24 reacties op “Geffense plas

  1. Heel leuke foto’s! Die Jacks zijn ook leuk, hoor! En die ogen van die andere twee inderdaad….. en die met die gele Margriet is super 🙂 Ja, heerlijk zo’n blogje op de maandagmiddag!

  2. toch een Ballistic nest … heel fijn voor jou en vast voor nog wat anderen ! Jij wordt volgens mij de meest ervaren hondenvroedvrouw 😀
    Het zijn mooie foto’s. Cyrus ziet er al heel volwassen uit.

  3. Wat een heerlijk nieuws!! Denk dat er heel wat mensen blij gaan zijn dat er een nieuw Ballistic nestje aankomt. Heel veel succes gewenst!

  4. Dat was weer een veelbewogen weekend geloof ik. Die foto vsn Truffel vind ik waanzinnig mooi! Wat is het roch een plaatje. Super fijn voor je dat je weer mag uitkihken naar een nest. Ben benieuwd naar de man die jullie uitgezocht hebben voor Noor!

  5. Tja , we kunnen het niet laten om de meiden te verwennen ….. Maar waarvoor ik nu een PORTOMONEE heb gekocht ??? Er komt geen euro in bij mij…. 😉 en Eem was al thuis dus eerlijk opgebiecht wat ik allemaal weer had …..het viel hem mee 😉 mag de volgende keer WEER ….

    Gerdien …zo leuk om een nestje in huis te hebben , geniet van elke minuut …..het is zo voorbij …

  6. Allemaal mooie plannen, waar veel mensen blij van worden…… en wat een superfoto’s zitten hiertussen van de hand van Ron. Mooie actiefoto’s, en wat ziet Truffel er volwassen uit nu, mooi. Cyrus is ook een echte vent nu, ik zou hem wel weer eens in stand willen zien. En ja, daarvoor zal ik jullie kant wel op komen, beloofd ;>)).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s