25 reacties op “Schoonheid en prestatie.

 1. Je hebt inderdaad een prachtige kleurrijke tuin en wat een heerlijk weekend.
  Een prachtige roedel hebben jullie.
  Ik denk dat jullie net als wij vandaag nog op een wolkje leven.

 2. Heerlijk blogje weer. Ik vond het heerlijk jou honden te showen. Met Cyrus zullen we nog wat moeten oefenen maar hij komt er wel 🙂
  Fantastisch dat je die beker binnen hebt !!

 3. wat een mooi blog, ik vond het erg leuk dat onze honden tegen elkaar mochten lopen!
  Blij dat ik Cirrus toch zelf kon starten ,want anders had je het wel moeilijk gehad ,twee honden tegelijk starten.

  • Hola, yo tengo un credito pre aprobado en el Banco Nacion, ya me tasaron la casa y firme el boleto dejando el 20 % del varlA.ohora el banco como se pasaron los dos meses y me lo tienen que renovar, dice que me lo renuevan pero en pesos.Se demoro por un tramite de sucesion en la plata debido a que estan de paro.Mi pregunta es no deberian respetarme el prestamo igual debido a que lo incie ante del 5.Muchas gracias.

 4. Al weer te lang geleden ons gezellige middagje …….

  Gefeliciteerd ….. Met al deze prijzen ….maar dat is niet het belangrijkste …. Wij sterven naar een fijne huishond en die dan ook nog mooi , lief , en dan ook nog hun passie mogen laten zien ….zijn de extra pluspunten .. En dan mag je als personeel best trots zijn , ook in een giraffebroek met paarse cros ,hindert niet 😉 je wist toch ook niet dat ze zouden winnen en je mantelpakje op dit moment niet binnen handbereik was 😉 …

  Felicitaties …Ook voor de andere prijswinnaars of die lekker mee hebben gedaan , succes verder ….met al deze blije hondjes ….

 5. Wat een gezellig blogje weer en fijn dat het ook met jou weer een stuk beter gaat Annemarie! Lekker blijven genieten van de gezellige en mooie dingen van het leven, dat doen jullie goed! 🙂

 6. Waauw! Een hele dikke proficiat met de mooie resultaten! En je tuin is gewoon prachtig! En die tuinbeurs.. volgend jaar toch maar eens kijken of dat ver rijden is 😉 . Het zag er weer een super gezellig weekend uit. Ik kan niet wachten tot we er eens bij kunnen zijn met Coopertje en caravan :). Heel veel groetjes daar!

 7. Wat een heerlijk blogje alweer.
  Een hele dikke proficiat. Ik kan me voorstellen dat je erg trots bent op deze mooie resultaten.
  Een prachtig nest is het toch geweest en het moet heel erg leuk zijn om al die whippetkinderen te zien glunderen. Wat is Cyrus toch prachtig en Noortje moet er al niet voor onderdoen. Geweldige course heeft ze gelopen !
  Ik hoop je schatten binnenkort nog eens te kunnen knuffelen 😉

   • Herzlichen Glückwunsch zu euren Randalen am Hbf. Haltet ihr das für Rehstctaatlichkeit? Ein großer Triumph wird in die Scheisse geritten. Die einen Vollidioten werden von den nächsten abgelöst. Bin gespannt wie lange der Kommentar stehen bleibt.Ein Grünwähler

 8. Ik heb eigenlijk zaterdag niet veel tijd. Maar je moet prioriteiten stellen hé. Dus kom ik zaterdag Elaine effe knuffelen en bewonderen.
  Ik kijk er naar uit ! Tot dan …

 9. Jammer, ik kan de filmpjes nog niet bekijken, het internet is te traag en onstabiel hier op de camping. Maar dat Noor als de brandweer ging, wil ik best geloven! Jammer dat ze niet was ingeschreven voor het showgedeelte, anders had zij de S&P prijs ook binnen gesleept! Maar Cyrus heeft hem wel binnen, super hoor. Die combi is ook iets om trots op te zijn, wij zijn ook nog steeds trots dat een van onze Sandjes de S&P daar behaalde. Het showgedeelte is niet officieel, maar de gedachte achter het weekend vind ik echt super en de eer is er niet minder om. Eigenlijk zouden we in Nederland een S&P klassement moeten gaan bijhouden, door gewoon de resultaten bij te houden van die honden die aan zowel tentoonstellingen als aan rennen en/of coursing meedoen. Wie weet zouden mensen dan moeite gaan doen om aan meerdere disciplines deel te nemen met hun hond. Jullie zijn in dat opzicht in ieder geval goed bezig!

  Annemarie….. wij hebben midden in de bebouwde kom van Den Helder een prachtige Japanse tuin, onderdeel van onze groene parel de Oranjerie (voormalig gemeente kassencomplex, ruim 20 jaar geleden overgenomen door een stichting en ondertusssen wonderschoon geworden) ongeveer anderhalve kilometer van mijn huis af. Ieder jaar is er ook een speciaal Japans weekend, waarvoor de ambassadeur afreist, met allerlei Japanse dingen om te zien en aan mee te doen. Daar moeten we volgend jaar beslist eens voor afspreken dan.

  Het broodje gezond van Yvonne is inmiddels legendarisch….. wij hebben hem afgelopen week ook weer genoten, hier op de camping in Hilversum ;>). Het lukt maar niet om haar ook eens te verwennen he ;>)))

  • Wow, I’ve never had a comment from an author before! Thanks for visiting, Chris. I’m sorry I couldn’t give your book a better review…as I said, you are one of my favorite authors (and I loved Midwives and The Buffalo Soldier). Thanks for the po;eaers&#8230ipnrhtps I should give this another read sometime and see if I feel differently! Hope you’ll visit again.

 10. Ik wil dolgraag een keer een kijkje nemen in de Japanse tuin in Den Helder..wat mij betreft hoeft de ambassadeur er niet persé bij te zijn, de tuin in al zijn rust is wellicht al voldoende? Lijkt me heerlijk. Trouwens best een goed idee, dat van die shows en coursings/rennen. Er bestaat al wel een prijs voor schoonheid en prestatie die officieel is..Jagga, de vader van Truffel, heeft hem gewonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s