8 reacties op “Kiloknallers

  1. Oh, gelukkig heeft Elaine weer haar 2de kracht gevonden maar kan me goed voorstellen dat dit toch echt wel veel van hun energie vergt om pups te voederen.
    Hoe snel we de pups zien groeien als kool, hoe traag dat de tijd passeert en het wachten nog oneindig lijkt vol ongeduld om deze knapperds in real live te mogen ontmoeten 😅

  2. Wat zien ze er allemaal super uit !
    En een dikke pluim voor Elaine die goed voor de pupjes zorgt. En ook voor jou die heel erg je best doet. Dat vind ik nu net charmant, dat je jezelf amateur fokker noemt maar echt alles in het werkt stelt om iedereen, de hondjes gezond en de mensen tevreden te houden. Ik heb weinig nestjes meegemaakt waar de pupjes zoveel aandacht krijgen. Hoedje af hoor !
    Ik kijk uit naar de portretjes binnenkort. Dat zie je alweer zoveel meer. Ondertussen genieten we van beelden van de dikke molletjes 🙂

  3. Dat gaat helemaal de goede kant op . Zowel Elaine als de pups zien er prachtig uit. De pupkes beginnen ook al een beetje eigenwijs te worden met hun ontdekkingstochtjes. Geweldig allemaal Annemarie . Chapeau !

  4. Wat gaat het goed met moeder en kids, en wat vliegt de tijd. Die gewichten zijn behoorlijk, ze zien er ook mooi vet uit. Ik heb even teruggekeken naar het nest van Aprille (ook 6 pups) en die waren op deze leeftijd 800 gram. Maar de 4 kanjers van Hinde waren tussen 1.160 en 1.350 met 15 dagen. Enorme verschillen dus per nest. Dat rondwandelen met dichte ogen… heel herkenbaar. Gelukkig duurt dat stadium niet zo lang ;>)). Dat dipje van Elaine…. schrikken maar gelukkig zat je erboven op om direct te kunnen handelen. Heel benieuwd naar de eigenschappen van ieder pupje, en wat je voor leuke en lieve dingen bij hen ziet. En binnenkort het eerste bijvoeren… ook zo’n bijzondere mijlpaal!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s