14 reacties op “Zeven weken zwanger.

 1. Ik Bas uit Baarn volg je hoor .Een he spanning komt er op je af . Ik heb zelf ook een Whippet en heb er ook veel plezier mee. Het is een reu ,maar soms is het net een meisje zo lief .Ik wens je veel geluk met dit komende nestje ,ja met gezonde pups he groet van mij Bas uit Baarn

 2. Het aangespoelde walvisje verraadt een flink aantal pupjes Annemarie, maar ze houdt zich goed zo te lezen en laat zien, dat zwangerschap normaalgesproken een gezonde “ziekte” is. Zou Cyrus weten wat er allemaal gebeurt en aan zit te komen…. het zou me niet verbazen, de wolvenmannen in de natuur hebben ook een band met hun wolvin en met de pups, die dieren en onze dieren zijn echt niet gek, er gaat van alles in ze om ook al denken veel mensen van niet. Jeetje, nog anderhalve week dus, het gaat zo hard! Ik denk nog steeds dat het er 10 worden…….

 3. Ze kunnen er gelijk zo zielig bij kijken …of ze willen zeggen kijk me eens aan zie je niet hoe ik eruit zie , dat voer is echt niet goed ..of kijk ik door een andere bril … mijn figuurtje waar ๐Ÿ˜‰ komt goed Elaine je word moeder van waarschijnlijk een pupje ( ssssssssss)

 4. We zijn blij om deze namiddag met de aanstaande ouders mogen kennis gemaakt te te hebben. Zullen heel zeker mooie pups worden, geen twijfel mogelijk.
  We duimen dat alles vlekkeloos mag verlopen voor Elaine zodat ze met volle teugen kan genieten van haar kleine wondertjes en wij al popelen om op kraambezoek te komen ๐Ÿ˜Š.

 5. Tjee wat is het allemaal alweer snel gegaan, prachtig vol buikje.
  Heb de foto’s van Noor er maar eens bijgezocht, we maakten iedere week een foto en inderdaad ook met zeven weken ook zo’n tonnetje..
  Sterkte met de laatste loodjes.

 6. Ik kan erg goed begrijpen dat je soms medelijden hebt met Elaine. Het gaat nu wel erg snel hรฉ.
  Nog even en de pupjes zijn er. Maar supserspannend is het wel, de laatste loodjes. Ik hoop dat alle pupjes goed gaan landen maar ik geloof nooit dat Elaine de uitgerekende datum zal halen … Ik denk aan jullie en tel de dagen mee af. Schiet we aardig op. Van + 365 naar nu nog een dag of 12 ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s