19 reacties op “Vannacht al weer een week..

 1. Prachtig om te zien. Zeker nu ik Yasmin pas heb moeten laten inslapen en Henk met de Noorderzon vertrokken en Speedy mee heeft genomen, is het erg ontroerend. Ik mis het ontzettend, maar gelukkig heb ik de twee katten om mij gezelschap te houden.

 2. Wat een zonde van het 7e pupje. Niet fijn, maar helaas. Je hebt 6 prachtige pups !
  Ik zou ze zo graag al knuffelen maar zal me nog even moeten inhouden vrees ik 😉
  Die taart heb je toch niet aangesneden hoop ik 😮

 3. Arme Elaine, zo’n lange bevalling. Echt jammer van het laatste reutje, maar dit heeft wel zo moeten zijn Annemarie.
  De zes pupjes en ook Elaine zien er geweldig goed uit. Die taart.., ooo..heerlijk 🍰

 4. Ik schrik terwijl ik je mooie blogje lees. Een pupje niet overleefd en Lia…. ik heb er ook even geen woorden voor. Met dit nestje komt het wel goed. Ze zien er lekker stevig uit. En Lia, sterkte!

 5. Wat een mooie foto’s van Elaine en haar zestal… ze zien er heerlijk vol en rond uit, allemaal. En ontroerend, de foto van jouw mam met pupje. Iedereen gedijt zo te zien, wat een fijne tijd zitten jullie in!

 6. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie nestje. Dat worden 8 weken hard werken maar inmiddels heb ik begrepen van onze fokster, ook enorm genieten.

  Hartelijk groeten,
  Jomaro Kooke

 7. Geluk en verdriet altijd zo dicht bij elkaar! Laat ons het nu positief bekijken en we gaan genieten van de blogjes en foto’s van het prachtig zestal ❤

 8. Zoals het leven is. Met een lach en een traan. Maar van deze zesling is het genieten. Ik zit elke avond trouw paraat. En ik ben erg benieuwd welke van die kleine witte voetjes hier binnenkort gaan rondlopen … Mooi om te zien, de zorg van en voor mens en dier. Elaine is zo rustig, een echt natuurtalent en de pupjes zien er stuk voor stuk prachtig uit ❤

 9. Prachtig blogje Annemarie, met een donker randje! Een reutje heeft het niet gehaald… ik ken je goed genoeg wat dit voor jou betekent. Dit mooie ventje heeft recht op jouw verdriet….
  Gelukkig 6 gezonde dotjes, die er geweldig uitzien en heel veel vreugde brengen en zullen gaan brengen, en dat is mooi! Aandoenlijke foto van je mams… Geweldige foto’s van Gerdien! Bedankt voor een blik in je kraamkamer. En voor Lia, al ken ik je niet, heel veel sterkte….

 10. Hoi Annemarie , vreemd dat ik mijn reactie op je blog niet terug zie. Ik heb zekers je blog gelezen en ook gereageerd. Heb ik iets niet goed gedaan? Groetjes van Marcel

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s