10 reacties op “Rondom Kerst 2015.

 1. nou Annemarie jij gunt Elaine weinig … Als ze ooit Nederlands kampioen wordt, krijgt ze van mij een heerlijk piepschuim bed !
  Wij hopen en duimen heel erg mee voor je mam ! Je moet erin geloven dat het goed komt zodat jullie nog een paar jaartjes heerlijk van elkaar kunnen genieten.
  Fijne en veilige feestdagen !

  • No way..komt hiet het huis niet meer in, nog niet één piepschuimballetje..ben denk twee uur bezig geweest om de zooi op te ruimen, terwijl ik geacht werd hoog te zitten met mijn knie. En ik wist echt even niet waar te beginnen..uiteraard waren de vuilniszakken en de stofzuigerzakken ook net op.

 2. Ze blijft je verrassen …een actief meisje …zij houd je jong en fit , al moet je nu een paar stapjes terug … Stuur veel lichtpuntjes voor jou maar ook voor je mam …jullie hebben elkaar nog voor veel gezellige jaartjes nodig ….sterkte ..fijne jaarwisseling en een geweldig 2016 …

 3. De kerst met z’n allen om tafel…. en de zinnen verzetten met vrolijkheid. Er komen spannende tijden aan voor jullie, maar jouw mam slaat zich er vast goed door heen, er is zo veel dat ze nog wil koesteren. Ik zal aan jullie denken deze dagen en weken. Bedankt voor jullie gastvrijheid; ook Mart, voor wie niets te veel is om ons heerlijk en uitgebreid te laten bijkletsen.
  Vind ik leuk · Beantwoorden · Zojuist · Bewerkt

 4. Dat is nou zo naar van het ouder worden. Zelf begin je dan te kreupelen maar je ouder(s) nog meer. Veel zorgen en onrust. Maar met een flinke dosis humor is het leven toch nog leuk en worden de fijne kleine dingen en momenten hele belangrijke ondersteuningen. Wij wensen jullie allemaal voor 2016 van alle goede dingen het allerbeste maar op 1 blijft toch echt gezondheid staan. Heel veel liefs vanuit Prinsenbeek.

 5. Wat een leuke whippetfoto die eerste, allemaal vol verwachting … 😉
  Ik wens jullie een prettig eindejaar en duim mee voor een geslaagde operatie en voorspoedig herstel van je moeder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s