4 reacties op “Hoog tijd voor een update

 1. Nou Annemarie, wat fijn. Je weet dat ik ook zweer bij dit soort behandelingen, en zowel dokter Aharon als onze dokter Anneke Schellingerhout lijken te kunnen toveren met de wervels etc. van dieren, en zo zijn er nog een paar, maar ze zijn niet dik gezaaid. In de afgelopen jaren zijn Hinde, Hazel, Tobie, Megan en Aprille onder handen genomen, met name mankheden worden op deze manier opgelost. En ja, Hinde is het na haar gebroken rug zo goed gaan doen dankzij deze kundige begeleiding en moet nog regelmatig recht gezet worden omdat zij hier en daar haar handicap compenseert. Ik hoop van harte dat Donna en Cyrus er baat bij hebben, ik denk dat dat wel goed zit!

  Het zijn zware tijden voor jouw ouders en voor jullie, wat is het dan fijn als je binnen de familie de gelederen kunt sluiten en er echt voor elkaar kunt zijn. Heerlijk dat jouw lieve Mart degene is waar jullie ook zwaar op kunnen leunen….. hij is toch echt wel goud waard.

  Kerstkaarten….. mij lukt het dit jaar ook echt niet, en het zou zomaar kunnen dat dat zo gaat blijven. Het is zo’n verplicht nummer; we kunnen elkaar beter af en toe eens een lieve kaart sturen in tijden waarin de ander dat goed kan gebruiken.

  Geniet van de komende feestdagen, en van elkaar. Een dikke knuffel uit Den Helder.

  • Hey vol interesse heb ik dit blogje gelezen!
   Allereerst veel moed de komende tijd met het wel en wee van je familie. Ik dacht gisteren nog aan je toen ik Gerdien en Jeroen zag op de BWCBW show. Spijtig genoeg had ik het te druk voor een praatje en wat shoppen met de vele foto’s die ik gemakt heb voor de participanten.
   Het lijkt me inderdaad super interessant om die pudding mee in het oog te houden. Ik denk dat elk veteraantje er veel baat bij kan hebben om dar eens op visite te gaan…
   Als de pudding smaakt ga ik eens op zoek hier in het Vlaamse land naar een therapeut…
   Tinne weet er vast wel een of met wat geluk twee… (hint)
   groetjes en moge met de feestdagen ook wat rust en gezelligheid neerstrijken ………

   Bartje en z’n meiden

 2. Wat fijn, dat jullie naar deze arts zijn verwezen. Wonderlijk wat sommige artsen toch kunnen. Nu op naar genezing. En natuurlijk heel veel sterkte voor je vader. Moeilijke tijd, hoor.

 3. Chleaottr, doing well over here. Will definitely try this recipe and might add pepperoni and mushrooms or other stuff. Yum! Thanks for sharing your secrets!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s