoneel er top uitziet!! En ja, waar zouden we zijn zonder de hulp van onze mannen? Weer zo’n mooie dag met een gouden randje.

 8. Annemarie (en je man en kinderen natuurlijk): wat hebben jullie een prachtig, rijk leven met al die mensen en honden. Natuurlijk gebeuren er ook vreselijke dingen bij jullie, zoals in ieder mensenleven. Maar ik denk dat jullie het zo goed doen bij de dieren en mensen, omdat jullie zulke warme persoonlijkheden zijn en daar komen natuurlijk altijd lieve en attente mensen op af. Of zijn alle whippetmensen zo apart (ik heb er zelf ook een, maar kan niet aan jullie tippen).
  En dat blauw staat je inderdaad geweldig. En als je genoeg af bent gevallen voor in de vliegtuigstoel – verder lekker zo blijven.

  Liefs, Lia

 9. Het was een geweldig eerste verjaardagsfeest! Zó ontzettend leuk om alle nestgenoten van Sirius, inclusief hun aanhang weer terug te zien. Wat zijn ze allemaal lief en vrolijk 🙂
  We wisten het natuurlijk al, maar wat zijn whippets toch een fantastische honden. Ze vonden het allemaal prachtig om elkaar te zien. Sirius zijn staartje is er bijna afgedraaid door al het kwispelen. Hij lag gedurende de terugreis knock-out op de achterbank, aan het dromen van zijn vriendinnen Noor en Lisa.
  Ook zo bijzonder om de geboorte van Sirius terug te zien! Ik ben ontzettend blij met de DVD!

  Annemarie, Martin en David, bedankt voor het organiseren van deze leuke dag het was een grandioos succes.

 10. Zo’n eerste verjaardag samen is altijd bijzonder, voor de fokker, voor de pups en voor hun mensen, want wat is er nu mooier dan samen terug te kijken op een gelukkig en gezond eerste levensjaar. Jullie hebben een heerlijke dag gehad zie ik, met prachtig weer, dat is wel het voordeel van een nest in de betere maanden van het jaar ;>). En ja, jullie wonen natuurlijk ideaal voor zo’n evenement, met het bos naast de deur! Lichtblauw met wit, staat je fantastisch Annemarie, net als rood met zwart. Volgens mij staat iedere kleur in combinatie met zwart of wit jou geweldig! Die DVD is natuurlijk super, wat lief van Martin om dit allemaal te verzorgen. Alle eigenaren voelen duidelijk hoe ze boffen met de solide basis die ze vinden, in hun pup en de fokker van het nest waar hun pup uit is gekomen, en dat is dubbel en dwars verdiend.

 11. Terwijl papa Oban in het hoge koude Noorden vakantie houd, was er bij jullie een mooi warm kennel feestje. Wat een heerlijkheid zal dat zijn geweest om alle pups van dit fijne nest weer terug te zien Annemarie! En dapper dat je het aandurfde in je eigen tuin tussen al die mooie begonia’s, maar je moet er iets voor over hebben nietwaar. LOL En dat hadden jullie! Zo te zien zijn alle pups met hun neus in de boter gevallen en hebben ze allen fijne lieve eigenaren gevonden. Zoals ik kan beoordelen van een afstand zijn de pups zelf zijn ook een stel mooie honden geworden met een fijn karakter. Dat laatste is ook jullie verdienste, door zo veel tijd en liefde in de eerste weken te stoppen voordat ze vertrokken naar hun nieuwe huizen. Jullie (ook jij Mart) mogen trots zijn op dit sterren nest!

  • Hallo Katja, Han en Oban,
   We hebben jullie wel gemist op dit feest want deze prachtige pups zijn het resultaat van “de liefde” tussen Oban en Donna. Ook jullie zullen onwijs trots zijn op dit prachtige nest, en ook op Oban, die zijn wondermooie genetische materiaal in dit nest heeft mogen voortbrengen. Volledig terecht dat Annemarie hiervoor heeft gekozen! Jullie dus ook van harte gefeliciteerd!

 12. Wat een hele mooie whippetbende zeg! Wowie! maar de gastvrouw, zo die zag er ook super mooi uit! Wat staat die kleur je mooi Annemarie, moet je vaker dragen 😉
  En wat een heerlijke dag is dat geweest en dat alles zo gemoedelijk en heerlijk verloopt, dat durf je van te dromen maar als die dan uitkomt, super trots moet je zijn na z’n dagje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s