7 reacties op “Te lang geleden..

 1. Fijn dat we allebij weer uit de lappenmand zijn , dat we ons lunch even uit moesten stellen van wege ook mijn vacantie verblijf in het ziekenhuis , maar we zijn er weer , onze datum staat alweer gepland en ik ga maandag weer gewoon aan het werk …zo blij mee , want thuis zitten is ook niet mijn ding …

  Elaine nu ook tot de volwassene hoort en er plannen zijn , word het weer spannend , wat is het een leuk koppel zo samen …..

  Jeroen en Gerdien heel veel succes, en vooral ervan genieten met het toekomstige nest …
  Ben benieuwd naar de vader van deze toekomstige pups …

 2. Rijmen en dichten zonder je gat op te lichten ! of althans, zo klinkt het bij ons 🙂
  Ik zal nog wat moeten oefenen met Elaine en Cyrus, maar dat komt wel goed. Misschien ondertussen toch nog snel een bbq – echt enkel om te oefenen ?
  Het was gezellig, en het bos bij jullie is heerlijk ! en de honden, en het gezelschap, en de wijn …

 3. Ik kan Elaine wel begrijpen … Ik zou ook niet graag in die toestand op de tafel belanden voor een fotosessie 😉
  En die blik van Cyrus laat me elke keer smelten. Ik vind hem echt prachtig !
  Ook fijn nieuws dat je weer aan de beterhand bent.

 4. Ja…. dat met die hondjes voor het raam is echt waar ja, ook in Engeland, waar deze beeldjes oorspronkelijk vandaan komen. Is toch best een leuk attribuut voor de eigen slaapkamer, bedenk ik me net, om geheime boodschappen af te geven. Oeps. Elaintje loops, ze zit prima op schema. Het helpt mee om een beetje een goede planning voor de toekomst te maken, toch? Heel fijn dat je je weer goed genoeg voelt om te gaan werken, dan is het ergste gelukkig echt achter de rug. Cyrus ook weer hersteld van zijn dikke teen? Dan kunnen jullie hopelijk volop van de komende zes weken zomer gaan genieten. Volgende keer misschien toch Edam en Monnickendam pakken, vlakbij Volendam, maar iets authentieker en minder toeristisch. Alhoewel ook ik zo’n foto van mijn franse vrienden en mezelf in Klederdracht heb liggen….. best geinig om te doen! Beetje jaloers op jullie afspraakjes en BBQ’s, jullie zitten zo lekker dicht bij elkaar!

  • Tja, het is voor jou iets verder, maar vanuit Hilversum kunnen we toch gemakkelijk iets realiseren hoor. Sarah en Tom binnenkort ook in de buurt..plannen we iets gezelligs, deze nazomer.. Cyrus is weer 100 % in orde, en met Elaine loops kijk ik de hele avond naar een 18+ film. Gelukkig gaat ze donderdag naar Sabrina, het is nu nog wat vroeg allemaal. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s