18 reacties op “6 weken zwanger

 1. Ja hoor, Elaine begint best een aardig zwanger modelletje te krijgen. Ik vind ze persoonlijk mooier slank, maar ja. Het moet maar even. Er komt vast heel veel moois uit.
  Wat goed dat ze in de kist slaapt. Heerlijk plekje hebben jullie daar ook. Toen Bowie kwam kende hij ook het hondenluikje op 9 weken. Handig als de nieuwe eigenaren het ook hebben.
  Oh en alsjeblieft, luister nou voor 1 keer naar Martin en lees dat boekje een keer ๐Ÿ˜‰

 2. Nog maar 3 weken!? Ik ben benieuwd hoe ze eruitziet als het buikje gaat zakken. Net als Tinne vind ik het minder mooi, maar het is voor een goed doel zullen we maar zeggen. Je voorbereiding is weer goed, aan alles is gedacht. Laat ze maar komen. Nu gaat het aftellen beginnen. Deo Volente… waar gaat dat over? Of heb ik een blogje gemist?

 3. Fijn dat het allemaal al zo fijn verloopt , en ja haar figuur , ach na de bevalling zien ze er weer zo gauw uit om door een ringetje te halen ….gelukkig hoor je haar niet klagen …ik vond het vreselijk zwanger je ziet er niet uit …maar we weten waar we het voor doen …en dat is niet te beschrijven ….rijkdom …nog spannende weekjes …

  • Ja, de tijd ging eerst zo snel maar nu wat langzamer..alle voorbereidingen zijn zo’n beetje klaar maar de pups nog niet. Hoop dat ze het nog een kleine drie weken goed hebben bij mams in de buik.

 4. Je hebt alles al goed voor elkaar, nu is het duimen draaien geblazen ;>)). Alle tijd om die gebruiksaanwijzing door te nemen zodat je hele mooie plaatjes van de pups kunt schieten! Elaine ziet er al vol uit, ze is een flinke dame met lengte in het lijf, die pups hebben de ruimte, dus als ze nu al zoveel vulling laat zien, belooft het wat! Fijn dat ze gewoon eet, ook al is het iets kieskeuriger, want zoals Donna dat deed was inderdaad wat zorgelijk, nou ja in ieder geval vroeg dat je volle aandacht destijds. Hier hoeft in ieder geval geen junkfood in, dit komt helemaal vanzelf goed. Ik zet in op 6 teven en 4 reuen!

 5. Elaine zal zeker niets tekort hebben. De werpkist, het hekken, de warmtelamp…Je foto’s vallen best mee. En heb je al namen voor de puppies? Nog veel succes familie Rouw , ik volg het van nabij.

 6. Heel leuk om uw blogje te mogen lezen Annemarie. We kijken er alvast naar uit om binnenkort te mogen kennis maken met Elaine en de aanstaande papa die we zeker ook niet mogen vergeten.
  Super trouwens dat alles goed gaat met Elaine, maar ze heeft ook wel een super baasje, dus dit kan niet anders dan een succes te worden.
  Tot heel binnenkort, grtjs Kelly en co vanuit Belgiรซ ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s