23 reacties op “De namen. Dit nest draag ik op aan mijn lief..Martin.

 1. Wow leuke foto’s en mooie namen . Fijn dat Elaine weer wat hersteld is en de zorg goed aankan. Jullie hebben mooie namen uitgezocht. Ik heb ze een ;paar keer hardop gezegd en ze klinken allemaal heel goed . Ze zullen vast ook het karakter typeren . Ik ben ontzettend benieuwd !

 2. Wat een ontroerende blog. Het vat echt je hele leven samen. En uiteindelijk is het alleen de liefde die telt, onbetaalbaar om samen te kunnen lachen en huilen. Wat een superfoto van je zwangere ik.
  Ik vind de namen voor de pups heel krachtig en ben benieuwd welke ‘de onze’ gaat worden. Toen ik Geert pas leerde kennen reed die ook met een Suzuki, dat was een GSXF. Ikke dus samen met hem op de motor, pure nostalgie. Maar toen kwam het verbouwen van de eerste woning en weg ging de motor.
  Heerlijk dat Elaine het goed stelt, net als de pups.
  Ik ben ook fan van de reutjes, de blauwtjes op kop. Maar ook de dames mogen er zeker zijn โค

  • Tja, had nooit gedacht dat je voor een reutje zou gaan maar Cyrus heeft het ‘m gedaan he..ik weet dat de keus nog openstaat, maar een reu die graag veel wandelt, die veel aandacht voor je heeft, die terras- en restauranttraining graag wil meemaken en lief is voor je oudere dames (voor zover een pup dat kan)..ik ga het in de gaten houden. Ik weet dat een lieve dame ook nog een optie is.

   • Ja hoor, beide zijn voor mij nog steeds een optie. Dus je mag je oog ook openhouden voor een persoonlijkheidsanalyse van de drie dames ๐Ÿ˜‰
    Ik volg het met veel interesse …

 3. Ik ook. Hou ze heel goed in de gaten. Je komt kijken,we praten erover, en je weet, vlak na week zes, als de keuring geweest is, maak ik mijn keuze..daarna wil ik je graag een voorstel doen, in aanmerking nemende wat jouw observaties waren tijdens je bezoek. Maar tot nu toe zijn alle pups echt veelbelovend.

 4. Wat een leuke namen en zeker ook het verhaal erachter.
  Chrisโ€™s motor was jarenlang een Suzuki Intruder LC 1500 โค๏ธ

 5. Zalig om steeds die leuke verhalen te mogen lezen. Zo intens, liefdevol en vooral oprecht gebracht.
  We mogen ons nu al gelukkig prijzen dat wij zoโ€™n pupje uit een heerlijk warm nest gaan mogen verwelkomen.
  Niettemin zullen we diezelfde warmte proberen aan te houden met ons gezinnetje want dit jaar zijn Steven en ik ook al 20 jaar een gelukkig stel. Laat ons zeggen dat we dit zullen bekronen met een 3de kindje… of beter toch een pupje ๐Ÿ˜‰.
  De namen zijn heel tof, krachtig en vooral origineel. Kunnen er ons heel goed in vinden.
  In de zomer touren wij rond met onze 2 Vespa scooters met ons 4 door de Vlaamse velden.
  Voor de rest oefenen we nog wat ons geduld want normaal vliegt een maandje zo voorbij, maar nu duurt een weekje zooo lang ๐Ÿ˜Š.
  Toch niet te geloven hoe die kleine molletjes dagelijks veranderen als we ze zien, alsook de kleuren doen ons steeds verbazen.
  Kijken er enorm hard naar uit ๐Ÿ˜˜

 6. Het klopt gewoon. Na je vader en moeder is nu je lieve echtgenoot aan de beurt. Het volgende nest… nah dat wordt opgedragen aan Daaf. En zo is de cirkel rond. Ontroerend mooi. Mooie zwangere foto!

 7. Natuurlijk moesten het motornamen worden voor jouw lieve Mart! Heel mooi gekozen, het is verdiend en Mart is vast heel trots. Wat heerlijk dat alles van een leien dakje gaat met de kleintjes, ze zien er lekker mollig uit. Elaine doet het allemaal met “twee vingers in de neus” bij wijze van spreken ;>). Ik zie er naar uit om ze allemaal eens goed te bekijken over een week of 5.

 8. Oh heerlijk om dit verhaal te lezen!!! Genoten en mijn hart smelt bij zo een mooi huwelijk en een mooi nest puppies! Het gaat jullie allen goed!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s