12 reacties op “Texel, september 2017.

  1. Fijn om weer een blog te lezen. De foto’s zijn leuk. Donna ziet er prachtig uit. Droplullen zou ik ook voor passen. Of dat werkgerei nu echt chocolade is ben ik niet van overtuigd. Het zou wel je 2 extra kilo’s kunnen verklaren.

  2. Wat fijn om terug een Ballistic-blogje te lezen. Zo te zien hebben jullie een heerlijke (en ook lekkere) vakantie achter de rug. Al klinken niet alle gerechten me even smakelijk in de oren …
    De hondjes zien er super uit en ik ben blij dat Cyrus zich inwerkt in zijn toekomstige rol. Wat een plichtsbewuste vent !

  3. Fijn om weer een blogje te kunnen lezen , stuur je nog wat positieve kracht om te kunnen genieten van alles wat er komen gaat …Z’n week doet je goed even alles loslaten en genieten …de foto’s zien er gezellig uit ….En of wij benieuwd zijn naar je aanstaande nest …spannend …heel veel geluk en plezier …

  4. Lang niet gekeken op je blog. Opeens voelde ik de behoefte. Life is struggle Annemarie, daar kan een mens niet veel aan veranderen helaas. Het zou zo maar eens kunnen dat je daarom nu nog prachtiger schrijft, gelouterd wellicht en veel dichter bij jezelf…. wat een mooi artikel, het raakt me! Iedere dag weer zijn wij zo ongelofelijk dankbaar voor onze geweldige Beer, het kleinste ventje uit het nest en nu 15 kg. De liefde van deze hond heeft zoveel positieve impact gehad op ons levenspad, dat ook niet bepaald bezaaid was met rozen…. ik wens je, ook namens de family maar vooral van de Ballistic Ursae Maoiris, heel veel kracht, liefde en warmte, ook al is het nog geen nieuwjaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s