9 reacties op “Meten en relaxen

  1. Nou, wat raar om mensen aan te vallen vanwege een meting….wel jammer dat ze te groot gemeten zijn, trouwens. Misschien toch nog eens alsnog een linkse uitdelen 😉

  2. Ahhh de perfecte manier om die nare sfeer te vergeten wat daar allemaal gebeurde. Fijn bij ome Ron spelen met de doggies en lekker bij de haard zitten. Wat wil een mens nog meer. Enjoy life!

  3. Tja ‘afgemeten’ wordt dat genoemd, maar ondertussen wordt de plus klasse groter dan de ‘normale’ klasse! En danog, wat maakt het uit? Als de hondjes maar lol hebben in het coursen is het toch meer dan prima! En Ron, de barefoot dogman, hihi, heeft een geweldig fijne plek voor de whippeys!!

  4. Ook mijn dames zitten in de plusklasse, die is zeker groot, maar dat is ons toch echt niet door een ander aangedaan, dus heel bijzonder dat er mensen zijn die hun verantwoordelijkheid niet weten te nemen. Godzijdank worden trouwens niet de aantallen whippets gedumpt die vantevoren waren voorzien door de kynologie. Ik zeg: iedereen moet gewoon nog beter opletten bij de volgende nestkeus, want er zit altijd van alles in je nest, en dan staat je hondje in de reguliere klas. Of gewoon niet daarop letten, omdat je andere dingen belangrijker vindt en dan staat je hondje in de plusklas. Het zijn gewoon keuzes, zoals alles in ons leven. Ik vind dat de Maggie weide nu moet worden omgedoopt naar Maggie paradijs. Even een nieuw bordje laten maken ;>)))

  5. Mooi omschreven Monique! Jammer maar helaas dat ze afgemeten zijn, maar meer is het ook niet. De hond is niet in 1 x een andere hond geworden na een meeting, en gelukkig zien jullie dat ook zo. En ik geloof dat die plusklasse onderhand er leuk is geworden met zo veel fijne honden die daarin mogen lopen.

  6. Hahahaha, Ron laat Cyrus alvast zien hoe je moet bukken om toch onder het poortje te passen. Maar gelukkig dat ze te groot zijn bij zulke fanatieke mensen wil je niet eens horen.

  7. Laten we oppassen om aan dit incident meteen een hele “klasse” te koppelen. Helaas zijn er mensen die veel herrie maken, die worden dus gehoord. Gelukkig zijn er heel veel meer mensen die geen herrie maken en lekker hun ding doen, ongeacht hoeveel centimeters de hond neerzet. Gewoon omdat het zo leuk is om met je hond, en andere honden en hun eigenaren, leuke dingen te doen. De plusklasse wordt vast leuk, de gewone (what’s in a name) klasse was, is en blijft ook leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s