9 reacties op “Oh happy days..

 1. Hahahaha een reereu? Dat heet een reebok Annemarie! Leuk al die belevenissen vanuit het gezichtspunt van een whippetpup!

 2. Jeetje Annemarie, wat ziet ze er mooi uit ! Dan kan je toch niet boos zijn om dat kleine windje met een ietsje meer …. (stonk het erg ?? 😀 ) Geniet van je puppenkind want snel is het een puber.
  Ik popel om ze een keertje te zien … Amsterdam misschien ??

 3. Weer een middag gevuld , zo fijn om deze roedel heerlijk te zien genieten , Lady dan wel aan de lange lijn en ik ging er als een vlag achteraan , maar lol hebben ze , gelukkig bedacht ze zich niet om ook door het sprokkelhout te rennen achter de rest aan , met mij aan het uiteinde van die lijn ….
  En nee daar is dan helaas GEEN foto van ….

  Kleine Elaine bleef thuis …zij kan er alleen nog maar van dromen … Ze is ZO LIEFFF , met zeer ondeugende oogjes … Dit belooft wat …. Elaine we komen gauw weer … Als je wat groter bent mag je met Riff mee ….

  • Ach Yvonne, vergeet ik nog te vermelden op het blog..jij al je dames waarschuwen, voorzichtig jullie! En vervolgens loop je met je hoofd tegen een heel beste dennentak..ik brak van het lachen. Jij gelukkig ook. 🙂

 4. Ach.. wat een heerlijk puppyleventje toch, iedere dag opnieuw vol avonturen. Het moet heerlijk zijn om als pup te mogen opgroeien in jouw huis. Ze is een scheetje, die Elaine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s