25 reacties op “8 weken zwanger

 1. Wouw wat gaat alles naar wens , nou ja je eigen gezondheid mag ook beter , zou fijn zijn ..wat is ze een mooi tonnetje en wat is het snel gegaan, maar liggen er niet te weinig koortjes/bandjes heel veel sterkte Annemarie , dat je er van mag gaan genieten en dat de bevalling naar wens verloopt …fijn dat Sabrina er is ….

 2. Het worden spannende tijden Annemarie ! Ik hoop dat jij je zelf ook een beetje lekker voelt. Die schildklier schiet niet op. Een overblijfsel van Tsjernobyl ? Gelukkig heb je een back-up πŸ˜‰
  Maar alles is geregeld. Daar twijfel ik ook niet aan. Ik wens je vooral mooie, gezonde pups. En nu gaan we aftellen naar je 12-tal.

 3. Ze ziet er super uit en alles staat al helemaal klaar om het kleine grut welkom te heten! De tijd gaat bij jou wel erg snel, de 2 laatste datumnotaties zijn van februari zag ik πŸ™‚ Troost je, vergissen is menselijk en zeker in spannende tijden!

 4. Hoi lief, aan de ene kant denk ik : Oh dat wil ik ook zo graag, van die kleine poepies en een geboorte, zo mooi, maar aan de andere kant denk ik : gelukkig voor haar maar ik moet er niet aan denken. Dat zelfde geldt voor mensenbabies. Dat heet volgens mij ouder worden, toch?

  • Jazeker. Heel leuk, al die pups maar straks ook weer fijn als ze gaan, het worden drukke tijden. Hoop dat de schildklier een beetje mee wil werken. Maar ik ga er ook weer maximaal van genieten, als het meezit!

 5. Superspannend. Binnen enkele dagen worden ze eindelijk geboren. Ik ben zo benieuwd naar wat er verder komt van de capriolen van Elaine en Cyrus. Ondertussen wens ik je veel succes met de bevalling!

  • Dank je..nou ja, de geboorte zal iets minder zijn voor Elaine als die week feesten..maar da’s het lot van ons vrouwen. πŸ™‚ Ik heb al eerder gemerkt dat ze gek is met pups, hoop dat ze er van geniet.

  • Ja, vind ik ook. Tja, de buikspieren van een gespierd hondje in de eerste zwangerschap..valt niet tegen. Sabrien is een schat..we mogen in juni een weekje naar Portugal van haar..heerlijk.

 6. Spannend, je hebt toch wel genoeg kleurtjes op de tafel liggen? Ik telde er een stuk of 7 πŸ˜‰πŸ˜‚πŸ˜‚. We gaan duimen.🀞🀞🀞🀞. Groetjes vanuit het Edese.

 7. Volgens dat ik de halsbandjes kan tellen zijn het er een 8-tal. Nog veel succes met de bevalling. Een hele belevenis waar je altijd happy van wordt als alles goed verlopen is.

 8. Geweldig allemaal, bij het lezen van je blog heb ik het idee dat het meer fout kan gaan. Ik hoop echter dat je gezondheid ook weer op peil komt Annemarie.

 9. Oeps , in mijn enthousiasme heb ik het woordje ” niet ” vergeten .
  Er moet natuurlijk staan dat ik het idee heb dat het niet meer fout kan gaan .

 10. Een prachtig buikje met een leuk maar niet idioot aantal pups, het ziet er heel goed uit! En alles staat klaar, nu rustig afwachten tot ze zich melden. Even de rust nog benutten Annemarie en Mart, nu het nog kan. Een knuffel voor lieve Sabrien, jullie rots in de branding.

 11. Dag Annemarie,

  Wij hebben recent onze Whippet verloren na 11 mooie jaren. De leegt willen we graag opnieuw invullen. Zou er nog pup beschikbaar zijn uit dit nest?
  Bedankt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s