13 reacties op “Trots bloggie

 1. Ja dat zijn zo van die memorabele gebeurtenissen in je leven. Je zoon geslaagd en op naar een volgende stap in zijn leven. Je beseft dat je blijkbaar iets heel erg goed hebt gedaan in de opvoeding en dat het een fijne vent is geworden. Wat een dankbaar besef is dát! Mission accomplished. Wat een gebeurtenis is zo’n gala tegenwoordig, jullie hebben het fantastisch gekozen. Niet zo’n glamour en glitter limo maar lekker fout-tuigerig. I love it!! David in zijn prachtige pak incluis men-in-black zonnebril, wat ziet hij er mooi en volwassen uit! Ik vond het destijds bij onze dames best slikken deze mijlpaal. Einde middelbaar, begin van het studentenleven, best een stap de volwassenheid – richting loslaten vond ik dat. Maar het hoort er bij en het maakt een deur open naar een nieuwe mooie fase. Heel erg gefeliciteerd met de behaalde resultaten Daaf en succes met het vervolg. We zullen vast nog regelmatig wat over je lezen lezen denk ik zo maar.

 2. Gewoon helemaal top en die trike was supergaaf!!!! Tja ik ben tenslotte ook een motormuis, dus dat raakt aan mijn sentiment! Nogmaals van harte proficiat Daaf!

 3. Nogmaals een hele dikke proficiat met jullie kanjer Dave! Moet een heel geruststellend gevoel zijn te weten dat je zoon op zijn pootjes beland is :). En die triker… machtig!! Hahaha, die zullen bekijks gehad hebben 😀

 4. Geweldig…. en wat een verschil met het jongetje dat zeven jaar geleden vol camouflage verf hier weer thuis kwam van de Helderse vlootdagen ;>). De tijd is voorbij gevlogen en Daaf heeft een hele metamorfose doorstaan, innerlijk en uiterlijk. Daar kun je alleen maar heel trots op zijn. Ben heel benieuwd wat zijn volgende stappen zullen zijn. En voor je het weet, zijn jullie opnieuw opa en oma. Maar nu nog maar even niet ;>)))

 5. PS Ik blijf erbij, hij heeft op dit moment een hoog Douwe Bob gehalte, en dat kon slechter ;>))). Alleen zal Daaf zijn carriere waarschijnlijk iets stabieler inkleden ;>))

 6. Ha,wat gaaf zeg die trike. Ik vind zoiets zo leuk,om het net ff niet zo te doen als de rest! ( ik heb ook altijd geroepen dat ik in mn trouwjurk met de metro naar het stadhuis wilde ha ha….t werd uiteindelijk de benenwagen…)
  Fijn he dat het allemaal zo lekker gaat met jullie kind. Jullie hebben het goed gedaan( al heb je niet altijd in de hand wat je kind allemaal wel of niet doet vind ik)
  Maar jullie mogen heel trots op jullie zoon zijn!

 7. Wat een knappe vent zeg in dat pakkie ….het is dat ik hier niet kan fluiten maar anders deed ik het zeker weten 😉
  En op z’n trike naar je gala gaan dat is toch wel super kicken hoor! En lekker anders dan alle andere. Een rolls is tegenwoordig ook gewoontjes ( hihihih)
  Maar als pa en ma hebben jullie goud in handen, jullie hebben het voortreffelijk gedaan.
  Succes met de volgende stap Daaf!

 8. Je kunt inderdaad even opgelucht adem halen als je kind al tot zover komt. Geweldig, een gymnasiumdiploma, rijbewijs en dan ook nog eens vrij van geestverruimende middelen. Dan komt de rest ook wel goed……wat is het vervolg?….Universiteit…..?

 9. Gefeliciteerd met Daaf , weer een grootte stap in de goede richting , en TROTS JA natuurlijk dat mogen jullie zijn …. Heerlijk om zo je kind zien opgroeien en nu mogen loslaten HIJ is volwassen klaar voor ZIJN toekomst …. Geniet er van xxxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s